Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευτυχως που ο δικος μου δασκαλος τους ηξερε τους εξεταστες οποτε τοσο στο αμαξι οσο και στη μηχανη Α+ περασα ζάχαρη και γλυτωσα 300 ευρωπουλα...

Χωρίς δάσκαλο οδηγας άνετα;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην το αποπαίρνεις το παιδί ρε φίλε όχι να έλεγε; :P

ρε αστον να λεει οτι θελει 

ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ

Χωρίς δάσκαλο οδηγας άνετα;

σαφως και ναι...αλλιως ειναι το να σε επιτηρει καποιος

• Like 1
Δημοσ.

ρε αστον να λεει οτι θελει

ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ

σαφως και ναι...αλλιως ειναι το να σε επιτηρει καποιος

.

Βασικα οκ η εμπειρία μετράει πιο πολύ οπότε άρχισε να οδηγας σε πραγματικές συνθήκες.

Δημοσ.

.

Βασικα οκ η εμπειρία μετράει πιο πολύ οπότε άρχισε να οδηγας σε πραγματικές συνθήκες.

αυτο δε με απασχολει καθολου εχω φιλο εμπιστο...το διπλωμα ηθελα για αρχη να καθαρισω απο αυτη την εννοια.

Δημοσ.

Γιατί δηλαδή έχουν καμια αξία οι εξετάσεις, δηλαδή τι σε ενα μήνα γίνεσαι οδηγός;

Μια τυπική διαδικασία είναι για να νομιμοποιήσεις την κίνηση σου στους δρόμους

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί δηλαδή έχουν καμια αξία οι εξετάσεις, δηλαδή τι σε ενα μήνα γίνεσαι οδηγός;

Μια τυπική διαδικασία είναι για να νομιμοποιήσεις την κίνηση σου στους δρόμους

Ακριβώς, φυσικά έχουν σημασία τα σήματα για να μην κάνουμε λάθη αλλά οδηγός γίνεσαι στο δρόμο κάνοντας λάθη μικρά, να τα καταλάβεις όμως εκεί είναι η μαγκιά.

αυτο δε με απασχολει καθολου εχω φιλο εμπιστο...το διπλωμα ηθελα για αρχη να καθαρισω απο αυτη την εννοια.

Δηλαδή έτσι που το λες.. Παίρνω και εγώ δίπλωμα ιατρού και αρχίζω να σφάζω;

Σου λέω για το καλό σου άρχισε να οδηγας μια ώρα την ημέρα, σε ένα μήνα θα δεις τεράστια διαφορά προς το καλύτερο.

Δημοσ.

Ακριβώς, φυσικά έχουν σημασία τα σήματα για να μην κάνουμε λάθη αλλά οδηγός γίνεσαι στο δρόμο κάνοντας λάθη μικρά, να τα καταλάβεις όμως εκεί είναι η μαγκιά.

Δηλαδή έτσι που το λες.. Παίρνω και εγώ δίπλωμα ιατρού και αρχίζω να σφάζω;

Σου λέω για το καλό σου άρχισε να οδηγας μια ώρα την ημέρα, σε ένα μήνα θα δεις τεράστια διαφορά προς το καλύτερο.

οχι δε με καταλαβες εχω οδηγησει σε πραγματικες συνθηκες παμπολλες φορες...λαθος δικο μου αλλου το πηγαινα εξ αρχης

Καλες Γιορτες

Δημοσ.

off topic για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, προσεχως προετοιμαζομαι για εκδοση διπλωματος 125cc εχοντας ηδη στην κατοχη μου διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου οποτε δινω μονο μηχανολογια, εκανα εγγραφη σε σχολη οδηγων της περιοχης μου και μου δωσανε το βιβλιο μηχανολογιας για δικυκλα, το ερωτηματολογιο 172 μπορω να πω σε 2 μερες απαντησα κατα 90% σωστα, ενα 10% κανω λαθη απο ολο το ερωτηματολογιο,

κανω on line test των 10 τυχαιων ερωτησεων σωστα αλλοτε 9 στις 10 και αλλοτε 10 στις 10 σωστες απαντησεις, επειδη εχω και την εφαρμογη στο pc autotest pro4 ελληνικο αλλα επειδη δεν ειναι και η πιο προσφατη ενημερωμενη ειναι ελλειπης στα ερωτηματολογια, η ερωτηση μου υπαρχει καποια αντιστοιχη δωρεαν εφαρμογη δεν μιλαω για πειρατικη να ειναι πιο προσφατη ενημερωμενη? Δοκιμασα και το testdrivev2 αλλα δεν δινει επιλογες ανα κατηγορια να απαντα καποιος σε ολες τις ερωτησεις και οχι σε τυταιες 10 η 30 ερωτησεις αντιστοιχα, με βολευει καλυτερα η απομνημονευση των ερωτω-απαντησεων μεσω pc παρα μεσα απο βιβλιο, βελτιωνομαι καλυτερα και πιο γρηγορα

PS: στη σχολη οδηγων που ρωτησα την κοπελια πιο προγραμμα εξετασεων χρησιμοποιουν στο pc για test και αν δυναται τροπος αποκτησης του σε ιδιωτη νομιμως με το προβλεπομενο αντιτιμο και αν συμφερει η αποκτησης του με κοιτουσε σαν εξωγηινο :P

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα και απο μένα,

Την άλλη βδομάδα δίνω σήματα για μηχανή καθώς έχω δίπλωμα για αυτοκίνητο.

