Προς το περιεχόμενο

Τελη 2017

dimitrisOP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο περιεργεια, εκει στο Ελλαντα 1000ρι μοτερ με ρυπους κατω των 100 ταξινομημενο το 2016, τι τελη θα πληρωσει με τη νεα φοροεπιδρομη;

Ξερω οτι εως τωρα πληρωνε 0.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραιος ομως, Ελλαντα. Μπραβο.

Το ξερω οτι ειμαι ωραιος, κατα τ'αλλα σορρυ αν σου εθιξα την εθνικη σου την υπερηφανεια χρησιμοποιωντας ενα συνηθη προσδιορισμο για την μπανανια, τον οποιο πρωτιστως εσεις οι ιδιοι χρησιμοποιειτε (εννοω οι κατοικοι Ελλαδος).

Στο θεμα μας. 1000ρι του 2016 με 95mg ρυπους τι θα πληρωνει βαση του νεου νομοσχεδιου (αν θα πληρωνει);

• Super Moderators

Στο θεμα μας. 1000ρι του 2016 με 95mg ρυπους τι θα πληρωνει βαση του νεου νομοσχεδιου (αν θα πληρωνει);

Δεν γνωρίζω για το 17 αλλά και για φέτος πλήρωσε, φέτος μόνο από 89 και κάτω δεν πλήρωσαν αν δεν κάνω λάθος.

• Like 1

• Moderators

Απο περιεργεια, εκει στο Ελλαντα 1000ρι μοτερ με ρυπους κατω των 100 ταξινομημενο το 2016, τι τελη θα πληρωσει με τη νεα φοροεπιδρομη;

Ξερω οτι εως τωρα πληρωνε 0.

90 ευρώ πλήρωσε ήδη φέτος.

Δεν γνωρίζω για το 17 αλλά και για φέτος πλήρωσε, φέτος μόνο από 89 και κάτω δεν πλήρωσαν αν δεν κάνω λάθος.

90 και κάτω. ;)

Μπορει να μου πει καποιος ποιο το μειονεκτημα του να καταργηθουν τα τελη και να αυξηθει η τιμη της βενζινης?Μου φαινεται πιο δικαιο αν και θα επηρεασει αρνητικα τους επαγγελματιες οδηγους.

Μπορει να μου πει καποιος ποιο το μειονεκτημα του να καταργηθουν τα τελη και να αυξηθει η τιμη της βενζινης?Μου φαινεται πιο δικαιο αν και θα επηρεασει αρνητικα τους επαγγελματιες οδηγους.

- θα πληρώσουν λίγο παραπάνω οι επαγγελματιες

+ κάποια 2λιτρα+ ίσως επιστρέψουν στον δρομο

αν δεν αλλάξουν τα υπάρχων τέλη , εγώ δεν ξαναδίνω 800+ € για αυτοκίνητο που ουσιαστικά κοστίζει 5000€

Το δικό μου είναι στα 1497cc στους 10 ίππους και το σήμα πέρυσι απο 240€ πήγε στα 260.1η άδεια έχει τον Ιανουάριο του 2007.

Θα πληρώσω παραπάνω για το 2017,με πιάνει η 10ετία;

Το δικό μου είναι στα 1497cc στους 10 ίππους και το σήμα πέρυσι απο 240€ πήγε στα 260.1η άδεια έχει τον Ιανουάριο του 2007.

Θα πληρώσω παραπάνω για το 2017,με πιάνει η 10ετία;

Εικασίες είναι όλα τον Νοεμβριο θα ξερουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...