Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Μου παρουσιάστηκε σήμερα ένα πρόβλημα με ένα συμβόλαιο που έχω με την cosmote και θα ήθελα μια συμβουλή από οποίον μπορεί να βοηθήσει.

Το Νοέμβριο του 2014 λοιπόν (ήμουν συνδρομητής cosmote), τηλεφωνικά είχα δεχτεί μια προσφορά για φορητότητα από τη vodafone την οποία και είχα δεχτεί και έπειτα (πάλι τηλεφωνικά) μου είχε κάνει η cosmote μια αντιπρόταση για ανανέωση πιο συμφέρουσα. Συγκεκριμένα ήταν στο πρόγραμμα cosmote 65 με έκπτωση πάγιου όπου και έβγαινε ένα τελικό ποσό να πληρώνω μηνιαίως στα 35Ε. Με την κοπέλα που είχαμε μιλήσει τότε τηλεφωνικώς είχαμε πει την ανανέωση να την κάνουμε για 18 μήνες και όχι για 24, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, δεν με είχε ενημερώσει για κάτι άλλο.

Μέχρι τώρα ήμουν απολύτως ικανοποιημένος και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Το θέμα όμως είναι το εξής, έλαβα ένα sms τις προάλλες το οποίο έλεγε ότι η έκπτωση πάγιου μου λήγει στο λογαριασμό Απριλίου. Μίλησα λοιπόν με το 13888 σήμερα και μου είπαν ότι ναι μεν η έκπτωση πάγιου λήγει σε αυτόν τον λογαριασμό αλλά εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι και το Νοέμβριο του 2016 και αυτό συμβαίνει λόγω του ότι είχα κάνει προ-ανανέωση πίσω στο 2014. Επίσης μου είπαν ότι επειδή το πρόγραμμα με το οποίο δεσμεύομαι δεν υπάρχει πλέον, θα πρέπει να πληρώνω αυξημένο πάγιο στα 85Ε το μήνα.

Να ενημερώσω εδώ ότι όταν είχα κάνει την ανανέωση το Νοέμβριο του 2014 ήταν στο μήνα όπου και έληγε το προηγούμενο συμβόλαιο μου.

Ποτέ κανείς δεν με ενημέρωσε ότι μου κάνουν έκπτωση για 18 μήνες και μετά με υποχρεώνουν να μείνω άλλους 6 με ολόκληρο το πάγιο, πόσο μάλλον με αρκετά αυξημένο πάγιο λόγω του ότι δεν υπάρχει πλέον.

Πριν ξαναμιλήσω με την cosmote ή με συνήγορο καταναλωτή θα ήθελα μια κάποια βοήθεια από κάποιον παθών ή με γνώσεις για το πώς πρέπει να κινηθώ.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...