kallair Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 παιδια σας δουλευει; δοκιμαζα απο χθες και δεν μου ανοιγει καμια σελιδα οταν εχω ενεργοποιημενο το vpn..
speedy23 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ακομα να βαλουν Αγγλια στις διαθεσιμες επιλογες; Κατι μου λεει οτι και να βαλουν δεν προκειται να δουλευει με BBC iplayer για το οποιο θα το χρησιμοποιουσα μονο προς το παρον.
ArisBat Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Σε λίγες μέρες ανεβαίνω Γερμανία, ποιο vpn θα προτείνατε για να μην έχω πρόβλημα με downloads;
dinko Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Το opera mini για κινητά έχει από το 2006 έμμεσα VPN. Η ιστοσελίδες και τα δεδομένα που εισάγει ο χρήστης στέλνονται και συμπιέζονται σε σέρβερ του εξωτερικού. Μετά επιστρέφονται στην εφαρμογή σε μικρότερο μέγεθος. Έτσι ποτέ δεν φαίνεται η πραγματική IP αλλά αυτή του server, συνήθως νορβηγική. Το χρησιμοποιούσα παλαιότερα για να στέλνω σχόλια μέσω mobile internet από μη ταυτοποιημένο καρτοκινητό. καταλάβαμε τη δουλεία κάνεις!
dinko Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Τον έχει δοκιμάσει όμως κανείς με ενεργοποιημένο το vpn? Παραμένει γρήγορο το σερφάρισμα; εγώ χρησιμοποιώ το Opera Max Που είναι το ίδιο VPN σε όλο το κινητό και πάει ΣΦΑΙΡΑ !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα