newsformobiles Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Η κατασκευάστρια εταιρεία Cubot φαίνεται ότι θα παρουσιάσει 2 νέα κινητά μέσα στο έτος. Το ένα θα είναι το Cubot X17S και το άλλο το Dinosaur Cubot. Με ένα όνομα όπως το "δεινόσαυρος" σίγουρα θα σκέφτεστε ένα μεγάλο τηλέφωνο, με στιβαρό σχεδιασμό και ίσως ακόμη και μια μεγάλη μπαταρία, με το πίσω καπάκι της μπαταρίας να είναι από δέρμα, αλλά εάν δείτε τις φωτογραφίες, το τηλέφωνο δεν μοιάζει καθόλου με κάτι από όλα αυτά. Αντ 'αυτού ο "δεινόσαυρος" είναι ένα 5,5-ιντσών τηλέφωνο με οθόνη HD (1280 x 720 pixels), quad-core MT6735A chipset στο 1.3GHz, 64bit και ένα σχεδιασμό που είναι παρόμοιο με του Xiaomi redmi 3. Το κινητό θα καλύπτει LTE 1/3/7/20 και έρχεται με 3GB μνήμης RAM, μνήμη 16GB ROM και Android 6.0 από το κουτί. Θα ενσωματώνει και υποδοχή για κάρτες microSD Άλλα Jurassic χαρακτηριστικά είναι Hotknot, 5 mega-pixel κάμερα μπροστά, 13 mega-pixel στην πίσω κάμερα με f 2.0 aperture, 4150mAh μπαταρία και βάρος περίπου 185 γραμμάρια. Θα διατεθεί σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρο, χρυσό, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες. Στο Kimovil βλέπω ότι ξεκινάει στα 120$ σαν Presale, ενώ συγκεκριμένα στο Geekbuying γράφουν σαν ημερομηνία αποστολής 20/05/2016, οπότε έχουμε μόλις ένα μήνα από σήμερα σίγουρα, για να ξεκινήσει η διαθεσή του.
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μα ποσο τραγικη ονομασια.. Αυτό ήθελα να γράψω κι εγώ, ωραίο το κινητάκι αλλά dinosaur;;!
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τετραπυρηνο στα 1.3 και hd αναλυση.... Αν αυτο λεγεται ναυαρχιδα,σωστα το ονομασαν δεινοσαυρο... Τουλαχιστον 6 χρονια πισω...η ναυαρχιδα που αν αφαιρεσω το πλοιο(ναυς) ,τι μας μενει;;; 1
Zapee995 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 "Marketing" Ναι ξερω, η εταιρεια δεν ειναι στα επιπεδα της apple και της sammy αλλα οκ, ειναι οτι χειροτερο εχω δει τα τελευταια χρονια. :)
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν είναι ναυαρχίδα αυτό, είναι μεσαίο μοντέλο. Τη ναυαρχίδα θα την πουν τυραννόσαυρο! 2
newsformobiles Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Πάντως παντού αναφέρεται σαν ναυαρχίδα. Η αλήθεια είναι πάντως ότι σαν τιμή για τα χαρακτηριστικά που έχει, δεν είναι άσχημο.
turbat0s Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αγνοώντας χαρακτηρισμούς, ονόματα, δεινόσαυρους και λοιπές μαρκετινίστικες αηδίες, και μένα μου φαίνεται συμπαθητικό. Έχει κανείς γνώση για το αν η cubot βελτίωσε το gps στα τελευταία μοντέλα της?
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Εϊναι ενδιαφέρον που χωρέσανε και μεγάλη μπαταρία! Λογικά με τέτοια ανάλυση οθόνης θα έχει και πολύ καλή αυτονομία!
GianniSM Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Και γιατί κάποιος να δώσει 150Ε για αυτά και να μην δώσει 200 να πάρει LG G3 πχ με 2 χρόνια εγγύηση, και φοβερή κάμερα; πλέον οι ναυαρχίδες των επώνυμων μαρκών που παλιώνουν και γίνονται mid range πια μου φαίνονται πολύ πιο συμφέρουσες επιλογές από αυτά τα κινητά του σωρού. 1
newsformobiles Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Και γιατί κάποιος να δώσει 150Ε για αυτά και να μην δώσει 200 να πάρει LG G3 πχ με 2 χρόνια εγγύηση, και φοβερή κάμερα; πλέον οι ναυαρχίδες των επώνυμων μαρκών που παλιώνουν και γίνονται mid range πια μου φαίνονται πολύ πιο συμφέρουσες επιλογές από αυτά τα κινητά του σωρού.100€ έχει το κινητό, όχι 150 ή 200€ που λες. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα 1
The_Judas Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Έχουν πιάσει τον παλμό της αγοράς οι κινέζοι με τις μεγάλες μπαταρίες, ενώ οι μεγάλοι έχουν μείνει στα 2000mah σε κινητά των 250+ ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα