zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Σκέφτομαι σιγά σιγά να αλλάξω το κινητό μου και θα ήθελα κάτι με πενάκι για να είναι εύκολο να κρατάς σημειώσεις. Το κακό είναι ότι δεν βλέπω να υπάρχουν πολλές επιλογές! Τα note της samsung είναι αρκετά ακριβά, δεν θα ήθελα να δώσω τόσα χρήματα. Από άλλες εταιρείες τι επιλογές έχουμε; Είδα ένα lg g4 stylus αλλά δεν μπορώ να βρω την έκδοση με τα 2gb ram... Ιδανικά θα ήθελα να είναι και dual sim.
Voodooman Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Από την στιγμή που δεν μπορείς να πας στα Note, όλα τα άλλα θα είναι ημίμετρα. Υπάρχουν πάρα πολλά πενάκια, από πάμφθηνα των €0,5 μέχρι ακριβά, των οποίων η αποτελεσματικότητα διαφέρει από κινητό σε κινητό, από οθόνη σε οθόνη και από προστασία οθόνης σε προστασία οθόνης. Ό,τι και να κάνεις τελικά, το αποτέλεσμα θα είναι, στην καλύτερη περίπτωση, μέτριο συγκρινόμενο με τα Note, τα οποία αντιλαμβάνονται και μεταφέρουν στην οθόνη και την παραμικρή γραμμούλα. Το G4 stylus δεν κάνει τίποτα παραπάνω από οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό τηλεφώνου/stylus, απλά έχει το stylus ενσωματωμένο στο σασί του τηλεφώνου, για να μην χάνεται τόσο εύκολα. Και για εμένα οι σημειώσεις είναι απαραίτητες και μετά από χρόνια δοκιμών σε διαφορετικά μοντέλα, με διαφορετικά styli και διαφορετικές προστασίες οθόνης κατέληξα στο Note 4 και ησύχασα, ανεχόμενος το τεράστιο-για τα γούστα μου-μέγεθος. Αν αυτό το χαρακτηριστικό σου είναι πράγματι απαραίτητο, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς ένα μεταχειρισμένο Note 3. 4
ziaba Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Σκέφτομαι σιγά σιγά να αλλάξω το κινητό μου και θα ήθελα κάτι με πενάκι για να είναι εύκολο να κρατάς σημειώσεις. Το κακό είναι ότι δεν βλέπω να υπάρχουν πολλές επιλογές! Τα note της samsung είναι αρκετά ακριβά, δεν θα ήθελα να δώσω τόσα χρήματα. Από άλλες εταιρείες τι επιλογές έχουμε; Είδα ένα lg g4 stylus αλλά δεν μπορώ να βρω την έκδοση με τα 2gb ram... Ιδανικά θα ήθελα να είναι και dual sim. τον μαιο θα εμφανιστει το LG Stylus 2 αν μπορεις να περιμενεις θα ναι 16αρι με 1.5gb ram το g4 Stylus 2gb δεν κανει για ελλαδα δεν θα χεις 4g 1
technology_guy Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Για την καλύτερη εμπειρία κινητού με πενάκι μόνο σε note. Αν βρεις κάποιο μεταχειρισμένο note 3 στα 200-250 τότε τσίμπα το. 1
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Από την στιγμή που δεν μπορείς να πας στα Note, όλα τα άλλα θα είναι ημίμετρα. Υπάρχουν πάρα πολλά πενάκια, από πάμφθηνα των €0,5 μέχρι ακριβά, των οποίων η αποτελεσματικότητα διαφέρει από κινητό σε κινητό, από οθόνη σε οθόνη και από προστασία οθόνης σε προστασία οθόνης. Ό,τι και να κάνεις τελικά, το αποτέλεσμα θα είναι, στην καλύτερη περίπτωση, μέτριο συγκρινόμενο με τα Note, τα οποία αντιλαμβάνονται και μεταφέρουν στην οθόνη και την παραμικρή γραμμούλα. Το G4 stylus δεν κάνει τίποτα παραπάνω από οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό τηλεφώνου/stylus, απλά έχει το stylus ενσωματωμένο στο σασί του τηλεφώνου, για να μην χάνεται τόσο εύκολα. Και για εμένα οι σημειώσεις είναι απαραίτητες και μετά από χρόνια δοκιμών σε διαφορετικά μοντέλα, με διαφορετικά styli και διαφορετικές προστασίες οθόνης κατέληξα στο Note 4 και ησύχασα, ανεχόμενος το τεράστιο-για τα γούστα μου-μέγεθος. Αν αυτό το χαρακτηριστικό σου είναι πράγματι απαραίτητο, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς ένα μεταχειρισμένο Note 3. Θα ήθελα να είναι ενσωματωμένο στο κινητό και λεπτό, να μπορείς να γράψεις κανονικά δηλαδή. Αυτά τα έξτρα τα έχω δοκιμάσει και δεν κάνεις δουλειά. Το μέγεθος δεν με απασχολεί, 5.7" έχω τώρα. Απορώ που δεν υπάρχουν μοντέλα πάντως, τόσο άχρηστο χαρακτηριστικό είναι;! τον μαιο θα εμφανιστει το LG Stylus 2 αν μπορεις να περιμενεις θα ναι 16αρι με 1.5gb ram το g4 Stylus 2gb δεν κανει για ελλαδα δεν θα χεις 4g Ευχαριστώ, δεν το ήξερα! Σίγουρα μπορώ να περιμένω. Το 4g δεν με ενδιαφέρει. Για την καλύτερη εμπειρία κινητού με πενάκι μόνο σε note. Αν βρεις κάποιο μεταχειρισμένο note 3 στα 200-250 τότε τσίμπα το. Θα κοιτάξω και σε μεταχειρισμένο αν δε βρω κάτι σε καινούργιο!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Το g4 stylus δεν εχει τα features που εχει ενα note,πιο πολυ διακοσμητικο/ψαρωτικο ειναι.. Και για εμενα χτυπα ενα μεταχειρισμενο note!!! 1
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Έριξα μια ματιά στο stylus 2 που είπε ο ziaba και μου φαίνεται πολύ καλό. Το πενάκι του λέει θα έχει ευαισθησία στυλού και θα μπορείς να γράψεις κανονικά. Αν έβγαινε και dual sim θα ήταν ιδανικό, αλλά ακόμα κι έτσι φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Να δούμε και τιμή, πιστεύω γύρω στα 200-250€ θα το βγάλουν. 1
Voodooman Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Έριξα μια ματιά στο stylus 2 που είπε ο ziaba και μου φαίνεται πολύ καλό. Το πενάκι του λέει θα έχει ευαισθησία στυλού και θα μπορείς να γράψεις κανονικά. Αν έβγαινε και dual sim θα ήταν ιδανικό, αλλά ακόμα κι έτσι φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Να δούμε και τιμή, πιστεύω γύρω στα 200-250€ θα το βγάλουν. Δοκίμασέ το πριν το πάρεις. Δεν έχει την τεχνολογία των Note, ούτε την ευαισθησία του S-pen, είναι μία απλή γραφίδα πάνω σε μία απλή οθόνη. 1
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δοκίμασέ το πριν το πάρεις. Δεν έχει την τεχνολογία των Note, ούτε την ευαισθησία του S-pen, είναι μία απλή γραφίδα πάνω σε μία απλή οθόνη. Ναι σίγουρα θα το ψάξω! 1
ziaba Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 θα σε στεναχωρησω αλλα το stylus 2 θα παιξει στην αρχη πανω απο 300 ευρω γιαυτο δες για κανα Ν3 duos N9002 απο εξω... στο σκρουτζ επαιζε στα 299 αλλα πλεον δεν το χουν σε κανενα μαγαζει 1
mertaghon Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ναι σίγουρα θα το ψάξω! θα παρεις το νοτε 3 samsung αν δεις πως γραφεις σημειωσεις και τις μετατρεπει σε κειμενο.....θα λαλησεις εγω το εγραφα παννω στο evernote και αυτοματα εμφανιζονταν στην οθονη υπολογιστη μου,συγχρονιζοντας αυτοματα.. αντε με γειες...πανε Myphone βρες καλο χρηστη απτους παλιους με φημη για προσεκτικη χρηση,ειανι αρκετοι και παρε μτχ νοτε 3 η μπαταρια ειναι αφαιρουμενη οποτε κανενα θεμα εκει!!!!!!!!!! με odin φλασαρεις σε λεπτα,οοοοοοοοολα αυτοματα,και γαμω τις επιλογες,εγω που δεν φλασαρα γιατι βαριομουνα ερε πανευκολα με odin.. flasara γιατι το πηρα απο κινα παμφθηνα...ειμαι και σταρχιδιστης και παιρνω απο fastcardtech ενω εχει αρκετα κρουσματα και φοβουνται οι αλλοι στο Myphone,...αχχα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα