Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εγω συμφωνω ότι τη δουλειά σου την κάνεις με 720p σε 5 ίντσες. Σίγουρα φαίνεται η διαφορά με τα 1080p αλλά δεν μιλάμε για μια μη αποδεκτή κατάσταση, ειδικά αν αυτό έχει αντίκτυπο σε μεγαλαύτερη αυτονομία.

Δημοσ.

οταν με 720p στις 5 ιντσες κανω καλα τη δουλεια μου δε βρισκω το λογο να παω σε 1080 στις ιδιες ιντσες.

Το κινητο δεν το κολαω στη μουρη μου οταν το χρησιμοποιω, ουτε το εχω για επιδειξη καφετεριακου τυπου βλεπε 4Κ σε 5 ιτσες κλπ. 

Για καθημερινη χρηση 720p στις 5 ιντσες ειναι υπεραρκετο. Η φωτεινοτητα, η αντιθεση και το κοντρας δεν εξαρτωνται απο την αναλυση, θα προτιμουσα πχ καλυτερο κοντραστ με με ιδια αναλυση παρα το ιδιο κοντρας αλλα καλυτερη αναλυση.

Για σένα είναι "υπέραρκετο". Δεν έχουμε όλοι ίδιες ανάγκες, και το 2 ή 4K της μόστρας που αναφέρεις επ' ουδενί συγκρίνεται σε χρησιμότητα με μια FHD. Ειδικά για ταινίες, gaming, ανάγνωση άρθρων και λοιπα είναι τουλάχιστον απαραίτητη. Τόσο δύσκολο να χωνέψετε ορισμένοι ότι δεν έχουμε όλοι ίδιες ανάγκες; Εφόσον εσένα σου είναι αχρείαστη η FHD μην την προτιμήσεις, άμα εγώ θεωρώ αχρείαστη χωρητικότητα πάνω απο 4GB προτείνω να μη βγαίνουν κινητά με παραπάνω γιατί με βολεύει εμένα

Δημοσ.

Για σένα είναι "υπέραρκετο". Δεν έχουμε όλοι ίδιες ανάγκες, και το 2 ή 4K της μόστρας που αναφέρεις επ' ουδενί συγκρίνεται σε χρησιμότητα με μια FHD. Ειδικά για ταινίες, gaming, ανάγνωση άρθρων και λοιπα είναι τουλάχιστον απαραίτητη. Τόσο δύσκολο να χωνέψετε ορισμένοι ότι δεν έχουμε όλοι ίδιες ανάγκες; Εφόσον εσένα σου είναι αχρείαστη η FHD μην την προτιμήσεις, άμα εγώ θεωρώ αχρείαστη χωρητικότητα πάνω απο 4GB προτείνω να μη βγαίνουν κινητά με παραπάνω γιατί με βολεύει εμένα

και αυτός για τις δικές του ανάγκες μιλάει, χρειάζεται καλύτερη  μπαταρία αντί για μεγαλύτερη ανάλυση. Επειδή κάποιος έχει μια "ανάγκη" δεν σημαίνει  ότι είναι πιο σημαντική η δική του. Κι εγώ θα προτιμούσα 1080p αλλα όχι αν αυτό έχει σοβαρό αντίκτυπο στην αυτονομία. Δε νομίζω ότι είπε να μη βγαίνουν κινητά με μεγαλύτερη ανάλυση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...