Laurelien Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Τότε πάρε μηχανή. Κι αν σε πονάει κάνε με κερί και χρησιμοποίησε τη μηχανή για τις τρίχες που μένουν. Αλλά σκέψου μήπως παίζει ρόλο και το κερί. Ας πούμε εγώ είχα χρησιμοποιησει ένα παλιά που δεν μου τις έβγαζε όλες. Μετά πήγα στα Hondos center και πήρα ένα που έλεγε είχε βάση το νερό (wtf...) και ήταν τέλειο. Κολλούσε μόνο πάνω στις τρίχες και δεν πονούσε πολύ. Επίσης γενικά δεν κολλούσε και ξεπλενόταν εύκολα με νερό μετά. Πήγαινε ρώτα νομίζω ένα μπλε ήταν αλλά θα καταλαβουν.
Nikos0002 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Απο μηχανες braun silk epil 5 wet and dry ή philips HP6521?? Παίζει καμια αλλη καλή μέχρι 50-60 ευρώ μέσο σκρουτζ-Best price??
idomeneas7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλα, όταν οι μισες τριχες σου γυρισουν κατω απο το δέρμα και βαρεθεις να παλεύεις με τη μηχανή κάθε τρεις και λίγο (συν τον ερεθισμο που ακολουθεί), ξανασκέψουν το laser.
kathytherion Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Και καλο ειναι το κερι να στο κανει καποικς αλλος, αν οχι επαγγελματιας, καποιος γνωστος η γνωστη που εχεις, καθως ο τροπος που τραβιεται το κερι απο τον αλλο επηρεαζει τις τριχες που γυρνανε και β γωνια ειναι διαφορετικη οποτε φευγουν ολες οι τριχες.
idomeneas7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Να σας ρωτήξω λίγο, εκανα το laser μου και φοραγα τα γυαλια αλλά καποια στιγμη ημουν σε γωνια που δεν καλυπταν ολο το ματι και ειδα μερικες φλασιες. Μου εχει κατσει τωρα οτι θα παθω ζημια στα μάτια (παρόλο που εκεί μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα). Μπορώ να έχω λίγο επιβεβαίωση ότι δεν βλάπτει γιατί ήδη νιώθω ότι δεν βλέπω καλά... Σκέφτομαι να πάω σε οφθαλμίατρο αλλά φοβάμαι θα με κοροϊδεύει.
idomeneas7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αυτο δεν ειναι τιποτα, και στα νυχια πρέπει να έχω γιατι μου χτυπησε ενα και χάλασε το χρώμα. Δεν βοηθάς όμως και εγώ τρώω τρελές φρίκες με θέματα υγείας. Μια φορά είχα χεστεί πάνω μου που η νυχού μου έκοψε ένα πετσάκι και έτρεξε αίμα. Ημουν σίγουρη θα κολλήσω όλες τις ηπατίτιδες και hiv. Μου πήρε πολλές μέρες να ηρεμήσω.
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μια χαρά είσαι δεν έπαθες τίποτα μην ανησυχείς... Βλέπεις καλύτερα τώρα ??
idomeneas7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μια χαρά είσαι δεν έπαθες τίποτα μην ανησυχείς... Βλέπεις καλύτερα τώρα?? 'Οχι ακόμα, ίσως παίρνει ώρα να ενεργήσει. Το πρωι μίλησα με μια κοπέλα που το έχει πάθει και με καθησυχασε οπότε μετά όλη μέρα έβλεπα καλά. Τώρα πάλι με έπιασε. Πρέπει να είναι ψυχασθένεια.
ASFE Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Για να σου φυγει, μπορεις να πας στον οφθαλμιατρο για ενα γενικο ελεγχο..χωρις να πεις τον λογο. Πρεπει να χαλαρωσεις λιγο.
astrosunnefo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 'Οχι ακόμα, ίσως παίρνει ώρα να ενεργήσει. Το πρωι μίλησα με μια κοπέλα που το έχει πάθει και με καθησυχασε οπότε μετά όλη μέρα έβλεπα καλά. Τώρα πάλι με έπιασε. Πρέπει να είναι ψυχασθένεια. Γιατί το κλωθογύρισες πάλι στο μυαλό σου; Αυθυποβάλλεσαι. -Όπως είπαν κι οι προηγούμενοι, πήγαινε σε έναν οφθαλμίατρο, να σου φύγει η ιδέα και να ηρεμήσεις.
gamanos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αυτή που στο εφάρμοσε φορούσε γυαλιά ηλεκτροσυγκόλλησης; Αν όχι, χαλάρωσε και δεν παθαίνεις τίποτα.
idomeneas7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Φορουσε η άτιμη. Γενικα παθαίνω κάτι τέτοια τα τελευταία χρόνια. 'Ισως φταίει που παλιότερα δεν με ένοιαζε καθόλου και δεν πρόσεχα τίποτα. Τώρα μου βγήκε το ανάποδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις