stelios18120 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δηλαδη εμενα π ειναι 6/2004 mazda 6 στα 1800cc τι θα πληρωνω? Τωρα δινω 300 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Το χουν ξεχεσει ... Όπως κ τα 0 τέλη ηταν καμπίνα για να εισπράξουν από το ΦΠΑ της πωλησης κ τώρα ζητάνε πίσω τα χαμένα , κ ο μάγκας με τις βουλγαρικές πινακίδες δεν πληρώνει τπτ .Το σωστότερο είναι να μπει στο καύσιμο φόρος αλλά και άλλος ?έχει ηδη .... Μας θέωρουν ζώα και τπτ άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δηλαδη ουτε δουλεια να χεις, ουτε αυτοκινητο κατι μα σε τυχει, για να ξεσκασεις γαμάτο. Ολα θα μας τα παρουν. Απλα ντροπη . Σε φορολογουν για το αμαξι, σε λενε πληρωσε διπλα τελη, πληρωσε βενζίνη στον θεο, συν ολα τα επιπλεον (ασφάλεια, κτεο, βλαβες,συντηρηση,) δεν βγαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Corsa 1.2 απο 120, 240 ευρωπουλα. LOL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αντε να το γυρισουμε στα κάρα ξανα. Φακ γιεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 εγώ θα το κάνω κοτέτσι, τα καθίσματα του ότι πρέπει για το σαλόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εγω δε καταλαβα αν θα πληρωσω λιγοτερα ή περισσοτερα ή τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εγω δε καταλαβα αν θα πληρωσω λιγοτερα ή περισσοτερα ή τα ιδια τα ίδια , μιας και έχει καινούργιο τα τέλη είναι με βάση τα καυσαέρια, απλος τωρα αυτο που θελουν να κανουν ειναι να φορολογισουν και τα 10ετιας με τα καυσαερια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homo Masturbalis Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 βέβαια υπάρχουν και θετικά στην όλη ιστορία. έχουν μειωθεί τα αυτοκίνητα πλεον και κυκλοφορείς σαν άνθρωπος. παλαιότερα κυκλοφορούσες στην εθνική και γίνοταν χαμός. τώρα θες να πας κάπου και πας τρένο. επίσης δεν είναι ανάγκη κάθε μέλος της οικογενείας να έχει και από 1 αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 βέβαια υπάρχουν και θετικά στην όλη ιστορία. έχουν μειωθεί τα αυτοκίνητα πλεον και κυκλοφορείς σαν άνθρωπος. παλαιότερα κυκλοφορούσες στην εθνική και γίνοταν χαμός. τώρα θες να πας κάπου και πας τρένο. επίσης δεν είναι ανάγκη κάθε μέλος της οικογενείας να έχει και από 1 αυτοκίνητο. Καλώς ήρθατε στο 1980! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homo Masturbalis Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 γιατί το λες αυτό φίλε μου; δεν είπα να παρατήσουμε τα αυτοκίνητα. απλά λέω δεν είναι ανάγκη κάθε μέλος της οικογενειας να έχει και απο 1 αμάξι. δεν είναι ανάγκη το παιδί μόλις γίνει 18 να του πάρουμε αμάξι επειδή έτσι..... να έχει να κάνει τις βόλτες του. και τελοσπάντων απλά ανέφερα κάτι που εγώ βλέπω ως θετικό. και μακάρι να τσεκουρώσουν και ολους τους ανασφάλιστους να μειωθούν κι άλλο τα αυτοκίνητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ε μερικοι μαλλον βλεπουνε μονο πισω. Το καλυτερο ποιο ειναι; οτι παιρνεις χιλιαρι για να μετακινησαι σε ολη σου την ζωη;, να ναι χρεπια; να λες θα παρω δεκαετιας συν για να μην πληρώνω με βαση τα καυσαερια, να μην εχω φορο πολυτελειας, να μην παρω πανω απο 1600 κυβικα γιατι θα κανω συνεταιρο τον βενζινα και το κρατος, αν εχεις τα λεφτα κι το αποθημενο να μηνβπαρεις το αμαξι που θες γιατι σε θεωρουν πλουσιο; Καταντησαμε να λεμε ενα αμαξι, οσο γίνεται πιο παλιο, μικρο σε κυβικα και μαλλον κινδυνος θανατος. Καλας μας κανουν αφου εχουμε ακομα τετοια μυαλα. Οταν ομως στην εθνικη βγαινεις με αμαξι που κανονικα επρεπε να παει στην πρεσα, εισαι υποψηφιος φταιχτης δυστυχηματος. Ενας ελληνας(δεν αναφερομαι σε ολους τους αλλους που ζουν εδω και εχουν πιο πολλα προνομια, απο μας) που εχει ενα σπιτι 120τμ που του στοιχησε 120κ, ενα αμαξι 1800 καινουργιο, θεωρειτε πλουσιος και οτι για μια ζωη πρεπει να πληρωνει στο κρατος. Αυτα. Επειδη εγω δεν θα αντεξω να δωσω πινακιδες, με βλεπω να το βαζω φωτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 1 χρόνο σχεδόν πάει το δικό μου χωρίς πινακίδες από το να το σκοτώσω για 6-7κ δεν, αστο εκει να σαπιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κυκλοφόρησε κάποια είδηση; Δεν είδα κάτι. Πως τα υπολογίζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Υποτίθεται πως τα τελη θα υπολογίζονταν ετσι ωστε να μειωνόταν το φαινόμενο κατάθεσης πινακίδων , αλλα οπως τα βλεπω μονο αυτο δε θα γινει... Κατάντια!! Επισης θελω να πω στον φιλο που γραφει πιο πανω, οτι το να επιβάλεις δυσβάσταχτα οικονομικα μετρα δεν ειναι τροπος να μειώσεις τον αριθμο των ΙΧ. Αν θες λιγοτερα ΙΧ στην πολη σου κοιτας ο κοσμος να εξυπηρετείται σωστα απο τα ΜΜΜ , αλλα κι αυτων οι υπηρεσίες οχι απλα ειναι της πλακας, αλλα ακριβαίνουν κιολας! Σκοπός δεν ειναι η απαγορευση..ειναι η αναπτυξη. Και ναι σε μια οικογενεια με 3 μελη πχ, πολλες φορες 1 αμαξι δεν ειναι αρκετο. Οσο για τους 18ρηδες... Στα 18 μου προτιμουσα να χω το αμαξι μου απ το να περιμενω 40' τα λεωφορεία , να χω οριο για την ωρα της επιστροφής , να πρεπει να περπαταω μονη μου νυχτιάτικα ή να μπαινω στον καθε μπίχλα ταριφα , σορυ κιολας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα