Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται η LeEco θέλει να δείξει στον κόσμο ότι δεν είναι μόνο TVs και smartphones, και λίγο καιρό αφότου έκανε γνωστό ότι επενδύει στις εταιρείες Faraday Future και Aston Martin, η εταιρεία αποκάλυψε μόλις πρόσφατα στην Κίνα το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο LeSEE αποκαλύφθηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε η εταιρεία –στην οποία αποκάλυψε και τα τρία της νέα κινητά μεταξύ άλλων- και ο CEO της LeEco, Jia Yueting επέδειξε μερικές από τις self-driving και self-parking δυνατότητες του LeSEE χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές μέσω μίας εφαρμογής, αν και σε χαμηλή ταχύτητα στον περιορισμένο χώρο της σκηνής.

Η LeEco οραματίζεται ένα στόλο από αυτόνομα ταξί LeSEE, των οποίων τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα χρησιμοποιούν διάφορα χρώματα για να δείξουν την διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, τα πίσω καθίσματα θα παίρνουν το σχήμα των σωμάτων των επιβατών για μεγαλύτερη άνεση, θα υπάρχουν οθόνες αφής για την ψυχαγωγία των επιβατών ενώ τα αυτοκίνητα θα εξοπλίζονται με τεχνολογίες self-learning και face-recognition.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

κανα σκουτερακι με μπαταρια θα βγαλει κανεις ρε παιδια!!!!

το αμαξι εχει τεκμηριο, δεν συμφερει!

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά λεφτά . Και γίνονται πολλές μα πολλές επενδύσεις τώρα τελευταία. Δεν μου φαίνεται πολύ παράξενο. Τόσο καιρό τα βάζανε στην άκρη. Και εκτός αυτού σχεδόν τα πάντα γίνονται στην Κίνα.

Δημοσ.

Παντα εκει ηταν..εμεις κοιτουσαμε αλλου και μολις μπηκαν στην ευρωπη οι πρωτες οπως huawei και zte αρχισαν να στρεφονται και τα ευρωπαικα βλεμματα προς ανατολη.

Και σε μέρικα χρονια θα γινει το ιδιο με την Ινδια.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως πολύ μακριά το πήγε ο CEO με τα ταξί. Τέλος πάντων εγώ το έχω κάτι σαν βίτσιο να ακούω τον εκάστοτε ταρίφα να μου λέει την ιστορία της ζωής του. Τώρα με τέτοιου είδους οχήματα που ευαγγελίζονται αυτοί εδώ... Πάει!

Δημοσ.

Πάντως πολύ μακριά το πήγε ο CEO με τα ταξί. Τέλος πάντων εγώ το έχω κάτι σαν βίτσιο να ακούω τον εκάστοτε ταρίφα να μου λέει την ιστορία της ζωής του. Τώρα με τέτοιου είδους οχήματα που ευαγγελίζονται αυτοί εδώ... Πάει!

Μπα, αφού θα μαθαίνει. Οπότε θα σου πουλάει παραμύθια όπως κάθε ταξιτζής.

Δημοσ.

Εντωμεταξύ τα ταξί και το ΑΙ τους, στη πραγματικότητα είναι οι προηγούμενοι ταρίφες πανεπιστήμονες, μετά το transcendence όπου ενοποιήθηκαν με το ταξί τους, ξεπερνώντας τη θνητή φύση τους.

Όλη αυτή η γνώση τους μετέτρεψε σε ενέργεια και τους έκανε 1 με το μέταλλο, αφού με το κάθισμα είχανε γίνει ήδη απο τον 1ο χρόνο που πήραν το ταξί.

Στην ελλάδα βέβαια δεν το έκαναν ακόμα γιατί τους εμποδίζει το κράτος, η πεθερά τους και οι συνδικαλιστές. Όχι οτι δεν ξέρουν ή δεν μπορούν να το κάνουν.

• Like 9
Δημοσ.
Εντωμεταξύ τα ταξί και το ΑΙ τους, στη πραγματικότητα είναι οι προηγούμενοι ταρίφες πανεπιστήμονες, μετά το transcendence όπου ενοποιήθηκαν με το ταξί τους, ξεπερνώντας τη θνητή φύση τους.

Όλη αυτή η γνώση τους μετέτρεψε σε ενέργεια και τους έκανε 1 με το μέταλλο, αφού με το κάθισμα είχανε γίνει ήδη απο τον 1ο χρόνο που πήραν το ταξί.

Στην ελλάδα βέβαια δεν το έκαναν ακόμα γιατί τους εμποδίζει το κράτος, η πεθερά τους και οι συνδικαλιστές. Όχι οτι δεν ξέρουν ή δεν μπορούν να το κάνουν.

Επειδή το "μ'αρέσει" δεν αρκεί σαν κουμπί, προσθέτω το "έχω λυθεί στα γέλια βραδιάτικα" για το καλύτερο σχόλιο μακράν! Χαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

0xa0x0a0xa0x0a0xa0x0a0xa0x0a0xa0x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...