Η ερώτηση μου είναι η εξής, ο δάσκαλος μου ζήτησε 125 ευρώ για 10 θεωρητικά τα οποία φυσικά δεν έχω κάνει.

Αυτό που έχω κάνει είναι να διαβάσω το βιβλιαράκι με τις 177 ερωτήσεις και να τρέξω τον προσομοιωτή του τέστ στο γραφείο του.

Είναι λογικό να μου ζητάει αυτά τα λεφτά;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα και απο μένα,

Η ερώτηση μου είναι η εξής, ο δάσκαλος μου ζήτησε 125 ευρώ για 10 θεωρητικά τα οποία φυσικά δεν έχω κάνει.

Αυτό που έχω κάνει είναι να διαβάσω το βιβλιαράκι με τις 177 ερωτήσεις και να τρέξω τον προσομοιωτή του τέστ στο γραφείο του.

Ευχαριστώ.

Δεν μπορεις να το κανεις μονος σου και αυτος να σου κανει μονο μαθηματα οδηγησης ? Επειδή δεν ξερω από μηχανες αλλα είναι τα σηματα που δεν νομιζω...Γιατι να τα ξαναδωσεις αφου τα εχεις ηδη περασει όταν εβγαλες για αυτοκινητο ?

Στα 125 ευρω μηπως είναι και παραβολα μεσα ?

Δημοσ.

Δεν μπορεις να το κανεις μονος σου και αυτος να σου κανει μονο μαθηματα οδηγησης ? Επειδή δεν ξερω από μηχανες αλλα είναι τα σηματα που δεν νομιζω...Γιατι να τα ξαναδωσεις αφου τα εχεις ηδη περασει όταν εβγαλες για αυτοκινητο ?

Στα 125 ευρω μηπως είναι και παραβολα μεσα ?

Οι ερωτήσεις για μηχανή είναι διαφορετικές απο του αυτοκινήτου, γι αυτό πρέπει να ξαναδώσει.

Επίσης τα θεωρητικά μαθήματα είναι υποχρεωτικά απο το νόμο και πρέπει η σχολή να κόψει αποδείξεις και παράβολα.

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό ακόμα, αλλά παλιότερα ερχόταν και ελεγκτης του υπουργείου για να πάρει παρουσίες την ώρα του μαθήματος

• Like 1
Δημοσ.

Οι ερωτήσεις για μηχανή είναι διαφορετικές απο του αυτοκινήτου, γι αυτό πρέπει να ξαναδώσει.

Επίσης τα θεωρητικά μαθήματα είναι υποχρεωτικά απο το νόμο και πρέπει η σχολή να κόψει αποδείξεις και παράβολα.

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό ακόμα, αλλά παλιότερα ερχόταν και ελεγκτης του υπουργείου για να πάρει παρουσίες την ώρα του μαθήματος

Για αυτοκινητο που ξερω από 3 παιδια μου που πηραν τα τελευταια 10 χρονια (περυσι το πιο προσφατο) ποτε δεν εγινε κατι τετοιο.Τα δυο πιο μεγαλα μαλιστα ξεκινησαν μαθηματα πριν δωσουν σηματα από γνωστη σχολη στο Μαρούσι .Φυσικα παρανομα και δεν ξερω πως πηρε το ρισκο ο δάσκαλος .

Δημοσ.

Καλημέρα και απο μένα,

Ευχαριστώ.

Δεν είχατε πει από την αρχή πόσο κοστίζει το δίπλωμα?

Δημοσ.

Δεν είχατε πει από την αρχή πόσο κοστίζει το δίπλωμα?

Ρε παιδιά τι γίνεται και εγώ θέλω να δώσω για 125,έχω είδη για 50αρι και αμάξι(για αμάξι το περιμένω δεν το έχω στα χέρια μου) όταν πήγα να βγάλω για αμάξι(υπενθυμίζω πως είχα ειδι για 50αρι) μου λέει 380 το αμάξι 170 το 125

Σήμερα που μιλούσα με έναν φίλο μου που και ο ίδιος είχε για 50αρι λέει ότι έδωσε στον δικο του 125ευρω για τα 125 κυβικά την ίδια τιμή που είπε και ο φίλος πάνω

Οι τιμές πως είναι ρε παιδιά με πήρε πολλά;εγώ νόμιζα πως ήταν καλά,είναι και γνωστός και δεν το έψαξα

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι γίνεται και εγώ θέλω να δώσω για 125,έχω είδη για 50αρι και αμάξι(για αμάξι το περιμένω δεν το έχω στα χέρια μου) όταν πήγα να βγάλω για αμάξι(υπενθυμίζω πως είχα ειδι για 50αρι) μου λέει 380 το αμάξι 170 το 125

Σήμερα που μιλούσα με έναν φίλο μου που και ο ίδιος είχε για 50αρι λέει ότι έδωσε στον δικο του 125ευρω για τα 125 κυβικά την ίδια τιμή που είπε και ο φίλος πάνω

Οι τιμές πως είναι ρε παιδιά με πήρε πολλά;εγώ νόμιζα πως ήταν καλά,είναι και γνωστός και δεν το έψαξα

Αγορίνα δεν υπάρχει στανταρ τιμή, ο καθένας χρεώνει όσο γουστάρει. 

Μην λέμε τα αυτονόητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...