Arikado Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλησπερα,μολις αγορασα ενα καινουριο laptop η ερωτηση μου ειναι η εξης. Εχει λιγη μπαταρια μεσα μολις το ανοιξω αφου τελειωσει,πρεπει να το αφησεις καποιες ωρες παραπανω για να φορτησει πχ (οπως κινητα) ή απλα με το που τελειωσει η φορτηση ειμαι κομπλε? Ευχαριστω!
d_gkal Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ειτε στα κινητά, ειτε στα λαπτοπς, οταν φορτισει, φορτισε. Δεν εχει καμια λογικη και κανενα νοηνα να το αφησεις 5-10-20-30 ωρες στη φορτιση
Arikado Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Το ιδιο ισχυει και για τις υπολοιπες φορτισεις?Για τι πρωτες δηλαδη.
thor777 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα θέλω να ρωτήσω αν εχουμε συνδεδεμένο το καλόδιο τροφοδοσίας είναι καλύτερα να εχουμε την μπαταρία συνδεδεμένη ή οχι ? Μηπως αν βγάλω την μπαταρία υπάρξει κάποιο πρόβλημα ? Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά ο φορτιστής γράφει πάνω 19V ενώ οι μπαταρία 15V.
sil_unique Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλησπερα,μολις αγορασα ενα καινουριο laptop η ερωτηση μου ειναι η εξης. Εχει λιγη μπαταρια μεσα μολις το ανοιξω αφου τελειωσει,πρεπει να το αφησεις καποιες ωρες παραπανω για να φορτησει πχ (οπως κινητα) ή απλα με το που τελειωσει η φορτηση ειμαι κομπλε? Ευχαριστω! σε όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά οι μπαταρίες είναι έτοιμες για χρήση χωρίς ιδιαίτερη μεταχείριση Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα θέλω να ρωτήσω αν εχουμε συνδεδεμένο το καλόδιο τροφοδοσίας είναι καλύτερα να εχουμε την μπαταρία συνδεδεμένη ή οχι ? Μηπως αν βγάλω την μπαταρία υπάρξει κάποιο πρόβλημα ? Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά ο φορτιστής γράφει πάνω 19V ενώ οι μπαταρία 15V. Η μπαταρία φυσικά δεν παίρνει την τάση που έχει ο φορτιστής - έχει το δικό της κύκλωμα που ρυθμίζει σωστά την τάση. Την αφήνεις επάνω για φυσιολογική χρήση - τόσα tablet, κινητά και macbook δεν έχουν θέμα. Καλή ιδέα να την βγάλεις είναι αν θες να αποθηκεύσεις εκτός χρήσης το φορητό για εβδομάδες - μήνες. Τότε η μπαταρία πρέπει να είναι στο 50-60% φορτισμένη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα