Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ανώτερο και από το xiaomi δηλαδή;

εννοειται αφου εχει pure android οπως στις nexus συσκευες

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα του το προτείνω τότε! H μπαταρία του με προβληματίζει λίγο και η οθόνη που είναι μικρότερη...

Δημοσ.

Έχεις πιάσει το redmi note 3 PRO στα χέρια σου;

Φίλε το έπιασα σήμερα απο ενα γνωστό που το έχει, απλά έρωτας τίποτα άλλο.

Απλός κάποιοι είναι βαθιά νυχτωμένοι και συγκρίνουν ανόμοια πράγματα, το τηλέφωνο ήταν πύραυλος σε ότι εντολή του έδωσα και μπαταρία ατελιωτηηηη.

• Like 2
Δημοσ.

Και όμως κατ' εμέ το miui είναι καλύτερο από το καθαρό android, οπότε η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι καθαρά υποκειμενική.
Δημοσ.

Έχεις πιάσει το redmi note 3 PRO στα χέρια σου;

Φίλε το έπιασα σήμερα απο ενα γνωστό που το έχει, απλά έρωτας τίποτα άλλο.

Απλός κάποιοι είναι βαθιά νυχτωμένοι και συγκρίνουν ανόμοια πράγματα, το τηλέφωνο ήταν πύραυλος σε ότι εντολή του έδωσα και μπαταρία ατελιωτηηηη.

Και όμως κατ' εμέ το miui είναι καλύτερο από το καθαρό android, οπότε η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι καθαρά υποκειμενική.

Thanks ρε παιδιά αλλά με μπερδεύετε! :P

Και κάτι ακόμα, το xiaomi με την original rom θα εμφανίζει κανονικά τις ελληνικές επαφές; Πληκτρολόγιο που να γράφει ελληνικά μπορούμε να βάλουμε; (Και να μείνει μόνο το μενού στα αγγλικά). Να υποθέσω play store έχει κανονικά η original rom ε;

Δημοσ.

Thanks ρε παιδιά αλλά με μπερδεύετε! :P

Και κάτι ακόμα, το xiaomi με την original rom θα εμφανίζει κανονικά τις ελληνικές επαφές; Πληκτρολόγιο που να γράφει ελληνικά μπορούμε να βάλουμε; (Και να μείνει μόνο το μενού στα αγγλικά).

Εγω που εχω το redmi note 3 σου λεω οτι δεν εχεις θεμα με επαφες και πληκτρολογιο αρα και στο pro θα ειναι το ιδιω.
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω που εχω το redmi note 3 σου λεω οτι δεν εχεις θεμα με επαφες και πληκτρολογιο αρα και στο pro θα ειναι το ιδιω.

Thanks! Playstore ξέρεις αν έχει;

Δημοσ.

Thanks! Playstore ξέρεις αν έχει;

Και να μην έχει μπορείς να του βάλεις εσύ!

Android έχουμε ότι θέλουμε κάνουμε :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

Και να μην έχει μπορείς να του βάλεις εσύ!

Android έχουμε ότι θέλουμε κάνουμε :Ρ

Ισχύει αυτό, αλλά είναι κάπως ειδική περίπτωση. Εγώ θα το παραγγείλω και θα πάει απευθείας σε αυτόν, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα κι εγώ είμαι μακριά! Γι'αυτό ρωτάω αν το έχει εγκατηστημένο, αλλιώς θα διαλέξω την international rom που λέει το vickmall ότι έχει playstore και ελληνικά αν καταλήξουμε σε αυτό το τηλέφωνο.

Δημοσ.

Ισχύει αυτό, αλλά είναι κάπως ειδική περίπτωση. Εγώ θα το παραγγείλω και θα πάει απευθείας σε αυτόν, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα κι εγώ είμαι μακριά! Γι'αυτό ρωτάω αν το έχει εγκατηστημένο, αλλιώς θα διαλέξω την international rom που λέει το vickmall ότι έχει playstore και ελληνικά αν καταλήξουμε σε αυτό το τηλέφωνο.

Από ότι ακούω έχει πολλά bug η κινεζομαγαζο ρομ!

Αλλά μπορείς να τους πεις να έχουν προεγκστεστημενο play services στην official rom τους ή να βάλεις την δικιά τους ρομ και με την πρώτη ευκαιρία να του περάσεις εσύ την Official

Δν είναι κάτι δύσκολο οποιος θέλει να μάθει θα το μάθει ακόμα και να μην έχει ιδέα έχει βήμα προς βήμα σου ίντερνετ πως να κάνεις το οτιδήποτε

Αμα δν μπορει να κάνει εγκατάσταση ένα playstore τότε κλτρα να το αφήσεις το redmi και να πάει σε ένα feature Phone η ένα Windows Phone που είναι πιο απλά στην χρήση και δν θέλουν πείραγμα

• Like 1
Δημοσ.

Πες του να παρει ενα moto x 2gen στα 190!! 

Δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απο το pro αλλα σιγουρα ειναι καλυτερο απο αυτο που ειχε κ το μονο που εχει να κανει ειναι να βαλει την σιμ και να το φορτισει...... και θα εχει κ εγχωρια εγγυηση για 2 χρονια !!

• Like 1
Δημοσ.

Πες του να παρει ενα moto x 2gen στα 190!! 

Δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απο το pro αλλα σιγουρα ειναι καλυτερο απο αυτο που ειχε κ το μονο που εχει να κανει ειναι να βαλει την σιμ και να το φορτισει...... και θα εχει κ εγχωρια εγγυηση για 2 χρονια !!

Νομίζω ανάμεσα σε αυτά τα δύο θα διαλέξουμε...για το asus δεν είδα να έχει κανείς άποψη οπότε μάλλον θα το αφήσω έξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...