Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ψάχνω για εταιρία και πακέτο (shared)hosting για να στήσω 3-4 sites+mails που στο μέλλον μπορεί να αυξηθούν.

Επίσης θα ήθελα άπογη εξυπηρέτηση,μέσω τηλεφώνου,δωρεάν SSL και να τα διαχειρίζομαι μέσω CPanel.

Είδα αρκετές εταιρίες και κλίνω προς την Pointer.gr . Θα ήθελα την άποψη σας ή πρόταση για κάποια άλλη εταιρία.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω εκεί που είμαι αν δίνουν δωρεάν SSL http://www.ip.gr/el/web-hosting/web-hosting.php (άλλωστετο πιο φθηνό κοστίζει από 13 ευρώ τον χρόνο) πάντως όλα τα υπόλοιπα είναι όπως τα φαντάζεσαι και ακόμα καλύτερα.

Cpanel, άψογη εξυπηρέτηση και τηλεφωνικά και με email και άνθρωποι που ευτυχώς ξέρουν καλά την δουλειά τους (φάνηκε σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που είχα με το site μου και εγώ δεν θα το έβρισκα με τίποτα). 

Checkare το http://www.ip.gr και αν χρειάζεσαι άλλη βοήθεια πες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τα έχω δει τα πακέτα της...Στο premium πακέτο μου δίνει απεριόριστα sites?  θέλω ξεχωριστά sites και οχι redirects :/ επίσης είναι οι servers δική της ή κάποιου άλλου?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τα έχω δει τα πακέτα της...Στο premium πακέτο μου δίνει απεριόριστα sites?  θέλω ξεχωριστά sites και οχι redirects :/ επίσης είναι οι servers δική της ή κάποιου άλλου?

1) Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το ξεχωριστά sites και όχι redirects. Μπορείς να βάλεις απεριόριστα domains να "δείχνουν" σε διαφορετικό site-directory στον server. Ούτε addons, ούτε parked domains. Θα έχεις όλα τα site σου κάτω από την δικιά σου καρτέλα-cPanel και θα φτιάξεις αν θέλεις διαφορετικά ftp accounts για το καθένα ξεχωριστά. Δεν μιλάμε για reseller σωστά? 

2) Από όσο γνωρίζω, οι Ελληνικοί server τους είναι δικά τους μηχανήματα στημένα σε Ελληνικό data center, απλά νοικιάζουν τον "χώρο" στο data center (έτσι δουλεύει άλλωστε το πράγμα σε όλους). Για το Ευρωπαϊκό hosting δεν γνωρίζω να σου απαντήσω καθώς η διαφορά στην τιμή είναι αστεία (1 ευρώ τον μήνα για όλα τα πακέτα) οπότε δεν γνωρίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...