zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Το μόνο που με κάνει επιφυλακτικό με το κινητό αυτό είναι ότι Δεν έχει κάποιου είδους scratch resistant οθόνη. Κατά τα άλλα το note 3 pro είναι τούμπανο. Βάλτου, αν δεν σου κάνουν δώρο, φιλμ προστασίας και είσαι οκ! Θα μπει tempered glass, το δίνουν δώρο.
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Τελικά έκανα παραγγελία σήμερα το redmi 3 note pro 3/32 από vickmall. Πέρασε και το paypal κανονικά.
Jake07 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Παρε με τα 3gb ram,μπορει τωρα να σου φαινοντε ενταξει αλλα μετα δεν ξερεις... Καταρχην σορρυ στον ts απλα επειδη ενδιαφερομαι και εγω ειναι κριμα να ανοιγουμε καινουριο θεμα. Παιδες και εγω θελω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro και στο Vickmall ειναι out of stock απο ευρωπαικη αποθηκη. να το παρω απο κινα? να περιμενω οτι θα το ξαναβαλουν? τι προτεινεται?
vchristod84 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Καταρχην σορρυ στον ts απλα επειδη ενδιαφερομαι και εγω ειναι κριμα να ανοιγουμε καινουριο θεμα. Παιδες και εγω θελω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro και στο Vickmall ειναι out of stock απο ευρωπαικη αποθηκη. να το παρω απο κινα? να περιμενω οτι θα το ξαναβαλουν? τι προτεινεται? Εγώ από Κίνα το πήρα και έκανε λιγότερο από 20 μέρες, σε 15 το είχα στα χέρια μου. Θα πληρώσεις και λιγότερα χρήματα αν το πάρεις από Κίνα.
Jake07 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εγώ από Κίνα το πήρα και έκανε λιγότερο από 20 μέρες, σε 15 το είχα στα χέρια μου. Θα πληρώσεις και λιγότερα χρήματα αν το πάρεις από Κίνα. μιλησα με το chat που εχουν και μου ειπαν απο εβδομαδα θα εχει η ευρωπαικη αποθηκη, και απο την παραγγελια θα παραδοθει μετα απο 1-2 εργασιμες λογω του οτι ειμαι Αθηνα. Λεω να περιμενω λιγο.
vchristod84 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 μιλησα με το chat που εχουν και μου ειπαν απο εβδομαδα θα εχει η ευρωπαικη αποθηκη, και απο την παραγγελια θα παραδοθει μετα απο 1-2 εργασιμες λογω του οτι ειμαι Αθηνα. Λεω να περιμενω λιγο.Καλώς, απλά να ξέρεις ότι συνήθως βάζουν ένα καπέλο της τάξης των 20-30€. Αν δε σε πειράζει αυτό το "καπέλο", τότε προχώρα ακάθεκτος για ευρωπαϊκή αποθήκη! 1
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Καταρχην σορρυ στον ts απλα επειδη ενδιαφερομαι και εγω ειναι κριμα να ανοιγουμε καινουριο θεμα. Παιδες και εγω θελω τοXiaomi Redmi Note 3 Pro και στο Vickmall ειναι out of stock απο ευρωπαικη αποθηκη. να το παρω απο κινα? να περιμενω οτι θα το ξαναβαλουν? τι προτεινεται? Πριν λίγες μέρες που κοιτούσα ήταν διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αποθήκη με ένα καπέλο 30€. Για μένα αξίζει, λογικά θα το ξαναβάλουν σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα