Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο που με κάνει επιφυλακτικό με το κινητό αυτό είναι ότι Δεν έχει κάποιου είδους scratch resistant οθόνη.

Κατά τα άλλα το note 3 pro είναι τούμπανο.

Βάλτου, αν δεν σου κάνουν δώρο, φιλμ προστασίας και είσαι οκ!

Θα μπει tempered glass, το δίνουν δώρο.

Δημοσ.

Παρε με τα 3gb ram,μπορει τωρα να σου φαινοντε ενταξει αλλα μετα δεν ξερεις...

Καταρχην σορρυ στον ts απλα επειδη ενδιαφερομαι και εγω ειναι κριμα να ανοιγουμε καινουριο θεμα. Παιδες και εγω θελω το

Xiaomi Redmi Note 3 Pro και στο Vickmall ειναι out of stock απο ευρωπαικη αποθηκη. να το παρω απο κινα? να περιμενω οτι θα το ξαναβαλουν? τι προτεινεται?
Δημοσ.

Καταρχην σορρυ στον ts απλα επειδη ενδιαφερομαι και εγω ειναι κριμα να ανοιγουμε καινουριο θεμα. Παιδες και εγω θελω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro και στο Vickmall ειναι out of stock απο ευρωπαικη αποθηκη. να το παρω απο κινα? να περιμενω οτι θα το ξαναβαλουν? τι προτεινεται?

Εγώ από Κίνα το πήρα και έκανε λιγότερο από 20 μέρες, σε 15 το είχα στα χέρια μου. Θα πληρώσεις και λιγότερα χρήματα αν το πάρεις από Κίνα.
Δημοσ.

Εγώ από Κίνα το πήρα και έκανε λιγότερο από 20 μέρες, σε 15 το είχα στα χέρια μου. Θα πληρώσεις και λιγότερα χρήματα αν το πάρεις από Κίνα.

μιλησα με το chat που εχουν και μου ειπαν απο εβδομαδα θα εχει η ευρωπαικη αποθηκη, και απο την παραγγελια θα παραδοθει μετα απο 1-2 εργασιμες λογω του οτι ειμαι Αθηνα. Λεω να περιμενω λιγο.

Δημοσ.

μιλησα με το chat που εχουν και μου ειπαν απο εβδομαδα θα εχει η ευρωπαικη αποθηκη, και απο την παραγγελια θα παραδοθει μετα απο 1-2 εργασιμες λογω του οτι ειμαι Αθηνα. Λεω να περιμενω λιγο.

Καλώς, απλά να ξέρεις ότι συνήθως βάζουν ένα καπέλο της τάξης των 20-30€. Αν δε σε πειράζει αυτό το "καπέλο", τότε προχώρα ακάθεκτος για ευρωπαϊκή αποθήκη! :)
  • Like 1
Δημοσ.

Καταρχην σορρυ στον ts απλα επειδη ενδιαφερομαι και εγω ειναι κριμα να ανοιγουμε καινουριο θεμα. Παιδες και εγω θελω το

Xiaomi Redmi Note 3 Pro και στο Vickmall ειναι out of stock απο ευρωπαικη αποθηκη. να το παρω απο κινα? να περιμενω οτι θα το ξαναβαλουν? τι προτεινεται?

Πριν λίγες μέρες που κοιτούσα ήταν διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αποθήκη με ένα καπέλο 30€. Για μένα αξίζει, λογικά θα το ξαναβάλουν σύντομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...