Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..θελω να κανω αποτριχωση στα χέρια μου..Ξυριζω πόδια και τριμαρω στήθος και οτι αλλο με ενοχλεί..στα χερια παίζει πολύ τρίχα και δεν μαρεσει..Κερι ειζα κανει της veet αλλα αφησε τρίχες και δεν είναι ομοιομορφο το αποτελέσμα..silk epil

έχει κάνει κανείς??προτείνεται καμία μηχανή τέτοια?

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας..θελω να κανω αποτριχωση στα χέρια μου..Ξυριζω πόδια και τριμαρω στήθος και οτι αλλο με ενοχλεί..στα χερια παίζει πολύ τρίχα και δεν μαρεσει..Κερι ειζα κανει της veet αλλα αφησε τρίχες και δεν είναι ομοιομορφο το αποτελέσμα..silk epil

έχει κάνει κανείς??προτείνεται καμία μηχανή τέτοια?

Ειχα εγω κ ειχα κανει στα ποδια αλλα ποναει αργα και βασανιστικα. Καλο ειναι να μην κανεις λειζερ κλπ εκτος αν εισαι απολυτα σιγουρος οτι θες να εξαφανισεις την τριχοφυια στα χερια. Εγω ας πουμε δεν θα το κανα στα χερια κ ας ειμαι κοπελα, με τριχες γεννηθηκαμε ας μην το τραβαμε πολυ(γνωμη μου για μενα ετσι?)

Το καλυτερο για σενα ειναι κερι. Ειναι προσωρινη μεθοδος αλλα μειωνεται η εικονα της τριχοφυιας( οποτε δεν θα σ ενοχλει σαν εικονα τοσο οσο με κρεμες κ ξυραφια) .

Στο ινστιτουτο που δουλευα ερχονταν αρκετα παιδια, κυριως για πλατη με δασυτριχισμο, δεν θεωρω πως ειναι κατι παραλογο, ειδικα σε αθλητες.

Δημοσ.

Έχω ακούσει πονάει πολύ το κερί, ειδικά αν έχεις πολύ τρίχα.

Δημοσ.

Κερι δεν ποναω ούτε λίγο δεν ξέρω γιατί..Δηλαδή μια μηχανή silk που τραβάει απο Ριζα δεν θα με καλύπτε?Απλα με ενοχλούν σε γυμν και γενικά η τρίχα δεν μαρεσει..κερι δεν μου τις βγάζει όλες..λέιζερ δεν νομίζω δεν είμαι σίγουρος για μόνιμο αποτέλεσμα..

Δημοσ.

Ξυράφι και τριμάρισμα έχω δοκιμάσει μόνο ανα καιρούς. Κερί δεν γνωρίζω. Κάτι καλύτερο από το κερί δεν νομίζω. Μετά πας σε λέιζερ.

Δημοσ.

Αν δεν είσαι σίγουρος για λέιζερ τότε μόνο κερί. Η μηχανή νομίζω πονάει επειδή είναι και πιο αργή αλλά ούτως ή άλλως και το κερί απ'τη ρίζα τις βγάζει. Το πολύ πολύ αφού λες δεν στις βγάζει όλες επαναλαμβάνεις τη διαδικασία την επόμενη μέρα.

Επίσης όταν λες κερί με ροδέλα το απλώνεις έτσι;

• Like 1
Δημοσ.

και οι αποτριχωτικες μηχανες  κανουν δουλεια αλλα οχι μονιμη,δλδ ανα μηνα περιπου θα κανεις αυτη τη διαδικασια,αλλα αν δεν θες κερια ταινιες καθαρισμα μετα ,γενικα μεγαλη διαδικασια παρε αποτριχωτικη http://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/gia-tin-gynaika/apotrixwtikes-mixanes/153800-braun-se5-329

στα κερια και ταινιες θα δινεις πολλα χρηματα ,οποτε συμφερει η μηχανη

Δημοσ.

Δεν σου έχουν πει ότι το αγόρι μας το καλοκαίρι το θέλουμε πίθηκο?

Να κάνεις laser 4-6 συνεδρίες, έχει πακέτα σε πολλούς. Δεν θα σου φύγουν τελείως οι τρίχες αλλά θα μειωθούν σε πυκνότητα. Αν θες να έχεις λίγες πας για 4, αν θες πολύ λιγες για 6. Θα σου βγει πολύ πιό οικονομικά μακροπρόθεσμα από το κερί και τις μηχανές (σε χρόνο και χρήμα).

• Like 1
Δημοσ.

Οταν λεω κερι εννοώ το veet easy wax που είχα πάρει..δεν θέλω μόνιμο αποτέλεσμα απλά κάτι το οποίο να έχει αποτέλεσμα..το κερι δεν με πονάει αλλα μου αφήνει τρίχες και μερικα σημεία του χεριού δεν μπορώ να τα αποτριχωσω..Μιας και δεν εχω θενα με πονο λέω να δοκιμάσω μια αποτριχωτικη μηχανή..

Εχω ακούσει απο αλλους πως η μηχανή στην αρχή πονάει αλλα μετά σου κανει την τριχα πιο λεπτή..δεν ξέρω αν ισχύει..

+ πως μετα το κερι το καθάρισμα είναι τόσο ασχημο..

Δημοσ.

αφου δεν πονας με το κερι δεν θα πονεσεις ουτε με τη μηχανη,με τη διαφορα δεν θα αφηνει τριχες οπως το κερι,το κερι που δουλευουν οι αισθητικοι ειναι διαφορετικο απο του εμποριου και φυσικα εχουν τις απαραιτητες γνωσεις με τον τροπο εφαρμογης του,οι τριχες ειτε με μηχανη ειτε κερι δεν θα αδινατιζουν τυλαχιστον για αρκετα χρονια,ο μονος τροπος ειναι το λειζερ και η φωτολυση με το λειζερ αλεξανδριτη να κανει δουλεια 95% σε σκουρες επιδερμιδες μαυρες εντελως τριχες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...