Finalizator Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 aa ipe oti pezoun ta labakia? giati den to alazis re si .Tsaba einai .To exo alaksi toses fores kai den mou ipan tpt. Kai tha sou dosoun kai tin kenouria version. An adimetopisis provlima stile pm (douleuo stin intracom) Betugias dokimasa kai to netmod enos filou mou pou douleuei mia xara alla egw pali eixa provlimata.Arxizw na pisteuw pws fteei to pc mou gia kapoio logo i ta kalwdia tou OTE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ba_eas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 giati den dineis to netmod sou sto filo sou na sou pei an einai ok? an douleuei se ekeinon tote to provlima einai ekei pou les, i sto pc pou mporei na einai thema hardware(xlwmo alla pithano)-software (pio pithano) i stis grammes tou pOTE pou den tha einai kathares... dhladh zhse mai mou na fas tryfilli... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Λοιπόν παιδιά το ίδιο πρόβλημα με το να με πετάει έξω το netmod από το internet έχω και εγώ όπως και αρκετά άτομα που έχω ακούσει να έχουν το ίδιο πρόβλημα και τι δεν δοκίμασα σειριακά,usb,update firmware,update drivers,forthnet, otenet,hol άλλο netmod το πρόβλημα συνεχιζόταν κανονικά.Ειδικά όταν έπαιζα κάποιο online game (q3,ut03 κ.τ.λ) όπου στα 5 με 10 λεπτά άρχιζε το lag και έβλεπα στο εικονίδιο της σύνδεσης οτι έχει σταματήσει το download&upload με αποτέλεσμα μετά απο κάτι δευτερόλεπτα να γίνεται disconnect. Τελικά είπα να δοκιμάσω ένα isdn modem.Έβαλα πάνω λοιπόν ενα Micronet Shuttle 3000 128kbs ISDN TA (usb) με αποτέλεσμα να διορθωθεί το πρόβλημα. Ελπίζω να μην βιάστηκα να κάνω αυτό το post γιατί το έχω μονο μία μέρα και δεν ξέρω αν παρουσιαστεί αργότερα το πρόβλημα αλλά πιστεύω ότι λύθηκε γιατι στα online games με το netmod γινόταν disconnect στα 5-10 λεπτά όπως έγραψα παραπάνω,ενώ με το Micronet έπαιζα 1ώρα και,χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leon4john Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Μην το ψαχνετε άλλο.Ειχα και εγώ το ίδιο προβλημα.Γνωστος μου από τον ΟΤΕ μου εξήγησε ότι υπάρχει ελλατωματική παρτίδα net mod,αυτα που είναι σε ασπρο-κοκκινο κουτι.Τηλ στις βλάβες και αντικατάσταση με καινούριο σε ασπρο-κιτρινο κουτί και όλα οκ.Τι download,τι pach τι upgrate τι 2 μετρα καλώδιο και ιστορίες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayzel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Ελπίζω να μην βιάστηκα να κάνω αυτό το post γιατί το έχω μονο μία μέρα και δεν ξέρω αν παρουσιαστεί αργότερα το πρόβλημα αλλά πιστεύω ότι λύθηκε γιατι στα online games με το netmod γινόταν disconnect στα 5-10 λεπτά όπως έγραψα παραπάνω,ενώ με το Micronet έπαιζα 1ώρα και,χωρίς κανένα πρόβλημα. Elpizw meta apo dio meres na epibebaiwseis oti den exei problima pia... Gia na iremisw epitelous... (perimenw to modem USB pou pareigeila... ) :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finalizator Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 giati den dineis to netmod sou sto filo sou na sou pei an einai ok? an douleuei se ekeinon tote to provlima einai ekei pou les, i sto pc pou mporei na einai thema hardware(xlwmo alla pithano)-software (pio pithano) i stis grammes tou pOTE pou den tha einai kathares... dhladh zhse mai mou na fas tryfilli... To diko mou netmod doulepse kanonika ston filo mou,to diko tou omos(pou den exei parousiasei kanena provlima se ekeinon) den doulepse kala se mena,epomenws den fteei to netmod. Mallon tha parw kai egw ena eswteriko modem meta tis giortes, Hayzel kai Raid_av perimenw nea sas... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Λοιπόν παιδιά εδώ και 2 μέρες η γραμμή με το isdn Micronet TA δεν έχει κοπεί μετά από πολλές ώρες στο internet και αρκετό online gaming όπου παρουσιαζόταν και πιό έντονα το πρόβλημα.Οπότε μπορώ να πώ πλέον με σιγουριά ότι μαλ#@$ το netmod.Όλα οκ Το μόνο κακό είναι οτι το micronet είναι δανεικό μόνο και μόνο για την δοκιμή και τώρα θα πρέπει να το επιστρέψω Πρίν παώ και τα σκάσω για modem θα δοκιμάσω την τύχη μου με τον οτε για αλλαγή του netmod.Έχω αυτό στο άσπρο-κόκκινο κουτί που λέει ο leon4john ελπίζω να μου φέρουνε αυτό που θα τους ζητήσω (άσπρο-κίτρινο κουτί) αλλίως βουρ για καμία pci isdn για να μας έρθει και πιο φθηνά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfilip Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Τι θα πει ελαττωματικες εκδοσεις; Υποτιθεται οτι τα παλαιοτερα μοντελα (που ηταν σε ασπρο-κιτρινο) ειναι υποδεεστερα σε σχεση με τα νεα εκδοσης 50 που ειναι στα απρα-κοκκινα. Η Intracom δεν ανεφερε τιποτε παρισσοτερο οταν ειπα οτι εχω το 50 και το τελευταιο firmware. Οταν μιλαμε δηλαδη για διαφορετικου χρωματος κουτια εννοουμε απλως το κουτι ή μιλαμε και για διαφορετικες hardware versions του netmod που εχουν μεσα; Επισης ειδα οτι οταν επεστρεψα το 20 που ειχα και πηρα το 50 το εβαλαν (το 20) μεσα στο κουτι του 50 και θα πηγαινε σε καποιον αλλον διοτο δεν ειχε δηλωθει ως "βλαβη" αλλα ως προβληματικο στη συνδεση στο δικτυο μονο. Μηπως απλοϊκα εννοηθηκε οτι τα κοκκινα εχουν προβληματα γιατι απλα αυτα ειναι και εκεινα που ζητα περισσοτερο ο κοσμος λογω νεοτερης εκδοσης και USB, ενω τα παλιοτερα κατα κανονα τα δουλευαν στη σειριακη ως επι το πλειστον και τα προβληματα ηταν σπανιοτερα; Γιατι ας μην ξεχναμε οτι ολοι σκαμε κυριως για τα USB. Επισης να πω οτι η Intracom μετα απο σχετικο mail μου εστειλε νεα εκδοση driver (2.32ML) που δεν υπαρχει στο site ακομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axidous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Παιδια εχω και εγω προβλημα με το netmod και δεν το εχω λύσει Σε σχεση με το internet δεν εχω προβλημα παει σφαιραΕχω το καινουργιο netmod v5.0. Το προβλημα μου ειναι οτι βάζω ενα isdn ασυρματο τηλεφωνο και ενα isdn τηλεφωνο και δεν παιζουν μαζι Ξερετε τι φταιει??? Φιλικα Υ.Γ> το πρωτο netmod το εχω αλλαξει γιατι δεν επαιζε το δευτερο καναλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nousername Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 mallon den termatizetai sosta to s bus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayzel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Pira telika ena ekswteriko USB TA modem. Ta idia sk*t*. Mono pou den kollaei 30 fores tin mera san to netmod alla 3-4 fores tin mera.... An iksera oti etsi itan to ISDN..... den tha eixa parei pote 9 mini sindesi... Paw apo deutera gia allagh netmod ... mpas kai stamatisoun ta problimata... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nousername Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 rixtou kanena update prin to steileis netmod.intracom.gr -->Tha vreis firmware kai odhgies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayzel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 to xw kanei... thanks anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayzel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 paidia sothika! piga OTE mou dwsan ena paliatzouri mesa stin mpixla gia antikatastasi tou olokainourgiou sabouronetmod pou eixa (version 5.0) kai doulebei xwris na kolisei edw kai dio meres... auto pou mou dwsan itan h prohgoumenh hardware version (auth sto mple-kitrino kouti) opote epibebaiwnw kai egw oti ta kainourgia einai gia ta mpaza... Pou ftanei kaneis me ton OTE ... na xairetai pou tou kanoun antikatastasi me ena episkeuasmeno kai mesa stin brwma eksoplismo. LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.