agamoi-thytai Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Έχουμε κράτος για να του πάρει την άδεια ; Η και για αυτό να μπλέξεις δικαστικά ; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Έχουμε κράτος για να του πάρει την άδεια ; Η και για αυτό να μπλέξεις δικαστικά ; Δυστυχως φιλε μου δεν εχουμε ....Για να του κανει μυνηση καποιος θα χαλασει αρκετες εκατονταδες ευρω με πολυ αμφιβολο αποτελεσμα.
Brina26 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Καλημέρα.Χθες έδωσα για δίπλωμα οδήγησης.Δεν λάδωσα γιατί το θεωρώ κοροϊδία.Ένας λόγος που θα λάδωνα ήταν γιατί απο το άγχος μου όσο αναφορά το θέμα εξετάσεις απο μικρή είχα μεγάλο θέμα και κατέβαζα κουρτίνα και με έπιανε τρέμουλο..Πήγαμε με το δασκαλο λοιπόν στο σημείο εξέτασης ήμουν η δεύτερη απο τη σχολή μου..ο Πρώτος μπήκε και γύρισε κατευθείαν κόπηκε (δεν είχε λαδώσει)και έρχεται η σειρά μου.Μου έκαναν μια ερώτηση παγίδα αλλα απάντησα οπότε κομπλέ..Επειδή είχε κίνηση δεν ξεκινούσα είχαν απόσταση τα αλλα οχήματα αλλα δεν ήθελα να το ρισκάρω και ο εξεταστής απο πίσω φυσούσε και ξεφυσούσε ξεκινάω και αγχώνομαι.Σταματαω στο στοπ και ξεκίνησα ελαφρώς απότομα το αυτοκίνητο και τον ακούω απο πίσω να μου λέει "ε κοπελια ε" αγχώνομαι πιο πολύ..Στο επόμενο στοπ παω να ξεκινήσω και μου σβήνει (1 φορα) και ένας με ένα μηχανάκι ίσως επειδή ήταν τρελος και δεν έβλεπε άρχισε να με βρίζει και να φωνάζει και λέει ο εξεταστής δίκιο έχει κοπέλα μου θελει να φυγει(αυτός με το μηχανάκι).Οπως καταλάβαινετε έσβησε και μετά μου είπαν οτι κόπηκα δεν γίνεται έτσι και ρωτάω πέρα από το σβήσιμο τη λάθος έκανα και μου απάντησε "ελα τωρα έκανε το αυτοκίνητο γκραπ γκρουπ" και με είδε νευριασμένη και δήθεν με έπιασε απο τον ώμο και μου είπε ελπίζω αυτή να ειναι η μόνη αποτυχία στη ζωή σου σε δέκα μερούλες δώσε και θα έχεις το δίπλωμα στα χέρια σου.Ειλικρινά δεν λέω οτι με έκοψαν Επειδή μου έσβησε αλλα με είδε απο την αρχή οτι είχα έρθει σαν το ψάρι και έπαιζε με την ψυχολογία μου αν μπορώ την πίεση και να κοπώ..Πιστευω πως άμα έπαιρνε το πασχαλινό λαδάκι του δεν θα μιλούσε από πίσω μου σαν τον άνθρωπο των σπηλαίων..Απλά με έκανε να νιώσω οτι απο το άγχος μου και από το τρέμουλο μου δεν θα μπορέσω να ξαναδώσω εξετάσεις..(δυο αυτοκίνητα φίλων που είχα παρει επειδή ήμουν χαλαρή τα πήγα καλά με το αρπακτικό πίσω γτ τον άλλον εξεταστή δεν το άφηνε να μιλάει έχασα τον μπούσουλα) 1
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μια από τα ίδια και εγώ Brina26. Έχω κοπεί 2 φορές (την μια λόγο πουστιάς και την δεύτερη λόγο απίστευτου άγχους) Επειδή και εγώ είμαι απίστευτα αγχωτικός τύπος και δεν θα κάτσω να παίζω τις κουμπάρες για πολύ καιρό την επόμενη φορά θα έχω το δωράκι στην τσέπη και μακάρι να μην χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω (να μην τα παίρνουν δηλαδή) αλλιώς ας τα πάρουν να τελειώνουμε. 1
Knight of Mercy Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε ως λαός ότι "πέσαμε" στη λούμπα και καθιερώσαμε οι ίδιοι αυτό που κατηγορούμε?Αν οι εξεταστές, ή οι γιατροί ή οι υπαλ. πολεοδομίας κ.λ.π., γνώριζαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν "φακελλάκι" τα πράγματα ήταν καλύτερα για όλους μας?Απο την άλλη, πόσα απο τα "καθιερωμένα" φτάνει στους εξεταστές?Μήπως τα περισσότερα μένουν στη τσέπη του δασκάλου, τελικά?Στη σέντρα, όλοι τους μήπως και βάλουν μυαλό ....................Δεν φτάνει που έμμεσα πληρώνουμε ως Φορολογούμενοι το κάθε Δημόσιο Υπάλληλο, πρέπει και να τον δωροδοκούμε υποχρεωτικά για να λειτουργήσει? 2
agamoi-thytai Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μαζί με το δωράκι κάλεσε τη ασφάλεια. Δεν είναι κακό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μαζί με το δωράκι κάλεσε τη ασφάλεια. Δεν είναι κακό. Το δωρακι το παιρνει ο δασκαλος και υποτιθεται οτι το δινει μετα το τελος των εξετασεων στους εξεταστες . Το τι δινει κανεις δεν ξερει αλλα κατι δινει .
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μαζί με το δωράκι κάλεσε τη ασφάλεια. Δεν είναι κακό. Κακό μπορεί να μην είναι χάσιμο χρόνου είναι σίγουρα. Γιατί και να έρθει η αστυνομία τι ακριβώς περιμένεις να γίνει; Είναι ο λόγος ενός εξεταζόμενου (ο οποίος εκείνη την ημέρα μπορεί να είχε νεύρα, άγχος κτλ.) εναντίων 2 εξεταστών του κράτους και κατά πάσα πιθανότητα του δασκάλου.
agamoi-thytai Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δεν γίνονται έτσι οι δουλειές. Αν και εφόσον έχει όρεξη η ασφάλεια , στήνουν ολόκληρο σκηνικό. Κρατήστε το αν έχουν όρεξη.
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δεν γίνονται έτσι οι δουλειές. Αν και εφόσον έχει όρεξη η ασφάλεια , στήνουν ολόκληρο σκηνικό. Κρατήστε το αν έχουν όρεξη. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να σημαδέψει ο εξεταζόμενος τα χαρτονομίσματα από την προηγουμένη και να τους τσακώσουν. Φυσικά μετά δεν θα δει δίπλωμα ούτε την δευτέρα παρουσία και όπως είπες 10 στις 10 φορές η ασφάλεια δεν μπαίνει σε τέτοια διαδικασία
Ghost_Rider Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 ευτυχως που ο δικος μου δασκαλος τους ηξερε τους εξεταστες οποτε τοσο στο αμαξι οσο και στη μηχανη Α+ περασα ζάχαρη και γλυτωσα 300 ευρωπουλα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 ευτυχως που ο δικος μου δασκαλος τους ηξερε τους εξεταστες οποτε τοσο στο αμαξι οσο και στη μηχανη Α+ περασα ζάχαρη και γλυτωσα 300 ευρωπουλα... Θα τους εχει κανει πολλα δωρακια πριν..... 1
Ghost_Rider Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Θα τους εχει κανει πολλα δωρακια πριν..... οπωσδηποτε κατι μου ειχε πει παλιοι φιλοι και τα σχετικα 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 ευτυχως που ο δικος μου δασκαλος τους ηξερε τους εξεταστες οποτε τοσο στο αμαξι οσο και στη μηχανη Α+ περασα ζάχαρη και γλυτωσα 300 ευρωπουλα... Μνημόνια για πάντα... 1
JohnTehGreek Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μνημόνια για πάντα... Μην το αποπαίρνεις το παιδί ρε φίλε όχι να έλεγε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις