Προς το περιεχόμενο

NETMOD, to PROVLIMATIKO!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Orismenes fores i sindesi mou pagwnei meta apo merika lepta kai prepei na kanw epanaklisi.

Giati ginetai auto?

Dokimasa na sindesw to netmod kai stin usb kai stin siriaki thira xwris apotelesma.

Akomi exw dokimasei me 2 diaforetikous paroxeis, alla ta idia.

I ekdosi firmware kai oi drivers tou einai oi pio prosfatoi. :( :(

Tha voithisei an parw ena isdn modem i tha exw pali ta idia provlimata?

Kathe apantisi einai euprosdekti,euxaristw gia to xrono sas.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ωχ κατι μου θυμιζει αυτο!

Οταν λες παγωνει?

Μηπως το λαμβακι που λεει USB πανω στο Netmode δεν αναβει? Μαλλον μηπως ειναι ολα σβηστα εκτος απο το R.P.?

Γιατι αν ειναι ετσι εχουμε το ιδιο προβλημα :(

Μηπως το λαμβακι που λεει USB πανω στο Netmode δεν αναβει? Μαλλον μηπως ειναι ολα σβηστα εκτος απο το R.P.?

Oxi,ta fwtakia anavoun kanonika.Stamataei omws na kanei downloading.

Den to kanei panta auto alla arketes fores.Giauto skeftika gia kapio isdn modem alla fovamai kai pali den allaksei tpt .

ba_eas to eixa diavasei to post auto alla den me voithise. :(

Euxaristw gia to endiaferon.An exete kai kamia alli idea.....

Loipon pare to modem sou opws einai, valto se mia sakkoula an den exeis to kouti tou, oplisou me ypomonh kai vale k to tsantismeno sou to yfos pou einai me xamogelo... pigaine ston ote tis perioxis sou(prosexe na exei tmima me vlaves omws, afto to mathaineis an pareis to 121 k rwthseis) kai pes tous oti to modem kanei to kai to! sthn arxh tha se koitane me ena mati, alla esy epemeine k pes tous oti den einai katastash auth, kai zita amesh allagh!(mporoun na to kanoun-exoun dikaiodosia-afou xeroun k ti patata einai to modem pou dinoun.) An den sou to allaxoun zita ton ypeuthino, k pes tou na sou ypograpsei ena xarti oti phges to modem k arnithikane na to allaxoun giati isxyrizontan oti einai ok...(edw einai to shmeio pou sto allazei stantar) an den to kanei pes tou oti tha kaneis anafora sto inka kai sto synigoro tou politi...(auto stin esxath periptwsh omws...)

Egw eixa mia isdn pou sernotane :evil: , download me peripou 850bytes apo pantou, kai ixera oti ftaiei i grammi pou den itane kathari k ta kalwdia pou itane arxaia.... telika ekana thn kinhsh me to synhgoro tou politi k anagastikane na allaxoune 6km kalwdia k na feroun k to kafao tou ote apo thn meria mou!(paremvalotane h palia ethniki athinwn patrwn palia).episis mou epistrepsane to 50% apo ta pagia 6mhnwn syn 300€ apozimiwsh.

Ean twra ayta sou fainontai vouno kane ypomonh kai an eisai apo athina, otan katevw ta xristougenna pame mazi na to allaksoume... :wink:

oute o zoro na imouna! :) :)

Τα ίδια και σε μένα. :(

Είτε σε σειριακή είτε σε USB η σύνδεση γίνεται κανονικά, αλλά μετά από κάποια λεπτά (από 5-30) η σύνδεση κόβεται από μόνη της.

Συμπτώματα : Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, εκεί που πχ κατεβάζω, σταματάει να κατεβάζει, ενω το εικονίδιο της σύνδεσης στο system tray παραμένει δείχνοντας ότι είμαι ακόμα συνδεδεμένος. Τα ίδια και όταν παίζω στο MSN zone. Μετά από λίγο αφού σταματήσει κάθε δραστηριότητα (δεν μπορώ πλεόν να ανοίξω ούτε σελίδα), φεύγουν και τα εικονίδια απο το system tray και τα λαμπάκια στο netmod που μέχρι εκείνη την ώρα παρέμεναν ανοιχτά, σβήνουν και μένει ανοιχτό το ΜP και το RP(που αναβοσβήνει) - To NETMOD είναι το τελευταίο με τα πολλά λαμπάκια-.

Έχω κάνει διαγραφή και επανεγκατάσταση του firmware, τελευταίοι drivers, τελευταία έκδοση software, έβαλα και b40 στα extra settings αλλά τίποτα. Ας βοηθήσει κάποιος γιατί καταντάει εκνευριστικό.

stratman akrivws i idia periptwsi me ti dikia mou.Kai egw auto to netmod exw me ta fwtakia pou les kai kanei oti periegrapses.

ba_eas distixws eimai apo thes/niki alla eisai kai o prwtos me auta pou tous ekanes!!! :D :D :D

(Ennoeitai pws eixa kanei reset to netmod)

Prin paw ston ote tha allaksw to netmod mou me enan filo pou exei to idio na dokimasw.An einai provlimatiko to diko mou tha paw ston ote.Stin esxati periptwsi pou arnithoun na to allaksoun tha anagastw na parw modem(h tha se fwnaksw ba_eas na kathariseis :wink: :wink: :wink: )

Παιδιά είμαστε πολλοί δυστυχώς... :( Εγω προχώρησα λίγο παραπέρα και έστειλα το κάτωθι κείμενο με ό,τι έμαθα στα Νέα/Drivers της Insomnia και το κείμενο απορρίφθηκε χωρίς έστω μια απάντηση. Μου φάνηκε πολύ ανώριμο αυτό διότι είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο. Τα πήρα κι εγώ λοιπόν και δεν ξαναπροσπάθησα να το στείλω αλλά βλέποντάς σας...συγκινήθηκα! 'Ασε που έγινε χειρότερο σε εμένα και μάλιστα επηρέαζε πολύ τον MSN Messenger (όταν έκανα voice chat με σούταρε) Ιδού λοιπόν το κείμενο:

Μετά από επικοινωνία μου με το helpdesk της Intracom για τα γνωστά προβλήματα αστάθειας σύνδεσης στο Δίκτυο που παρουσιάζουν τα USB μοντέλα έλαβα τις πιο κάτω απαντήσεις...

Ως πιθανές αιτίες μέχρι στιγμής ενοχοποιούνται:

1. Το εικονίδιο που απεικονίζει την κατάσταση των Β καναλιών στο system tray

2. Το μεγάλο (>2m) μήκος του καλωδίου που συνδέει το netmod με το δίκτυο του ΟΤΕ

Ως λύση μου προτάθηκε να μου σταλούν δύο ενημερωμένα αρχεία που αποτελούν τμήμα των drivers και χρησιμοποιούνται ακόμη εσωτερικά μόνο στην Intracom. Παραθέτω και το σχετικό email:

Αγαπητέ κύριε,

Σας επισυνάπτουμε ένα αρχείο το nmusb.zip.Μέσα στο zip αρχείο που σας στέλνουμε attach υπάρχουν δύο files. Τα συγκεκριμένα files θα γίνουν copy στα location που υπάρχουν δίπλα τους και θα αντικαταστήσουν τα παλιότερα.

nmusblf.sys c:\windows\system32\drivers

nmusb.sys c:\windows\system32\drivers

Επιπλέον διαγράψτε το αρχείο nMtsk.exe από το c:\windows

Για να γίνει διαγραφή το nmtsk.exe θα πρέπει πρώτα το icon που δείχνει το status των καναλιών,

που βρίσκετε στο taskbar, να κλείσει. Αυτό γίνεται με δεξί ''κλικ'' επάνω του και επιλέγoντας ''Close''.

Μετά την αντικατάσταση των αρχείων των οδηγών πρέπει όπωσδήποτε να γίνει επανεκίνηση (restart) το σύστημα.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν υπάρχει διόρθωση στο πρόβλημα σας.

Στη διαθεσή σας για κάθε πληροφορία.

Διέρρευσε επίσης η πληροφορία ότι υπάρχει κίνηση της εταιρείας για να αναπτυχθεί WHQL έκδοση των drivers στο απώτερο όμως μέλλον.

Αυτά είχα στείλει και με κλ*****. Τέλος πάντων...

Να προσθέσω ότι εγώ αγόρασα και ένα άλλο ISDN USB μοντεμάκι της Sweex και είδα ότι δεν πήγαινε ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ καλά (συχνές διακοπές και κολλήματα) παρ' όλους τους νέους drivers που βρήκα. Σχεδόν ντρέπομαι που το λέω αλλά τελικά το netmod δεν το πιάνει μάλλον κανένα άλλο σε χαρακτηριστικά εκτός ίσως από κάποια πολύ ακριβά τα οποία δεν έχω δοκιμάσει και φυσικά δεν δίνω άλλα ευρώπουλα! Το πιο δυνατό σημείο του netmod είναι το BOD και τα πιο αδύνατα η σταθερότητα και η περιορισμένη του συμβατότητα με fax εφαρμογές.

Επίσης να πω ότι πήγα και άλλαξα, ο μ*****ς, το ver20 που είχα με ένα ver50 (δηλ. το νεότερο και χωρίς κανένα πρόβλημα μάλιστα από τον ΟΤΕ) και έκανα και firmware upgrade αλλά τζίφος!!! Μάλλον χειρότερα... Πάντως δοκιμάστε να βάλετε πρώτα τους drivers χωρις το netmod και μετα συνδέστε το (τάδε έφη manual, ναι, μέχρι εκεί έφτασα!!! :) ) Τέλος, όσον αφορά τα αρχεία πού έλαβα, αυτά ίσως να βοήθησαν λίγο στο ότι όταν κολλούσε απλά δεν χρειαζόταν restart και ξεκόλλαγε με disconnect. Η πάγια δε απάντηση που δίνουν όλa τα helpdesks είναι βάλτε το στη σειριακή. Το έβαλα και αρχικά δεν είδα διαφορά αλλά μετά που ξαναέκανα εγκατάσταση τους drivers και του έκανα reset φάνηκε να στρώνει. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει. Αν κρατήσει πάντως, χαλάλι τα 12800 bps που χάνονται. Τώρα ψάχνω να βρω κανένα serial-to-USB καλώδιο να δω αν μπορώ να τα διεκδικήσω πάλι :)Πάρτε κανένα φώνι στην Intracom, ήταν τουλάχιστον σοβαροί στην αντιμετώπισή που μου έδειξαν. Όσο για τα files, πείτε μου ένα τρόπο να τα στείλω σε όλους σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...