Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ο αδερφος μου εχει αυτο το λαπτοπ 

Toshiba Satellite L50-B-1MM (i3-4005U/4GB/1TB/Radeon R7 M260/No OS)

Το λαπτοπ ειναι λιγο μηνων αλλα κολλαει υπερβολικα και ειδικα σε παιχνιδια οπως το LoL. (που εχει και χαμηλες απαιτησεις).Καποιος αλλος του εβαλε τα windows 7 γιατι ερχοταν χωρις os και εγω τα αναβαθμισα μετα σε 10(κολλουσε το ιδιο και πριν τα αναβαθμισω) ,υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι με την εγκατασταση των windows ?Οι drivers ειναι ενημερωμενοι και το pc δεν εχει ιους (scan με eset nod 32,spybot και malwarebytes).Οι θερμοκρασεις ειναι νορμαλ επισης.Αρκετες φορες παρατηρω οτι εχει 100% cpu usage ενω δεν τρεχω τιποτα..

Δημοσ.

Οχι με τα windows 7 κολλουσε το ιδιο.Κακως δεν το διευκρινισα, το κανω τωρα.Πιστευω drivers ειναι καλα ενημερωμενοι για την καρτα γραφικων εχω κατεβασει και το αντιστοιχο προγραμμα:amd catalyst.

Δημοσ.

Χμμ δεν ειμαι σιγουρος για το ρευμα  αλλα το λαπτοπ το εχω συνεχεια σε ''υψηλες αποδοσεις'' απο αποψη παροχης ενεργειας.Θα κανω τους ελεγχους με τα προγραμματα που ειπες.Ευχαριστω,

Δημοσ.

Κανονικά δεν πρέπει να σου κολλάει με αυτα τα χαρακτηριστικά και ειδικά μετα απο format , για δές λιγο τον δίσκο με το hdsentinel

Δημοσ.

Επειδή και εμένα καινούργιο laptop στα ξαφνικά την άκουσε και σερνόταν χωρίς λόγο και έκανα ώρες να βρω τι φταίει να σου πω πως εάν έχεις περάσει τους τελευταίους drivers της amd να τους απεγκαταστήσεις χρησιμοποιώντας το ddu (display driver uninstaller) και να κατεβάσεις κάποια μη-crimson έκδοση όπως τη 15.10.Υπάρχει θέμα με τους Crimson και όλες τις mobility κάρτες γραφικών της amd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...