@topos Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μια φιλικη συμβουλη, Εαν ο φιλος/φιλη δεν ειναι καθολου σχετικος με κινητα απεφυγε τα κινεζικα. Ολο κατι μπορει να παει στραβα, απο την αποστολη/ρομ/να παρουσιασει καποιο προβλημα. Θα αποφυγεις δικο σου αγχος και γκρινια. Done that,been there. Απο τοτε για παρτη μου αγοραζω οτι θελω γιατι α) γνωριζω τι μπορει να παει στραβα β)πιανουν τα χερια μου σε περιπτωση στραβης αλλα για αλλους δεν ξαναμπαινω σε τετοιες καταστασεις.. 1
zio10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μια φιλικη συμβουλη, Εαν ο φιλος/φιλη δεν ειναι καθολου σχετικος με κινητα απεφυγε τα κινεζικα. Ολο κατι μπορει να παει στραβα, απο την αποστολη/ρομ/να παρουσιασει καποιο προβλημα. Θα αποφυγεις δικο σου αγχος και γκρινια. Done that,been there. Απο τοτε για παρτη μου αγοραζω οτι θελω γιατι α) γνωριζω τι μπορει να παει στραβα β)πιανουν τα χερια μου σε περιπτωση στραβης αλλα για αλλους δεν ξαναμπαινω σε τετοιες καταστασεις.. Καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ. Αν είναι «έτοιμο» και δεν έχει σκάλισμα δεν έχει θέμα, το προηγούμενο ήταν το meizu m1 note που από Κίνα το είχαμε πάρει πάλι. Αλλά δεν ήθελε πείραγμα.
saruman123 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Αμα το παρεις απο το Vickmall και τους πεις τη θελεις αυτοι ξερουν και θα στο εχουν ετοιμο χωρις να κανεις κατι εσυ. Οι ανθρωποι εχουν στειλει αρκετα κινητα στην Ελλαδα και ξερουν. Εξαλλου δεν ειναι τυχαιω οτι εχουν γραφια στην Ελλαδα.. 1
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Αμα το παρεις απο το Vickmall και τους πεις τη θελεις αυτοι ξερουν και θα στο εχουν ετοιμο χωρις να κανεις κατι εσυ. Οι ανθρωποι εχουν στειλει αρκετα κινητα στην Ελλαδα και ξερουν. Εξαλλου δεν ειναι τυχαιω οτι εχουν γραφια στην Ελλαδα.. Αν πάρω από εξωτερικό λογικά vickmall θα προτιμήσω, έχω ψωνίσει άλλες 2-3 φορές από κει. Βλέπω ότι το note 3 pro έχει δύο εκδόσεις, μία 2/16 και μία 3/32. Τα 16 είναι αρκετά, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάμε στο 32άρι με τα 3gb ram. Αν φαίνεται διαφορά σε καθημερινή χρήση δηλαδή. (Κυρίως σερφάρισμα και κανένα παιχνιδάκι).
saruman123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Αν πάρω από εξωτερικό λογικά vickmall θα προτιμήσω, έχω ψωνίσει άλλες 2-3 φορές από κει. Βλέπω ότι το note 3 pro έχει δύο εκδόσεις, μία 2/16 και μία 3/32. Τα 16 είναι αρκετά, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάμε στο 32άρι με τα 3gb ram. Αν φαίνεται διαφορά σε καθημερινή χρήση δηλαδή. (Κυρίως σερφάρισμα και κανένα παιχνιδάκι). Παρε με τα 3gb ram,μπορει τωρα να σου φαινοντε ενταξει αλλα μετα δεν ξερεις... 1
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Φαίνεται να καταλήγουμε στο xiaomi 3/32. Απλά θέλω να κοιτάξω αν υπάρχει καλύτερη ρομ με ελληνικά από αυτή που βάζει το vickmall γιατί δεν το θέλει με αγγλικό μενού.
saruman123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Φαίνεται να καταλήγουμε στο xiaomi 3/32. Απλά θέλω να κοιτάξω αν υπάρχει καλύτερη ρομ με ελληνικά από αυτή που βάζει το vickmall γιατί δεν το θέλει με αγγλικό μενού.Πεστους να τα βαλουν ξερουν.
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Πεστους να τα βαλουν ξερουν. Έχει επιλογή όταν το αγοράζεις να διαλέξεις international rom με ελληνικά. Σήμερα που μίλησα στο chat μαζί τους όμως μου είπαν ότι η official rom είναι καλύτερη!
saruman123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Έχει επιλογή όταν το αγοράζεις να διαλέξεις international rom με ελληνικά. Σήμερα που μίλησα στο chat μαζί τους όμως μου είπαν ότι η official rom είναι καλύτερη!Το ξερω και γω στο note 3 την ξενοι εχω αλλα ζηταει με Ελληνικα δεν ειπες?
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Το ξερω και γω στο note 3 την ξενοι εχω αλλα ζηταει με Ελληνικα δεν ειπες? Ναι το θέλει με ελληνικά και δεν ξέρω αν αξίζει να το πάρω με αγγλικά και να κάνω εγώ τη διαδικασία να βάλω ελληνική ρομ ή το ίδιο πράγμα θα κάνουν αν το πάρω με την international που έχει ελληνικά.
saruman123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ναι το θέλει με ελληνικά και δεν ξέρω αν αξίζει να το πάρω με αγγλικά και να κάνω εγώ τη διαδικασία να βάλω ελληνική ρομ ή το ίδιο πράγμα θα κάνουν αν το πάρω με την international που έχει ελληνικά.Για μενα μην το κανεις εσυ,ξεκλειδωματα και τα σχετικα θα ειναι χρονοβορα.Εκτος αν θες εσυ... Ενω αν το παραγγειλεις ετοιμο θα εισαι κομπλε. Σου ειπαν οτι η Official ειναι καλυτερη γιατι θα περνει και τις αναβαθμισεις,ενω η Ελληνικη οχι. 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Για μενα μην το κανεις εσυ,ξεκλειδωματα και τα σχετικα θα ειναι χρονοβορα. Εκτος αν θες εσυ... Ενω αν το παραγγειλεις ετοιμο θα εισαι κομπλε. Έτσι το σκέφτομαι κι εγώ...γιατί αν είναι να το κάνω εγώ θα πρέπει να έρθει σε μένα, να το κάνω και να του το στείλω με ταχυδρομείο. Θα το πάρω έτοιμο και αν έχει θεματάκια από τη ρομ βλέπουμε. Απλά ξανακοιτάζω μήπως έχουμε καλύτερη εναλλακτική από xiaomi.
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Λοιπόν, η αγορά θα γίνει από βδομάδα λόγω αργιών. Υπάρχει κάποια εναλλακτική στο xiaomi ή να πάμε για τον Κινέζο;
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Το μόνο που με κάνει επιφυλακτικό με το κινητό αυτό είναι ότι Δεν έχει κάποιου είδους scratch resistant οθόνη. Κατά τα άλλα το note 3 pro είναι τούμπανο. 1
newsformobiles Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Το μόνο που με κάνει επιφυλακτικό με το κινητό αυτό είναι ότι Δεν έχει κάποιου είδους scratch resistant οθόνη. Κατά τα άλλα το note 3 pro είναι τούμπανο. Βάλτου, αν δεν σου κάνουν δώρο, φιλμ προστασίας και είσαι οκ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα