Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Λογικά θα έχει προσέξει πολύ να μην είναι μπρίκια οι συγκεκριμένοι δίσκοι γιατί θα πέσουνε μηνύσεις Γιατί οι συγκεκριμένοι κι όχι άλλες/τωρινές σειρές που απευθύνονται στην enterprise αγορά?
Antiriad Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Eαν δεν γραφεις μερα νυχτα 24/7 ενας SSD θα κρατησει πολυ περισσοτερο απο οτι θα θες ο ιδιος να τον κρατησεις. Ουτως η αλλος στα ~5 χρονια με ελαχιστο κοστος τον αντικαθιστας με κατι πολυ καλυτερο. Εν τελει, ουτε καν οι hdd κατα μεσο ορο δεν κρατανε πανω απο 5 χρονια, και ακομα και οσοι καταφερνουν και επιβιωνουν εχουν πλεον τραγικες ταχυτητες. Προσωπικά μου έχουν χαλάσει ως τώρα 2 SSD drivers. 1 Crucial 256GB MX100 and one SanDisk 128GB για OS Drive. Ευτυχώς και τα 2 εντός warranty Το οποία τα πούλησα ebay και πήρα Samsung. Καλά που είχα το Dropbox και Onedrive και δεν έχασα σχεδόν τίποτα προσωπικά αρχεία. Και μάλιστα χωρίς προηδοποιηση.
κβαντικος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Προσωπικά μου έχουν χαλάσει ως τώρα 2 SSD drivers. 1 Crucial 256GB MX100 and one SanDisk 128GB για OS Drive. Ευτυχώς και τα 2 εντός warranty Το οποία τα πούλησα ebay και πήρα Samsung. Καλά που είχα το Dropbox και Onedrive και δεν έχασα σχεδόν τίποτα προσωπικά αρχεία. Και μάλιστα χωρίς προηδοποιηση. Και μενα προσωπικα μου εχουν χαλασει ΟΛΟΙ οι hdd που ειχα ποτε με εξαιρεση αυτον που εχω ακομα μεσα στο PC μου.
blu3_orion Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Τελικα απορω πραγματικα.... εχει παρει καποιος sundisk SSD και να μην του εχει χαλασει?? ας κανει ενα βημα μπροστα :)
azuli Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 εχω εναν maxtor 10 χρόνια και δεν εχω χάσει όλα αυτα τα χρόνια ουτε μια φωτογραφια. ειναι εξωτερικος 320gb, και τον έχω για ταινιες- φωτογραφιες. το μόνο που δεν μπορει να τον τεσταρει το sentinel να δω σε τι φαση βρίσκεται. wd εξωτερικος, mybook τον είχα στο ψυγειο για να σωσω τα αρχεια που είχα μέσα και ευτυχως μπορεσα και τα μετεφερα ετσι. το επαθε 1 μηνα μετα τη ληξη της εγγυησης. seagate επίσης κάηκε, μια και καλη, το καλο οτι μου στειλανε άλλον. εμπειρικά μιλώντας στο ψυγειο γιατι?τι διαφορα θα ειχε δηλαδη αν τον αφηνες αποσυνδεδεμενο εκτος ψυγειου?
Jimmy08 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Οχι ρε παιδια οι Seagate χαλια. Μολις αλλαξα σκληρο στο PS4 και εβαλα εναν hybrid Seagate
DaywalkerxD Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μασκαραδες.... μας αφησατε 10 χρονια με τις ιδιες χωρητικοτητες. Θα τα κλεισετε τα μαγαζακια σας οταν με το καλο πεσουν οι τιμες στους ssd. Σε 5-6 χρονια, πρωτα ο Θεος. Λομπιστες θα εμφανισετε τοτε τους κλασσικους σκληρους των 10, 20, 40 ΤB. Ως δια μαγειας. Απο το πουθενα. Απο "thin air", που λενε και στην Αστραλια. Αλλα θα ειναι αργα. Η κοκκινη αρκουδα των ssd θα σας κατατροπωσει. Γιατι μας συνηθισατε να μας φτανει και να αρκει το 1ΤB. Το λεει ο Λιακοπουλος. Οχι εγω. XAXAXAXAXA απίστευτος!Θα συμφωνήσω!
george_gr8 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ψυγειο? Για πες γιατι εχω 2 που δεν τους αναγνωρίζει δεν ξερω αν εχις το ίδιο προβλημα που είχα εγω. εμένα δούλευε αλλά μετά τα 2 λεπτά μεταφοράς ζεσταινότανε και σταματαγε να λειτουργεί. και ετσι μετεφερα στην αρχη ανά περιπου 50 mb. μόλις κατάλαβα οτι σταματαγε να ανταποκρίνεται λόγω της θερμοκρασίας τον έγαλα στο ψυγείο και τα αντέγραψα όλα με τη μία. άν δεν ανταποκρίνεται ο δικός σου με τον που του δινεις ρευμα (δεν ακουγεται τίποτα) τότε δε νομιζω να σε βοηθησει αυτό. στο ψυγειο γιατι?τι διαφορα θα ειχε δηλαδη αν τον αφηνες αποσυνδεδεμενο εκτος ψυγειου? στο ψυγείο τον έβαλα για να σωσω τα αρχεία. με το που μετέφερα γυρω στα 100mb με τη μια, εβραζες αυγό πάνω. ψυγείο copy-paste και τουλαχιστον εσωσα τα αρχεία. τώρα βρίσκεται στην ανακύκλωση. Εμπειρικά μιλώντας, οι περισσότεροι που έχουμε κλάψει χαμένα δεδομένα είμασταν με δίσκους Seagate. δεν είπα κάτι διαφορετικο. Ψάχνετε όλοι να βρείτε τον υπαίτιο στην μάρκα του σκληρού δίσκου χωρίς να λαβαίνετε υπόψη σας τον κυρίως υπαίτιο των hd failures που δεν είναι άλλος από το ρεύμα με τον οποίο τον τροφοδοτείτε... Σε όλους μα όλους τους σκληρούς δίσκους που τους έχουν πάρει στο χέρι διάφοροι φίλοι και γνωστοί , από πίσω έχουν ένα μάπα τροφοδοτικό που ούτε τις βασικές αρμονικές που εισάγει το δικτύο της ΔΕΗ δεν είναι ικανό να φιλτράρει. Χρόνια τώρα έχουν περάσει από τα χέρια μου δεκάδες δίσκοι από διάφορες μάρκες και μέχρι σήμερα δεν έχει κανένας χαλάσει. Το βασικότερο είναι το σωστά φιλτραρισμένο ρεύμα και μετά έπεται η ποιοτική μάρκα (εαν υπάρχει και στο βαθμο που υπάρχει). +1 με τροφοδοτικο corsair tx850 κανένα πρόβλημα εδω και 4 χρόνια, και οι δίσκοι είναι 10ετιας και βάλε.
Chrisigia Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Γιατί οι συγκεκριμένοι κι όχι άλλες/τωρινές σειρές που απευθύνονται στην enterprise αγορά? Το σκεπικό μου είναι πως ήδη η Western Digital έχει προβλήματα με ιδιώτες λόγω ποιότητας, άρα το τελευταίο που θέλει είναι οργή και από την enterprise αγορά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το σκεπικό μου είναι πως ήδη η Western Digital έχει προβλήματα με ιδιώτες λόγω ποιότητας, άρα το τελευταίο που θέλει είναι οργή και από την enterprise αγορά Θα το δεχόμουν αν τα πρώτα μοντέλα που έβγαλε για την enterprise, αλλά έχει ήδη πάρα πολλά που δεν είναι φτηνά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα