evabb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 δεν εβαλα εκει που λες ,εβαλα απο πανω,το θεμα ειναι οτι οντως δεν ηξερα κ μελανιασε κ ολα αυτα επειδη μου ελεγε οτι πρεπει να ειναι περιποιημενος επειδη συνοδευει κυρια την πηρα τηλ κ αρχισα την κυρια μωρη #$%^^&&**(@@@@ ,εσυ εισαι μαγισσα φουρκα κλπ. Ειλικρινά δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αυτη ειναι Φουρκα που τα κανες συσκατα? Ας πήγαινες σε αισθητικο ρε ανθρωπε. 1
volos27 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 αυτη φταιει,ημουν μικρος επρεπε να μου πει ,πολυ χαρηκα που παχυνε μετα απο μερικα χρονια που την ειδα κ μην πεσετε να με φατε,δεν ειχε προβλημα ,απο δικες της μακακιες παχυνε
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Τι να σου πει δηλαδη, ακριβως πως να το κανεις ή ότι πρέπει να πας σε κάποιον που ξέρει? Αυτη ενα αποτέλεσμα ζητησε. Αν σου έλεγε να βγάλεις ένα σάπιο δόντι σου κι εσύ πήγαινες και το τράβαγες με την τανάλια, πάλι αυτη θα έφταιγε?
volos27 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 πριν 16 χρονια να πηγαινα σε ειδικο?τι να ελεγα κανε μου την περιοχη του μπικινι?κ ποιον να ρωτησω ,οταν το επαιζα punks not dead κ αληταμπουρας να πηγαινα στην παρεα κ να ελεγα .ρε μαλακες πως κανετε εσεις αποτριχωση? προσπαθησε να με εκπολιτισει κ ηταν λαθος
Dimitrella Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα! Εγώ έχω δοκιμάσει ξυραφάκι, κρέμες, κερί(ταινίες) και μηχανή. Μπορω να πω πως η κρέμα ήταν η χειρότερη επιλογή διότι ήταν ανθυγιεινή και έκαιγε το δέρμα αν παρέμενε έστω και λίγο παραπάνω. Το ξυραφάκι δε, νομίζω πως είναι καλή επιλογή για την μασχάλη και για πολύ «ευαίσθητες περιοχές». Οι ταινίες είναι εύχρηστες και το αποτέλεσμα κρατάει τουλάχιστον 3 εβδομάδες.Ομως, η διαδικασία είναι πολύ χρονοβόρα και κουραστική! Ενα μήνα τώρα αγόρασα την silk epic 9 αποτριχωτικη μηχανή και μπορω να πω πως είναι εύχρηστη, καθώς την φορτίζεις και την χρησιμοποιείς.Μου αρεσει πολύ διότι μπορω να την εφαρμόσω σε ολο το σώμα χωρίς πόνο σε αντίθεση με τις ταινίες.Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο με τις ταινίες και πιστεύω πως αξίζει τα χρήματα και δεν μπαίνεις στην διαδικασία να αγοράσεις τακτικά ταινίες και κερί.Επισης, με την μηχανή η αποτρίχωση γίνεται πιο γρήγορα και έτσι γίνεται πιο ευκολη και τον χειμώνα.Σας την συστήνω ανεπιφύλακτα! Υ/Γ: η μηχανή προτείνεται να χρησιμοποιηθεί σε κοντές τρίχες!
