Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, evabb είπε

δεν ζω στην αθηνα οποτε δεν ξερω να σου προτεινω τιποτα.

Ειναι τελειως υποκειμενικος. Καποιοι πονανε πολυ καποιοι λιγοτερο. Μοιαζει πιο πολυ με τσιμπιμα θα ελεγα. Εγω επεσα σε πεπειραμενη γιατρο οποτε ηξερε να μου πιασει την κουβεντα ωστε να ξεχαστω. Μπορεις να κανεις μικρα διαλειματακια αν δεν αντεχεις. Σε καποια φαση εμενα με ενοχλησε πιο πολυ ο κρυος αερας που φυσαγε σε ενα σημειο παρα το ιδιο το laser. Παντως το συζηταγα με μια θεια μου που εχει κανει κι αυτη laser και μου ελεγα οτι στο ταδε σημειο δεν αντεξε με τπτ και σταματησε οπως ηταν ενω εγω απλα  εκανα στο ιδιο σημειο και μετα απο λιγο ειχα ξεχασει οτι ποναγε.

Εγώ που είχα κάνει φωτόλυση που την πλασάρανε ως ανώδυνη είχα πεθάνει στον πόνο και μετά ένιωθα καμένος. Μπορεί να ήταν ηλίθια αυτή που το έκανε δεν ξέρω,  αλλά σαν πόνο έφτανε ένα σφράγισμα που είχα κάνει χωρίς αναισθησία :P

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 20/11/2018 στις 12:58 ΠΜ, frozex είπε

Καλημέρα, επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σας για laser Αλεξανδρίτης και ποιο συγκεκριμένα για την παρακάτω γιατρό- ιδιοκτήτρια ινστιτούτο αποτρίχωσης κ.α..

https://www.voyatzimaria.gr/?fbclid=IwAR3wo3fdq_xNwXMguf8dc60rqBx6BJGaItAjVEIpKzTHlxsQiu8VCZ-2qEw

Καλησπέρα! Και Χρίστος Ανέστη!
Εγώ κάνω λέϊζερ Αλεξανδρίτη το Candela σε όλο μου το σώμα (στήθος, κοιλιά, μέση, ωμοπλάτη, ώμοι, χέρια, μασχάλες, πόδια, γλουτοί).

Θεωρείται (ίσως) το πιο αποτελεσματικό τη laser αποτρίχωση. Γενικά το Laser είναι αξίζει ως επένδυση για την μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας.

Όσο για το ιατρείο που αναφέρεις δεν τη ξέρω τη γιατρό ούτε μένω και Θεσσαλονίκη για να σου προτείνω κάποιο ιατρείο εκεί.

• Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε σεις, κανένας άντρας έχει κάνει (ή έστω έχει πάρει πληροφορίες) για λέιζερ εκεί ... κάτω; Το σκέφτομαι για λόγους υγιεινής και αισθητικής, αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες που να με καλύπτουν.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Lux Aeterna είπε

Ρε σεις, κανένας άντρας έχει κάνει (ή έστω έχει πάρει πληροφορίες) για λέιζερ εκεί ... κάτω;

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lux Aeterna είπε

Κάνε μου μία περίληψη γιατί -ας πούμε- δεν αντέχω να δω 8 λεπτά... βίντεο 😛

εγώ δεν άντεξα να δω 5 δευτερόλεπτα, στα 3 το έκλεισα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lux Aeterna είπε

Κάνε μου μία περίληψη γιατί -ας πούμε- δεν αντέχω να δω 8 λεπτά... βίντεο 😛

Το βιντεο δεν το ειδα αλλα θα σου πω οτι ποναει αρκετα. Κρεμα δεν σου βαζουν γιατι μειωνει την αποτελεσματικοτητα του λειζερ. Ο πονος ειναι σαν καψιμο. Αν δεν εχεις κανει ποτε καμια επωδυνη αποτριχωση εκει κατω ετοιμασου να την ακουσεις στερεο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, evabb είπε

Το βιντεο δεν το ειδα αλλα θα σου πω οτι ποναει αρκετα. Κρεμα δεν σου βαζουν γιατι μειωνει την αποτελεσματικοτητα του λειζερ. Ο πονος ειναι σαν καψιμο. Αν δεν εχεις κανει ποτε καμια επωδυνη αποτριχωση εκει κατω ετοιμασου να την ακουσεις στερεο.

Με απασχολεί το θέμα ασφάλεια (τεκνοποίηση / καρκίνοι). Συγγνώμη αν ακούγονται χαζές σαν ανησυχίες, αλλά πρέπει να τα ρωτήσω σε κάποιον που δεν έχει άμεσο όφελος από αυτό (για ευνόητους λόγους).

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lux Aeterna είπε

Με απασχολεί το θέμα ασφάλεια (τεκνοποίηση / καρκίνοι). Συγγνώμη αν ακούγονται χαζές σαν ανησυχίες, αλλά πρέπει να τα ρωτήσω σε κάποιον που δεν έχει άμεσο όφελος από αυτό (για ευνόητους λόγους).

Οχι μην ανησυχεις για κατι τετοιο. Εχω κανει με alexandrite και το πρωτο πραμα που ρωτησα την γιατρο ηταν το μηκος κυματος του λειζερ. Ειναι κοκκινο/υπερυθρο φως το οποιο ειναι ΜΗ ιονιζουσα ακτινοβολια οποτε δεν προκεται να παθεις καρκινο που να παρακαλας. Το χειροτερο που μπορει να συμβει ειναι να καεις, που ουτως η αλλως ψευτοκαιγεται το δερμα και κοκκινιζει για 1-2 μερες αλλα βαζεις μια επουλωτικη αλοιφη και εισαι κομπλε μετα.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, evabb είπε

Οχι μην ανησυχεις για κατι τετοιο. Εχω κανει με alexandrite και το πρωτο πραμα που ρωτησα την γιατρο ηταν το μηκος κυματος του λειζερ. Ειναι κοκκινο/υπερυθρο φως το οποιο ειναι ΜΗ ιονιζουσα ακτινοβολια οποτε δεν προκεται να παθεις καρκινο που να παρακαλας. Το χειροτερο που μπορει να συμβει ειναι να καεις, που ουτως η αλλως ψευτοκαιγεται το δερμα και κοκκινιζει για 1-2 μερες αλλα βαζεις μια επουλωτικη αλοιφη και εισαι κομπλε μετα.

Εντάξει, το φύλο σου δεν το αποκαλύπτεις, αλλά η γιατρός σου τα είπε αυτά για τους άντρες ή για τις γυναίκες; :P 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Lux Aeterna είπε

Εντάξει, το φύλο σου δεν το αποκαλύπτεις, αλλά η γιατρός σου τα είπε αυτά για τους άντρες ή για τις γυναίκες; :P 

Το είδος της ακτινοβολίας; Το κοκκίνισμα; Αυτά δεν έχουν να κάνουν με το φύλο. Για όλους ισχύουν. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε

Ρε σεις, κανένας άντρας έχει κάνει (ή έστω έχει πάρει πληροφορίες) για λέιζερ εκεί ... κάτω; Το σκέφτομαι για λόγους υγιεινής και αισθητικής, αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες που να με καλύπτουν.

Εγώ θα ήθελα να κάνω με κερί εκεί κάτω αλλά δεν έχω βρει κάτι. Έχει κάποιος εμπειρία; Έχει να μου προτείνει καποια αισθητικό;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε

Δεν υπαρχει κατι τετοιο. Βεβαια ειναι απιθανο να καταφερεις μονιμο αποτελεσμα ισως αραιωση και πιο λεπτες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...