Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλος ψαχνει κινητο με τα εξης.

1.dual sim κινητο με ξεχωρο sd slot

2.καλη μπροστινη και πισω camera μονο για φωτογραφιες,οχι βιντεο

3.Ετοιμο στα ελληνικα out of the box. Δεν γνωριζει να περναει rom κτλ κτλ

4.Αποκλειστικα android

5.Απο 5ως 5,7 ιντσες

ευχαριστω

Δημοσ.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro και εχει και ρεστα 80 ευρω.

εχει ξεχωρο sd slot? ειναι ετοιμο out of the box χωρις να να περναει roms? εχει καλη καμερα? πραγματικα το εχετε καταντησει μεγαλη καραμελα με το νοτε 3?

• Like 2
Δημοσ.

πραγματικα το εχετε καταντησει μεγαλη καραμελα με το νοτε 3?

Δε ξερω με ποιους συναναστρεφεσαι και εντος και εκτος ινσομνια και εχεις παθει καποιο ειδος ψυχολογικου με το νοτε 3 και μου τι λες.

Tην επομενη φορα πριν πω τη γνωμη μου θυμησε μου να σε ρωτησω.

Ευχαριστω.

Το xiaomi δεν έχει dedicated SD card slot ενώ το moto x play έχει.

Τσέκαρε επίσης το zenfone 2 και το LG g4 dual στα 311€ όμως.

Εχεις δικιο φιλε μου δε το προσεξα

Δημοσ.

Δε ξερω με ποιους συναναστρεφεσαι και εντος και εκτος ινσομνια και εχεις παθει καποιο ειδος ψυχολογικου με το νοτε 3 και μου τι λες.

Tην επομενη φορα πριν πω τη γνωμη μου θυμησε μου να σε ρωτησω.

Ευχαριστω.

Εχεις δικιο φιλε μου δε το προσεξα

δεν μπορω να καταλαβω πως εχεις βγαλει τετοιο συμπερασμα... αλλα απο την στιγμη που προτινεις μια συσκευη που δεν τηρει 3 βασικες απο 5 προυποθεσεις πως να χαρακτηρίσω την προταση σου?

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω πως εχεις βγαλει τετοιο συμπερασμα... αλλα απο την στιγμη που προτινεις μια συσκευη που δεν τηρει 3 βασικες απο 5 προυποθεσεις πως να χαρακτηρίσω την προταση σου?

Πιστευω καλο ειναι να διορθωνει καποιος τα λαθη μου οπως θα διορθωσει και καποιος τα δικα σου λαθη.

Ας αφησουμε τις καραμελες και τις τσιχλες και τα γλυφιτζουρια για τους φιλους μας στη καφετερια.

Πιστευω αυτο ειναι το πιο σωστο.

Οσον αφορα το κινητο καλο ειναι να πουμε στο φιλο οτι το κινητο μπορει να το παρει και με ελληνικα

απο το καταστημα με multi rom χωρις να χρειαστει να ασχοληθει μονος του μερομ κλπ η απο καποια αγγελια εδω μεσα σφραγισμενο μπας και γλυτωσει 100 ευρω.

Γνωμη μου παντα.

Και η καμερα του ειναι επισης πολυ καλη.

Αν εκανα λαθος στο σλοτ οκ.

Καλη αγορα στο φιλο οτι και αν παρει.

Δημοσ.

Πιστευω καλο ειναι να διορθωνει καποιος τα λαθη μου οπως θα διορθωσει και καποιος τα δικα σου λαθη.

Ας αφησουμε τις καραμελες και τις τσιχλες και τα γλυφιτζουρια για τους φιλους μας στη καφετερια.

Πιστευω αυτο ειναι το πιο σωστο.

Οσον αφορα το κινητο καλο ειναι να πουμε στο φιλο οτι το κινητο μπορει να το παρει και με ελληνικα

απο το καταστημα με multi rom χωρις να χρειαστει να ασχοληθει μονος του μερομ κλπ η απο καποια αγγελια εδω μεσα σφραγισμενο μπας και γλυτωσει 100 ευρω.

Γνωμη μου παντα.

Και η καμερα του ειναι επισης πολυ καλη.

Αν εκανα λαθος στο σλοτ οκ.

Καλη αγορα στο φιλο οτι και αν παρει.

με το σκεπτικο σου δεν εχεις κανει ουτε λαθος για το σλοτ γιατι μπορει επισεις με πατεντα να το κανει dual sim και καρτα ταυτοχρονα αλλα ο ts το ξεκαθαριζει οτι το παιδι ειναι ασχετος δεν ξερει ουτε rom να περασει..... + πες οτι το πηρε ετοιμο με ελληνικα θα μεινει με την ιδια rom και τα bugs της για παντα δεν θα κανει αναβαθμιση ποτε? και η καμερα του σε καμμια περιπτοση δεν ειναι πολυ καλη για τα λεφτα του και κινεζικο μπορει αλλα γενικα ειναι μετριοτατη προς κακη

Δημοσ.

με το σκεπτικο σου δεν εχεις κανει ουτε λαθος για το σλοτ γιατι μπορει επισεις με πατεντα να το κανει dual sim και καρτα ταυτοχρονα αλλα ο ts το ξεκαθαριζει οτι το παιδι ειναι ασχετος δεν ξερει ουτε rom να περασει..... + πες οτι το πηρε ετοιμο με ελληνικα θα μεινει με την ιδια rom και τα bugs της για παντα δεν θα κανει αναβαθμιση ποτε? και η καμερα του σε καμμια περιπτοση δεν ειναι πολυ καλη για τα λεφτα του και κινεζικο μπορει αλλα γενικα ειναι μετριοτατη προς κακη

Γενικά μιας που πιάσαμε τον τομέα της κάμερας. Οι Κινέζοι θέλουν ακόμα δουλειά στο software της κάμερας, εκει είναι που χάνουν. Μπορεί να έχουν τους καλύτερους φακούς κτλ αλλά χωρίς καλό software δε γίνεται τίποτα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...