Lnk Hlk Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ ....Να είστε καλά....Νομίζω όλα οκ τώρα .... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ακομα πιο ευκολα κατεβαζει αυτό και μπλοκαρει ότι αναβαθμιση θελει http://www.majorgeeks.com/mg/get/gwx_control_panel,1.html το κατέβασα αυτό ...τώρα τι κάνω ποια ενημέρωση ξετικάρω? εγώ δεν θέλω να μου βγάζει ειδοποίηση για τα δέκα...και να τα κατεβάσω δεν θέλω επίσης! έχω τα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 το κατέβασα αυτό ...τώρα τι κάνω ποια ενημέρωση ξετικάρω? εγώ δεν θέλω να μου βγάζει ειδοποίηση για τα δέκα...και να τα κατεβάσω δεν θέλω επίσης! έχω τα 7 Οριστε το δικο μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oscar_kilo Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Το λοιπον... 1. Εκανα την αναβαθμιση σε win 10 απο περιεργια, απ οτι διαβασα εχω ενα μηνα περιθωριο νa ξαναγυρισω στα win 7 αλλιως format κλπ σωστα; 2. To παλιο μου λειτουργικο συστημα (win 7) ειναι πειρατικο παρ' ολα αυτα η αναβαθμση εγινε κανονικα το ερωτημα ειναι,αν επιθυμω να ενεργοποιησω τα win 10 μπορω να επιλεξω αλλη εκοδοση και οχι την pro η οποια εγκατασταθηκε και κοστιζει 280€ και αν ναι πως γινεται αυτο; Ευχαριστω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Το λοιπον... 1. Εκανα την αναβαθμιση σε win 10 απο περιεργια, απ οτι διαβασα εχω ενα μηνα περιθωριο νa ξαναγυρισω στα win 7 αλλιως format κλπ σωστα; 2. To παλιο μου λειτουργικο συστημα (win 7) ειναι πειρατικο παρ' ολα αυτα η αναβαθμση εγινε κανονικα το ερωτημα ειναι,αν επιθυμω να ενεργοποιησω τα win 10 μπορω να επιλεξω αλλη εκοδοση και οχι την pro η οποια εγκατασταθηκε και κοστιζει 280€ και αν ναι πως γινεται αυτο; Ευχαριστω.... Νομιζω πως οχι αν δεν αγορασεις αλλο κωδικο χρηστη.Γιατι δεν σου κανει η pro ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oscar_kilo Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 για να ενεργοποιηθουν τ win θελει 280€ στο win store.... ξερω οτι κυκλοφορησαν 4 εκδοσεις, μια απο αυτες η home... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Γτ να μην κάνεις καθαρή εγκατάσταση και να πάρεις καινούργιο κλειδί; Ή μπορείς να πάρεις κλειδί από 7/8.1 και να το βάλεις για τα 10. (ή εγκατάσταση και μετά upgrade) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Γτ να μην κάνεις καθαρή εγκατάσταση και να πάρεις καινούργιο κλειδί; Ή μπορείς να πάρεις κλειδί από 7/8.1 και να το βάλεις για τα 10. (ή εγκατάσταση και μετά upgrade) Ετσι.... http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/software/windows/Microsoft-Windows-10-Pro-64-bit-Greek-DSP-FQC-08923.htm Για 8.1 εινια πιο φτηνα και μετα κανεις αναβαθμιση κανονικα σε 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα