Προς το περιεχόμενο

asus transformer book απο amazon.co.uk 140 gbp.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρηκα αυτο 

https://www.amazon.co.uk/dp/B00PSFY3AU/ref=gbps_tit_s-3_5227_3e668d82?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_p=899825227&pf_rd_s=slot-3&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=C5KZYEDQBNNFP6R57Q67

και εχω γνωστο να μου το αγορασει.

Το αποστελουν και Ελλαδα.

Αν υπολογιζω καλα θα ρθει 180 ευρω.

Αξιζει ? θα το αγοραζατε ?

10ιντσο.

intel atom 

2g ram

32 emmc

sdcard 64 gb

touchscreen

ρωταω : linux θα βρω καμμια distribution ?

Δημοσ.

Στέφανε, η ερώτηση "θα το αγοράζατε?" απευθείνεται σε τόοοοσοοοο διαφορετικό κοινό που δεν θα βγάλεις άκρη :-)

Πάντως το συγκεκριμένο το είχα αγοράσει πριν από 1-2 χρόνια και είχε πρόβλημα στις μπαταρίες του. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και ένας φίλος μου προ 6 μηνών. Τσέκαρε τα σχόλια των χρηστών στο amazon και από την στιγμή που μπορεί να σε καλύψει το amazon σε τυχόν πρόβλημα, αν δεις ότι σου κάνει τότε δοκίμασέ το.

Δημοσ.

Η μορφη του θεματος δεν ειναι καταλληλη για τις "Προσφορες" και χειροτερα για προιον που δεν μπορει να αγορασει ο καθενας απο Ελλαδα απο το παραπανω λινκ/πωλητη.

Παρολα αυτα γραφω γιατι το συγκεκριμενο προιον ηταν οντως καλη προσφορα προ μηνος και με πωλητη το αμαζον, το ειχα δει εδω:

http://gameshopper.gr/item/10806-asus-transformer-book-t100taf

Ηταν 165 € το παλαιοτερο με w8 και 190 € το νεωτερο μοντελο με w10 (+ περιπου 10 € μεταφορικα και στις 2 περιπτωσεις).

Προτεινω να περιμενετε να ξαναβγει σε προσφορα (λογικα μονο το νεο μοντελο πλεον) με πωλητη το amazon και τοτε ας ξανανοιξει σωστο θεμα.

Δημοσ.

στην τιμη αυτη ειναι πολυ καλο αρκει να ξερεις τι παιρνεις.

το εχω 1,5 χρονο η μπαταρια του κραταει ακομα και τωρα περιπου 8 ωρες και με εχει καλυψει στις βασικες εργασιες.

Ο επεξεργαστης δεν ειναι αργος, η ραμ ειναι αρκετη για να εχεις πολλες ανοιχτες καρτελες στο ιντερνετ αλλα οχι καποιο βαρυ προγραμμα παραλληλα.

Επισης εχει πολυ μικρο σκληρο για να εχεις πολλα προγραμματα μεσα. 

Το εχω για χρηση email pdf powepoint καθως και word. Ειναι πολυ καλυτερο απο οποιοδηποτε tablet γιατι εχει πληκτρολογιο και ειναι και tablet. 

Αν το θες για βαριες εφαρμογες το ξεχνας. Στα παιχνιδια ειναι ανυπαρκτο, δεν παιζω παιχνιδια με αυτο, δεν νομιζω οτι κι αυτο μπορει να παιξει παιχνιδια. Ισως να παιξει παιχνιδια 5-10ετων. Η καμια πασιεντζα.

Για το θεμα linux υπαρχει καποια μικρη υποστηριξη απο την κοινοτητα και υπαρχουν οδηγιες για ubuntu νομιζω. Δε μπηκα στη διαδικασια να το ψαξω διοτι δεν τρεχω εφαρμογες που να υπαρχουν μονο στα linux και οχι στα windows, ασε που θα υπαρχουν ενα καρο ασυμβατοτητες. Δεν παιρνεις το transformer για λινουξ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...