Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε, στο bios μπορώ να δω το σκληρό αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο λειτουργικό σύστημα. Τα windows κολλάνε στην οθόνη "starting windows" και στο ubuntu το gparted μου δείχνει ότι δεν έχω σκληρό δίσκο. Μέχρι χθες ο υπολογιστής λειτουργούσε κανονικά ώσπου προσπάθησα να του περάσω το ubuntu mate απενεργοποιώντας τις ρυθμίσεις acpi=off, noapic, nolapic. Δεν ξέρω αν έχει σχέση, απλά το αναφέρω.

Ξέχασα να αναφέρω ότι από χθες το pc κατά την εκκίνησή του κάνει έναν περίεργο θόρυβο που δεν τον είχε κάνει πάλι.

Δημοσ.

κατεβασε Diagnostics tools για τον δισκο απο την εταιρεια του δισκου να δεις μηπως ο δισκος παρεδωσε πνευμα.

δες αν ο ηχος προερχεται απο το δισκο.αν ειναι μεταλλικος το κοβω απο εκει να ακουγεται εκτος αν ακους κανα fan που χαλασε.

Δημοσ.

Δεν έχω λειτουργικό σύστημα για να κατεβάσω το diagnostic tools, o ήχος όντως ακούγεται μεταλλικός. Πάμε για αλλαγή σκληρού δηλαδή;

• Like 1
Δημοσ.

Αν ο μεταλλικός ήχος ειναι απο τον δίσκο και η συμπεριφορά που περιγράφεις τοτε μαλλον ειναι απο την κεφαλή του δίσκου οποτε πας για αλλον , μπορείς ομως να τον βάλεις σαν 2ο να δεις αν τον βρίσκει στα windows αν ανοίγει και να τον κάνεις και ενα check με το hdsentinel

Δημοσ.

Δεν έχω λειτουργικό σύστημα για να κατεβάσω το diagnostic tools, o ήχος όντως ακούγεται μεταλλικός. Πάμε για αλλαγή σκληρού δηλαδή;

λογικα ναι.ο δισκος μπορει να μπει και σε αλλο pc για τα diagnostics η μπορεις να τα γραψεις σε ενα boot usb stick ή σε ενα boot cd και να τα τρεξεις απο εκει.κανεις full surface test και βλεπεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν μπορει να δεχτει εγκατασταση ο δισκος m2 που εχω τα windows10 κ γενικα εχω παιδευτει αρκετα 2 μερες που τον εχω. Τι ενεργειες πρεπει να κανω?

Δεν μπορει να δεχτει εγκατασταση ο δισκος m2 950 evo nvme που εχω τα windows10 κ γενικα εχω παιδευτει αρκετα 2 μερες που τον εχω. Τι ενεργειες πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Δεν μπορει να δεχτει εγκατασταση ο δισκος m2 που εχω τα windows10 κ γενικα εχω παιδευτει αρκετα 2 μερες που τον εχω. Τι ενεργειες πρεπει να κανω?

Δεν μπορει να δεχτει εγκατασταση ο δισκος m2 950 evo nvme που εχω τα windows10 κ γενικα εχω παιδευτει αρκετα 2 μερες που τον εχω. Τι ενεργειες πρεπει να κανω?

μια απο τα ιδια ειχε θεμα ο αδερφος μου με δισκο m2 σε asus x99 deluxe 2011 socket.απειρες μπλε οθονες οταν πηγαινε να τα περασει ο δισκος της samsung..

εκανα bios update.β.στις μνημες εβαλα καρφωτα τα latencies Που ειχε διοτι μου πεταγε και error στις μνημες.to csm το εκανα disable.στο bios βαζεις οτι ο δισκος ειναι m2 και οχι με ανταπτορα σε Pci express.ti mobo εχεις ?

Δημοσ.

Asus z170i pro gaming , corei5 6500, στην Θυρα m2 που εχει , τελικα ολα καλος τα περασα ολα καλος αλλα δεν εχω δει τρελη διαφορα , ακομα στο τεστ του magician βγαζειι 2200 κατι κ 900 κατι δεν θυμαμαι τωρα ειμαι στη δουλεια. Τελικα ολα οκ windows 10 pro n x64.

Δημοσ.

Asus z170i pro gaming , corei5 6500, στην Θυρα m2 που εχει , τελικα ολα καλος τα περασα ολα καλος αλλα δεν εχω δει τρελη διαφορα , ακομα στο τεστ του magician βγαζειι 2200 κατι κ 900 κατι δεν θυμαμαι τωρα ειμαι στη δουλεια. Τελικα ολα οκ windows 10 pro n x64.

τα Read write Μηπως ειναι αυτα?δες και προληπτικα για firmware update και για το Motherboard αλλα και για τον ssd

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2250 read 950 write απο το soft magician. Εχει το πιο τελευταιο fw της μητρικης επηδη δουλευει καλα οπως την αγορασα λεω να μην κανω bios update ακομα. Διαφορα εχει στην αντιγραφη μετακινηση κ γενικα οτι εχει να κανει με μεγαλο ογκο αρχειων κ βαριες εφαρμογες εκει βλεπεις διαφορα κ στο φορτωμα, αντιγραφη ο δισκος εγινε gpt ntfs

Επεξ/σία από TAKISTRIGONIS
Δημοσ.

2250 read 950 write απο το soft magician. Εχει το πιο τελευταιο fw της μητρικης επηδη δουλευει καλα οπως την αγορασα λεω να μην κανω bios update ακομα. Διαφορα εχει στην αντιγραφη μετακινηση κ γενικα οτι εχει να κανει με μεγαλο ογκο αρχειων κ βαριες εφαρμογες εκει βλεπεις διαφορα κ στο φορτωμα, αντιγραφη ο δισκος εγινε gpt ntfs

a.δεν θα εχεις προβλημα στο bios συν οτι συνηθως μπορεις να κανεις και Roll back .αλλα δεν βρισκω λογο να μην πας στο πιο καινουριο.σπανια να τυχει καποιος να εχει θεματα με ποιο καινουριο bios.επισης πολλες φορες ειτε στο site ειτε στο readme σου λεει τις αλλαγες που κανει.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...