Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά το θέμα είναι ότι έπρεπε να το έχεις κάνει θέμα από την αρχή, τώρα μπορεί να σου πούνε ότι το έχεις κάνει εσύ. Αλήθεια σε τι φάση βρίσκεσαι; Έπρεπε κατευθείαν να πας. Καλά στραβωμένα οκ να το δεχτώ, δύσκολο αλλά οκ και σπασμένα όμως; Από που είπαμε τη πήρες;

Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα μητρική μεπινάκια από eshop την πήγα πίσω και τι δεν μου είπανε για να την πάρουν να υπογράψω για τα στραβωμένα πινάκια και τέτοια μετά από 15 μέρες και τηλεφωνήματα και φασαρία μου την αλλάξανε και μου είπανε ότι ήτανε αστοχία εργοστασιου καλο ξεμπέρδεμα αδελφέ

Δημοσ.

Τα πήρα Πέμπτη, Παρασκευή βράδυ το είδα και Σάββατο πρωί πήγαινα 3ημερη στην Λάρισα, γύρισα Δευτέρα βράδυ, Τρίτη πρωί την πήγα

Απλά το θέμα είναι ότι έπρεπε να το έχεις κάνει θέμα από την αρχή, τώρα μπορεί να σου πούνε ότι το έχεις κάνει εσύ. Αλήθεια σε τι φάση βρίσκεσαι; Έπρεπε κατευθείαν να πας. Καλά στραβωμένα οκ να το δεχτώ, δύσκολο αλλά οκ και σπασμένα όμως; Από που είπαμε τη πήρες;

Eshop

Δημοσ.

Είναι κακό που διάβασα το Manual? Δηλαδή δεν παίζει να την αλλάξει με DOA?

δεν ειπα οτι ειναι κακο αντιθετα. απλα δειχνει απειρια. 

Κανενας δεν θα σου αλλαξει μητρικη με χαλασμενα πινακια αν δεν την ανοιξες να την δεις εκει μπροστα τους ή αν δεν εχεις βιντεο για απο οταν την ανοιξες πρωτη φορα. Ολα τα αλλα οκ. Αλλα αυτο θεωρειται φθορα απο σενα ειτε το εκανες ειτε οχι γιατι δεν μπορεις να το αποδειξεις αλλιως

Δημοσ.

the first rule of insomnia is "we do not shop from e-shop"

the second rule of insomnia is "we do not shop from e-shop"

the third rule of insomnia is "if it is your first day you have to read the fuckin manual"

η μητρικη ηταν σφραγισμενη?

να ξερεις οτι το e-shop εχει πολυ κακο σερβις και ειναι πολυ γνωστη τακτικη να στραβωνει απο μονο του τα πινς μητρικων και επεξεργαστων οταν τους τα επιστρεψεις για να αποφυγει την αντικατασταση

• Like 1
Δημοσ.

Χα και το πλαισιο σουπερ σε επαρχια παιζει να κανει τετοια :P Αν παρελαβες αποσφραγισμενο -ανοιχτο κουτι εχεις προβλημα .

Δημοσ.

TS αν οταν ελαβες την μητρικη,ηταν σφραγισμενη ,οι πιθανοτητες να υπηρχαν στραβωμενα pins ειναι σχεδον μηδαμινες. Διαβασε εδω γιατι :

http://www.gigabytenordic.com/bent-pins-covered-warranty/

Επειδη εισαι μικρος και μαλλον απειρος,μπορεις να αποκλεισεις την πιθανοτητα να εχεις κανει λαθος και να τα χαλασες εσυ? Παντως ειναι ευαισθητα και ευθραυστα και αυτο μπορει να συμβει ακομη και σε εμπειρο χρηστη.

Στο e-shop σου ειπαν οτι θα το στειλουν για επισκευη? Γιατι απο οτι ξερω δεν γινεται αυτο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...