dhmak Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Για σκληρά / αγκαθωτά γένια, υπάρχει καμιά εύκολη και όσο πιο μακροχρόνια λύση γίνεται ;;
frozex Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα, επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σας για laser Αλεξανδρίτης και ποιο συγκεκριμένα για την παρακάτω γιατρό- ιδιοκτήτρια ινστιτούτο αποτρίχωσης κ.α.. https://www.voyatzimaria.gr/?fbclid=IwAR3wo3fdq_xNwXMguf8dc60rqBx6BJGaItAjVEIpKzTHlxsQiu8VCZ-2qEw
lactate Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Λέω μια από αυτές τις μέρες να πάω σε κάποια κλινική για να κάνω laser αποτρίχωση. Όμως με αποτριχωτική κρέμα (ναι το ξέρω δεν αποτριχώνει αλλά έτσι τη λένε τι να κάνω) αφαίρεσα τις τρίχες και τώρα έχουν αρχίσει πάλι να ξαναβγαίνουν. Πρέπει να περιμένω να ξαναβγούν τελειώς για να πάω και να δει ακριβώς τις τρίχες; Μιλάω για πλάτη ώμους. Έχετε κάποιο μέρος να προτείνετε στην Αθήνα;
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, lactate είπε Λέω μια από αυτές τις μέρες να πάω σε κάποια κλινική για να κάνω laser αποτρίχωση. Όμως με αποτριχωτική κρέμα (ναι το ξέρω δεν αποτριχώνει αλλά έτσι τη λένε τι να κάνω) αφαίρεσα τις τρίχες και τώρα έχουν αρχίσει πάλι να ξαναβγαίνουν. Πρέπει να περιμένω να ξαναβγούν τελειώς για να πάω και να δει ακριβώς τις τρίχες; Μιλάω για πλάτη ώμους. Έχετε κάποιο μέρος να προτείνετε στην Αθήνα; κατ αρχας θα πας σε σοβαρο δερματολογο κι οχι σε ινστιτουτο. Δευτερον πριν το laser πρεπει να ξυρισεις την περιοχη, μία ή δυο μερες πριν την εφαρμογη. Με την κρεμα μεσα σε μια βδομαδα θα σου εχουν ξαναφυτρωσει οι τριχες. Παρε τηλεφωνο, δες ποτε εχουν ραντεβου και βλεπεις.
opera Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι το ίδιο εύκολο με το να αφαιρέσω τον εαυτό μου από τις τρίχες. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2020 από opera
lactate Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, evabb είπε κατ αρχας θα πας σε σοβαρο δερματολογο κι οχι σε ινστιτουτο. Δευτερον πριν το laser πρεπει να ξυρισεις την περιοχη, μία ή δυο μερες πριν την εφαρμογη. Με την κρεμα μεσα σε μια βδομαδα θα σου εχουν ξαναφυτρωσει οι τριχες. Παρε τηλεφωνο, δες ποτε εχουν ραντεβου και βλεπεις. ναι σε δερματολόγο θα πάω, αλλά νομίζω ότι η τάση είναι να είναι σε κλινικές (όπως και οι οδοντίατροι πλέον είναι σε κλινικές και όχι σε ιατρεία). Αν έχεις κάποιον να προτείνεις από Αθήνα στείλε μου ένα μήνυμα.
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, lactate είπε ναι σε δερματολόγο θα πάω, αλλά νομίζω ότι η τάση είναι να είναι σε κλινικές (όπως και οι οδοντίατροι πλέον είναι σε κλινικές και όχι σε ιατρεία). Αν έχεις κάποιον να προτείνεις από Αθήνα στείλε μου ένα μήνυμα. δεν ζω στην αθηνα οποτε δεν ξερω να σου προτεινω τιποτα. 2 ώρες πριν, spiritclay είπε και με τον πόνο του laser τί παίζει ρε τύποι? Ειναι τελειως υποκειμενικος. Καποιοι πονανε πολυ καποιοι λιγοτερο. Μοιαζει πιο πολυ με τσιμπιμα θα ελεγα. Εγω επεσα σε πεπειραμενη γιατρο οποτε ηξερε να μου πιασει την κουβεντα ωστε να ξεχαστω. Μπορεις να κανεις μικρα διαλειματακια αν δεν αντεχεις. Σε καποια φαση εμενα με ενοχλησε πιο πολυ ο κρυος αερας που φυσαγε σε ενα σημειο παρα το ιδιο το laser. Παντως το συζηταγα με μια θεια μου που εχει κανει κι αυτη laser και μου ελεγα οτι στο ταδε σημειο δεν αντεξε με τπτ και σταματησε οπως ηταν ενω εγω απλα εκανα στο ιδιο σημειο και μετα απο λιγο ειχα ξεχασει οτι ποναγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις