Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια σε εμενα παλι κατεβαινει μια γραμμη απο το στηθος και κατω μεχρι την κοιλια ..θελω να την εξαφανισω τι προτεινετε? Εχω σκεφτει ξυραφακι αλλα το φοβαμαι .Η ξυριστικη θα κανει δουλεια?

Δημοσ.

xρησιμοποιώ εναλλαξ κερί με μηχανή για να μη γυρίζουν οι τρίχες και γιατί με βολεύουν στο διαφορετικό μήκος. Συμβουλή: η αποτρίχωση με κερί/ μηχανή ποναει όταν οι τρίχες είναι πολύ μακριές και πυκνές. Γι αυτό αν μπορείς πριν αρχίσεις ψαλίδισέ τις για να μιεώσεις το μήκος τους.Επίσης με συχνή χρήση αποκτάς κι ανοχή στον πόνο.

Δημοσ.

Άσχετη ερώτηση, επειδή είχα μια διαφωνία με έναν φίλο μου. Αν κουρευτείς με κουρευτική μηχανή χωρίς σκάλα, δηλαδή παρα πολύ κοντες, βγαίνουν πιο σκληρές σαν να τις ξύρισες;

Δημοσ.

Παιδια σε εμενα παλι κατεβαινει μια γραμμη απο το στηθος και κατω μεχρι την κοιλια ..θελω να την εξαφανισω τι προτεινετε? Εχω σκεφτει ξυραφακι αλλα το φοβαμαι .Η ξυριστικη θα κανει δουλεια?

Εγώ με μηχανή τις κάνω,προτείνω μηχανή ή κερί

Από την τελευταία φορά που τις ξύρισα έβγαλα κάτι κόκκινα σαν σπυράκια,φεύγουν ? Τα έχω είδη τρις μέρες

Δημοσ.

Άσχετη ερώτηση, επειδή είχα μια διαφωνία με έναν φίλο μου. Αν κουρευτείς με κουρευτική μηχανή χωρίς σκάλα, δηλαδή παρα πολύ κοντες, βγαίνουν πιο σκληρές σαν να τις ξύρισες;

Εμενα ναι, οσες φορες τις εχω κουρεψει ειναι το ιδιο τσιμπητερες οσο και με το ξυρισμα. Απλα δεν κοβεσαι ετσι ούτε έχεις ερεθισμούς.

Στο θέμα που με καίει, εστειλα mail στον κατασκευαστη του laser και τηλεφώνησα σε οφθαλμίατρο. Οι απαντήσεις είναι καθησυχαστικές προς το παρόν απο τον γιατρό και περιμένω τον κατασκευαστή. Εχω ηρεμησει καπως. Θα το ξεχάσω μάλλον με την επόμενη παθολογική μου ανησυχία.

Βαρώνη Μυνχάουζεν

Δημοσ.

Εμενα ναι, οσες φορες τις εχω κουρεψει ειναι το ιδιο τσιμπητερες οσο και με το ξυρισμα. Απλα δεν κοβεσαι ετσι ούτε έχεις ερεθισμούς.

Στο θέμα που με καίει, εστειλα mail στον κατασκευαστη του laser και τηλεφώνησα σε οφθαλμίατρο. Οι απαντήσεις είναι καθησυχαστικές προς το παρόν απο τον γιατρό και περιμένω τον κατασκευαστή. Εχω ηρεμησει καπως. Θα το ξεχάσω μάλλον με την επόμενη παθολογική μου ανησυχία.

Βαρώνη Μυνχάουζεν

Αν πάρεις απάντηση από τον κατασκευαστή να με χεσεις. Άλλη δουλειά δεν έχουν νομίζεις να κάθονται να απαντάνε σε τέτοιες απορίες.

Κατά τ'άλλα πόσο κότες είστε ρε παλικάρια και λέτε ότι πονάει το κερί; άμα κοπειτε με μαχαίρι δηλαδή τρέχετε στα επειγοντα;

Δημοσ.

Αν πάρεις απάντηση από τον κατασκευαστή να με χεσεις. Άλλη δουλειά δεν έχουν νομίζεις να κάθονται να απαντάνε σε τέτοιες απορίες.

Κατά τ'άλλα πόσο κότες είστε ρε παλικάρια και λέτε ότι πονάει το κερί; άμα κοπειτε με μαχαίρι δηλαδή τρέχετε στα επειγοντα;

αστα φιλεναδα,δεν υπαρχουν αντρες πλεον

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα ανδρισμου. Το θεωρώ υπερβολικό όμως να λέμε ότι το κερί πονάει. Σίγουρα το νιώθεις αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου

Δημοσ.

εμενα ο παππους μου εκανε αποτριχωση με αληθινο κερι,επεφτε μεσα σε ενα μελισσι κ τον τσιμπουσανε τοσο που ουτε τριχα δεν του εμενε

Δημοσ.

Δεν το εχουν συνηθισει μαλλον. Αλλιως ειναι να τις ξεριζωνεις απο το γυμνασιο και αλλιως να πας κοτζαμ μαντραχαλος πρωτη φορα να κανεις κερι.

Δημοσ.

εμενα με αναγκασε μια καποτε δια της βιας να κανω σε συγκεκριμενο σημειο,αλλα δεν βοηθησε κ δεν ηξερα,πηγα στο μαρκετ κ πηρα αυτα τα ετοιμα,κ το εκανα χωρις να κανω τπτ πριν ,να τις ξυρισω πχ.το αποτελεσμα ηταν οτι μελανιασε το σημειο.

Δημοσ.

εμενα με αναγκασε μια καποτε δια της βιας να κανω σε συγκεκριμενο σημειο,αλλα δεν βοηθησε κ δεν ηξερα,πηγα στο μαρκετ κ πηρα αυτα τα ετοιμα,κ το εκανα χωρις να κανω τπτ πριν ,να τις ξυρισω πχ.το αποτελεσμα ηταν οτι μελανιασε το σημειο.

Εχω μία αμυδρη υποψία ότι έβαλες ταινίες στα @@ σου το οποίο το γράφει πάνω ότι δεν κάνει. Το μελανιασμα συμβαίνει όταν τραβηχτει η ταινία κάθετα αντί για οριζόντια.

Btw όσο μακρυτερη η τρίχα τόσο πιο εύκολα βγαίνει. Και φυσικά αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι πριν την αποτρίχωση πρέπει να έχεις κάνει πάρα πολύ καλή απολεπιση (scrub) αλλιώς το αποτέλεσμα είναι πολύ μέτριο.

Δημοσ.

δεν εβαλα εκει που λες ,εβαλα απο πανω,το θεμα ειναι οτι οντως δεν ηξερα κ μελανιασε :(

κ ολα αυτα επειδη μου ελεγε οτι πρεπει να ειναι περιποιημενος επειδη συνοδευει κυρια

την πηρα τηλ κ αρχισα την κυρια μωρη #$%^^&&**(@@@@ ,εσυ εισαι μαγισσα φουρκα κλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...