Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακομα πιο ευκολα κατεβαζει αυτό και μπλοκαρει ότι αναβαθμιση θελει

http://www.majorgeeks.com/mg/get/gwx_control_panel,1.html

το κατέβασα αυτό ...τώρα τι κάνω ποια ενημέρωση ξετικάρω? εγώ δεν θέλω να μου βγάζει ειδοποίηση για τα δέκα...και να τα κατεβάσω δεν θέλω επίσης! έχω τα 7

Δημοσ.

το κατέβασα αυτό ...τώρα τι κάνω ποια ενημέρωση ξετικάρω? εγώ δεν θέλω να μου βγάζει ειδοποίηση για τα δέκα...και να τα κατεβάσω δεν θέλω επίσης! έχω τα 7

Οριστε το δικο μου .

post-40980-0-83230500-1461594928_thumb.png

Δημοσ.

Το λοιπον...

1. Εκανα την αναβαθμιση σε win 10 απο περιεργια, απ οτι διαβασα εχω ενα μηνα περιθωριο νa ξαναγυρισω στα win 7 αλλιως format κλπ σωστα;

2. To παλιο μου λειτουργικο συστημα (win 7) ειναι πειρατικο παρ' ολα αυτα η αναβαθμση εγινε κανονικα το ερωτημα ειναι,αν επιθυμω να ενεργοποιησω τα win 10 μπορω να επιλεξω αλλη εκοδοση και οχι την pro η οποια εγκατασταθηκε και κοστιζει 280€ και αν ναι πως γινεται αυτο;

Ευχαριστω....

Δημοσ.

Το λοιπον...

1. Εκανα την αναβαθμιση σε win 10 απο περιεργια, απ οτι διαβασα εχω ενα μηνα περιθωριο νa ξαναγυρισω στα win 7 αλλιως format κλπ σωστα;

2. To παλιο μου λειτουργικο συστημα (win 7) ειναι πειρατικο παρ' ολα αυτα η αναβαθμση εγινε κανονικα το ερωτημα ειναι,αν επιθυμω να ενεργοποιησω τα win 10 μπορω να επιλεξω αλλη εκοδοση και οχι την pro η οποια εγκατασταθηκε και κοστιζει 280€ και αν ναι πως γινεται αυτο;

Ευχαριστω....

Νομιζω πως οχι αν δεν αγορασεις αλλο κωδικο χρηστη.Γιατι δεν σου κανει η pro ?

Δημοσ.

Γτ να μην κάνεις καθαρή εγκατάσταση και να πάρεις καινούργιο κλειδί;

Ή μπορείς να πάρεις κλειδί από 7/8.1 και να το βάλεις για τα 10. (ή εγκατάσταση και μετά upgrade)

• Like 1
Δημοσ.

Γτ να μην κάνεις καθαρή εγκατάσταση και να πάρεις καινούργιο κλειδί;

Ή μπορείς να πάρεις κλειδί από 7/8.1 και να το βάλεις για τα 10. (ή εγκατάσταση και μετά upgrade)

Ετσι....

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/software/windows/Microsoft-Windows-10-Pro-64-bit-Greek-DSP-FQC-08923.htm

Για 8.1 εινια πιο φτηνα και μετα κανεις αναβαθμιση κανονικα σε 10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...