HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παίδες, παράγγειλα από eshop την προηγούμενη εβδομάδα το pc set μου που περιλαμβανε και μια μητρική Asus H110M A, την επόμενη μέρα που ξεκίνησα το Build είδα ότι η μητρική είχε στραβωμενα και σπασμένα πινακια, θέλω να ρωτήσω πόσο κοστίζει μια αλλαγή Socket από την εταιρεία, και το email contact της Asus Greece? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
hackerW32 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 την πας πισω στο eshop εαν σου ηρθε με στραβωμενα-σπασμενα πινακια 1
HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Την πήγα και μου είπε πως θα την στείλει, αλλά θέλω να μάθω πόσο θα κοστίσει
gredaizer Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τι εννοεις ποσο θα κοστιζει? Εαν την παρελαβες ελλατωματικη και εχουν περασει εως και 7 ημερες γινεται αμεση αντικατασταση (DOA εξαρχής ελαττωματικό προϊόν) διαφορετικα θα γινει ελεγχος και επισκευη ή αντικατάσταση αφου ειναι σε ισχυ η εγγυηση.
HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δόθηκε στο eshop 3 μέρες πριν λήξει το DOA υπάρχει εγγύηση
hackerW32 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 επρεπε ιδη να εχεις στα χερια σου νεα μητρικη.. γιατι το αφησες; τι παει να πει ποσο θα κοστισει; σου ειπαν οτι θα σου παρουν χρηματα ενω ηταν ελαττωματική απο την αρχη; 1
HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μου είπε ότι δεν γίνεται αλλαγή
sundance_kid Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Απ τη μία πλευρά, πας ΤΩΡΑ και απαιτείς το DOA που σου ανέφεραν τα παιδιά παραπάνω. Απ την άλλη -- και με συγχωρείς κιόλας -- , σίγουρα δεν τα στράβωσες εσύ απο βιασύνη, ενθουσιασμό, λαθος προσαρμογή, κατα λάθος κτλ κτλ κτλ κτλ...... 2
Silverage Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Στραβωμένα πινάκια δεν καλύπτονται απο εγγύηση.
La_MoRt Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν είναι εγγύηση είναι DOA έπρεπε να ζητήσει αντικατάσταση. 1
HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν υπήρχε βιασύνη, διάβασα το Manual κανονικά και ξεκίνησα
conkal Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δεν υπήρχε βιασύνη, διάβασα το Manual κανονικά και ξεκίνησα διαβασες το manual . αρα ειναι πρωτη φορα που το κανεις ? κανονικα μολις ανοιξεις την μητρικη πριν κανεις οτιδηποτε επρεπε να το δεις αυτο πρωτα. βασικα πλεον αν χρειαστει να παρω κατι που χαλαει τοσο ευκολα το ανοιγω στο μαγαζι. καντε το Asus greece νομιζω δεν υπαρχει και η αλλαγη socket ειναι αμφιβολου αξιιοπιστιας και κοστιζει πιο πολυ απο την μητρικη. Παρε μια μτχ απο εδω μεσα με εγγυηση αν δεν μπορεις να παρεις αλλη. Κανενα μαγαζι δεν θα σου καλυψει σπασμενα πινσ σε εγγυηση
La_MoRt Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κανονικά πρέπει να το καλύψουν, δεν είναι εγγύηση είναι DOA. Εμένα στην οθόνη μου η ASUS για να σε καλύψει στην εγγύηση χρειάζεται 5 καμμένα πίξελς, εγώ επειδή το είδα το 1 καμμένο μέσα στο DOA μου αλλάξανε οθόνη.
HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Είναι κακό που διάβασα το Manual? Δηλαδή δεν παίζει να την αλλάξει με DOA?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα