Προς το περιεχόμενο

Αυτόματη εγκατάσταση Windows 10

MrAristotelis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά! Να σας ρωτήσω. Έχω έναν υπολογιστή με Windows 7. Εδώ και μέρες μου έβγαζε να αναβαθμίσει σε Windows 10. Eγώ όμως δεν το πάτησα γιατί είμαι ευχαριστημένος με τα 7. Χτες όμως ενώ άνοιξα τον υπολογιστή, εγκαταστήθηκαν μόνα τους τα 10 και δεν μπόρεσα να τα ακυρώσω. Όμως πήγα στις ρυθμίσεις και έβαλα πάλι τα 7. Σήμερα που άνοιξα τον υπολογιστή πάλι τα ίδια έκανε, αυτόματη εγκατάσταση σε 10. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην το αφήσω να γίνεται αυτόματα; Και γιατί γίνεται αυτό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην εγκατασταθούν πάλι, θα πας στο Windows Update, στις πάνω σειρές (δεν θυμάμαι αν είναι στη 2η ή 3η γιατί γράφω από XP τώρα) θα βρεις και θα κλικάρεις την ανάλυση των updates και εκεί θα ξετικάρεις την εγκατάσταση των 10.

Edit

Τώρα που μπήκα στα 7 η διαδρομή είναι Control Panel/ Windows Update/ κάτω από το πλαίσιο το Show all available updates/Optional/ ξετικάρεις το Update to Windows 10 Pro

Επεξ/σία από makfil

Άλλαξε τα settings στα updates. Να μην τα κάνει αυτόματα αλλά να ειδοποιείσαι και να επιλέγεις εσύ αν θα τα κάνεις και ποια.

Και ότι ειπαν τα παιδιά πιο πάνω.

Το ίδιο πρόβλημα έχω κ γω με τον φίλο πιο πάνω.

Επειδή δεν είμαι κ πολύ σχετική...βοηθήστε με να ξαναγυρίσω στα w7 ...

Τι πρέπει να κάνω?   Ευχαριστώ πολύ..

Εαν μπορεί κάποιος να μ πεί βήμα βήμα τι να κάνω θα ήμουν υποχρεωμένη..

Το ίδιο πρόβλημα έχω κ γω με τον φίλο πιο πάνω.

Επειδή δεν είμαι κ πολύ σχετική...βοηθήστε με να ξαναγυρίσω στα w7 ...

Τι πρέπει να κάνω?   Ευχαριστώ πολύ..

Εαν μπορεί κάποιος να μ πεί βήμα βήμα τι να κάνω θα ήμουν υποχρεωμένη..

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-10/going-back-to-windows-7-or-windows-81

Αν όμως εχου περασει 30 μερες μονο με format και ξαναπερασμα τα Windows 7

Αφού κάνεις επαναφορά σε Windows 7 όπως σου γράφει ο Γιάννης Platano, πήγαινε εδώ και ακολούθησε τα βήματα που γράφει ο Kallimacheas για να κάνεις απεγκατάσταση την ενημέρωση αυτόματης αναβάθμισης. Αλλιώς πιθανόν να αναβαθμιστεί ξανά το PC/Laptop σου.

• Like 1

Αφού κάνεις επαναφορά σε Windows 7 όπως σου γράφει ο Γιάννης Platano, πήγαινε εδώ και ακολούθησε τα βήματα που γράφει ο Kallimacheas για να κάνεις απεγκατάσταση την ενημέρωση αυτόματης αναβάθμισης. Αλλιώς πιθανόν να αναβαθμιστεί ξανά το PC/Laptop σου.

Ακομα πιο ευκολα κατεβαζει αυτό και μπλοκαρει ότι αναβαθμιση θελει

http://www.majorgeeks.com/mg/get/gwx_control_panel,1.html

• Like 1

Τι κουλο ειναι αυτο;  εισαι σιγουρος οτι δεν πατησες κατι καταλαθος που θα του επετρεπε την εγκατασταση;

Τελικα οντως  αναβαθμιζει μονο του; νομιζα οτι τα κατεβαζει μονο του αλλα  ειναι στο χερι του χρηστη αν θελει να περαστουν. Εχει βγει και σχετικο αθρο παλια στο insomnia που ετσι λεγανε. 

Τι κουλο ειναι αυτο; 

Τελικα οντως  αναβαθμιζει μονο του; νομιζα οτι τα κατεβαζει μονο του αλλα  ειναι στο χερι του χρηστη αν θελει να περαστουν. Εχει βγει και σχετικο αθρο παλια στο insomnia που ετσι λεγανε. 

Έχει γίνει πλέον πιο "επιθετική" η microsoft ό,τι αφορά την αναβάθμιση, κάτι στο οποίο δεν συμφωνώ, επειδή άσχετα απ'το "μπράβο" που τα διαθέτει δωρεάν, θα πρέπει σε τελική ανάλυση να υφίσταται επιλογή πριν το τελικό κλικ. Κι αυτό το λέει κάποιος που χρησιμοποιεί Windows 10 & είναι ευχαριστημένος. Τέλος πάντων.

Πάντα υπάρχει τρόπος να μην τα βάλει κάποιος αν δεν τα θέλει.

• Like 1

Τι κουλο ειναι αυτο;  εισαι σιγουρος οτι δεν πατησες κατι καταλαθος που θα του επετρεπε την εγκατασταση;

Αν εχεις επιλεγξει αυτοματη ενημερωση και εγκαταστση ενημερώσεων μπορει να στην κανει ...

Ειδικα αν όταν πας να κλεισεις τον υπολογιστη και σου προτεινει εγκαταση ενημερωσεων πριν τον τερματισμο

Πάντα υπάρχει τρόπος να μην τα βάλει κάποιος αν δεν τα θέλει.

Φυσικα και υπαρχει και τον εγραψα  λιγο πιο πανω.

GWX Control Panel  η λυση .

• Like 1

Ευχαριστώ για τη βοήθεια...επέστρεψα στα 7.

Όμως το link που μου δίνεις δεν ανοίγει.

Τι πρέπει να κάνω για να απεγκαταστήσω τυχών ενημέρωση ξανα?

Ευχαριστώ για τη βοήθεια...επέστρεψα στα 7.

Όμως το link που μου δίνεις δεν ανοίγει.

Τι πρέπει να κάνω για να απεγκαταστήσω τυχών ενημέρωση ξανα?

Αν και το διόρθωσα, δεν πειράζει.

Κλικ εδώ και ακολούθησε βήμα προς βήμα τις οδηγίες του Kallimacheas.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...