zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, ψάχνω κινητό για φίλο για αντικατάσταση του meizu m1 note. Θέλω κάτι δυνατότερο από αυτό, όχι μικρότερη οθόνη, γύρω στα 200€. Η αγορά μπορεί να γίνει από Ελλάδα ή Κίνα (σε μαγαζί που να δέχεται κάρτες, πχ vickmall που το έχω δοκιμάσει κιόλας). Με μια πρώτη ματιά βλέπω το xiaomi note 3 pro που φαίνεται πολύ καλό. Με προβληματίζει μόνο το θέμα των ελληνικών αφού μόνοι μας δεν πρόκειται να περάσουμε άλλη ρομ. Μου άρεσε επίσης το asus zenfone 2 με τον intel και τα 4gb ram. Κάτι άλλο δεν είδα έτσι στα γρήγορα. Επίσης θα ήθελα να κινηθώ σε σχετικά γνωστές μάρκες (xiaomi, meizu, lenovo, asus κλπ). http://www.vickmall.com/asus-zenfone-2-smartphone-4g-lte-intel-z3560-quad-core-1-8-ghz-android-5-0-4gb-ram-32gb-rom-5-5-inch-fhd-ips-screen.html http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Αν υπάρχει και κάτι από Ελλάδα που να μην είναι χειρότερο από το meizu m1 note μας ενδιαφέρει 1
turbat0s Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Με μια πρώτη ματιά βλέπω το xiaomi note 3 pro που φαίνεται πολύ καλό. Με προβληματίζει μόνο το θέμα των ελληνικών αφού μόνοι μας δεν πρόκειται να περάσουμε άλλη ρομ. Ακόμη και αν δεν περάσεις την ελληνική ρομ (αν και συστήνεται) θα έχεις κανονικά ελληνικά με τη multilanguage που θα σου βάλει το κατάστημα 1
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ακόμη και αν δεν περάσεις την ελληνική ρομ (αν και συστήνεται) θα έχεις κανονικά ελληνικά με τη multilanguage που θα σου βάλει το κατάστημα Απλά διαβάζω ότι δεν είναι και πολύ αξιόπιστη αυτή η international...αν την έχει κανένας ας πει.
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 XIAOMI Redmi Note 3 Pro προτείνω Φαίνεται σούπερ επιλογή....για την international rom έχεις άποψη;
7nisiotis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Φαίνεται σούπερ επιλογή....για την international rom έχεις άποψη; Δεν έχω δυστυχώς άποψη φίλε μου, αλλά με βάση μια μικρή εμπειρία με roms που έχω ( από LG g2 όταν το είχα ) θα σου πρότεινα καλύτερα άστο με official rom και αγγλικά. Λογικά κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν και τα παιδιά της ελληνικής κοινότητας https://xiaomi-miui.gr/ 1
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Από Ελλάδα το moto x 2nd gen αξίζει; Είναι καλύτερο από το meizu m1 note; Έχει και μικρότερη οθόνη βέβαια και δε νομίζω ότι είναι καλό αυτό.
newsformobiles Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αυτές οι multi έχουν ψιλοθέματα. Η διαδικασία του unlocking και να βάλεις την ελληνική ρομ, είναι πανεύκολη, καθώς υπάρχουν οδηγίες δίπλα και πολύς κόσμος να σεβοηθήσει εάν κολλήσεις κάπου.
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αυτές οι multi έχουν ψιλοθέματα. Η διαδικασία του unlocking και να βάλεις την ελληνική ρομ, είναι πανεύκολη, καθώς υπάρχουν οδηγίες δίπλα και πολύς κόσμος να σεβοηθήσει εάν κολλήσεις κάπου. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να είμαι μαζί του να το κάνω εγώ. Εγώ απλά θα το παραγγείλω γι'αυτόν.
newsformobiles Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να είμαι μαζί του να το κάνω εγώ. Εγώ απλά θα το παραγγείλω γι'αυτόν.Πάρα πολλοί άσχετοι δίπλα έχουν καταφέρει να βάλουν την ελληνική ρομ. Απλώς θέλει ν' ασχοληθείς λίγο. 2
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Από Ελλάδα το moto x 2nd gen αξίζει; Είναι καλύτερο από το meizu m1 note; Έχει και μικρότερη οθόνη βέβαια και δε νομίζω ότι είναι καλό αυτό. Απο Ελλαδα ειναι η καλυτερη επιλογη στα 200ευρω κ σιγουρα καλυτερο απο το m1 note To θεμα ειναι αν κανει στον φιλο σου μιας κ εχει μικροτερη οθονη κ δεν παιρνει καρτα μνημης,αλλα νομιζω ουτε το m1 παιρνει.. Υπαρχει κ το g3 απο Ελλαδα αλλα εγω δεν το εχω σε εκτιμηση (προσωπικη αποψη) Γενικα μην εχει πολλες απαιτησεις ο φιλος σου με 200ευρω για κινητο απο Ελλαδα Αν δεν βγαλεις ακρη με αγορα απο Κινα θεωρω το moto x πολυ καλη αγορα κ σιγουρα καλυτερη απο κατι p8 lite/A5/J5/m4 aqua/Α3..... Μπορει να βαλει αλλα 40 ευρω κ να παρει το flex 2 ..Πολυ καλο vfm και με οθονη 5,5 Επεξ/σία 21 Απριλίου 2016 από ΜΙχαλιεςς 2
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Απο Ελλαδα ειναι η καλυτερη επιλογη στα 200ευρω κ σιγουρα καλυτερο απο το m1 note To θεμα ειναι αν κανει στον φιλο σου μιας κ εχει μικροτερη οθονη κ δεν παιρνει καρτα μνημης,αλλα νομιζω ουτε το m1 παιρνει.. Υπαρχει κ το g3 απο Ελλαδα αλλα εγω δεν το εχω σε εκτιμηση (προσωπικη αποψη) Γενικα μην εχει πολλες απαιτησεις ο φιλος σου με 200ευρω για κινητο απο Ελλαδα Αν δεν βγαλεις ακρη με αγορα απο Κινα θεωρω το moto x πολυ καλη αγορα κ σιγουρα καλυτερη απο κατι p8 lite/A5/J5/m4 aqua/Α3..... Μπορει να βαλει αλλα 40 ευρω κ να παρει το flex 2 ..Πολυ καλο vfm και με οθονη 5,5 Πίστευα ότι είναι στα ίδια επίπεδα με το m1 note, αν είναι καλύτερο έχει ενδιαφέρον αν δεν τον πειράζει η οθόνη. Για την επέκταση μνήμης δεν υπάρχει πρόβλημα.
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Για το asus zenfone 2 έχει κανείς άποψη; Συγκρίνεται με το note 3 pro;
ziaba Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Από Ελλάδα το moto x 2nd gen αξίζει; Είναι καλύτερο από το meizu m1 note; Έχει και μικρότερη οθόνη βέβαια και δε νομίζω ότι είναι καλό αυτό. η εμπειρια χρησης του μοτο χ δεν συγκρινεται με κανεναν κινεζο ειδικα σ αυτα τα λ7 2
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 η εμπειρια χρησης του μοτο χ δεν συγκρινεται με κανεναν κινεζο ειδικα σ αυτα τα λ7 Είναι ανώτερο και από το xiaomi δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα