Georgios2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Θα πάω κάποιες μέρες στο χωριό για το Πάσχα. Λέω να πάρω και το λάπτοπ μαζί μου, αλλά με το internet τι μπορώ να κάνω? Πως μπορώ να έχω εκεί σύνδεση? Δεν είμαι και πολύ γνώστης με αυτά και μια φορά την πάτησα
corsair04 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Θα πάω κάποιες μέρες στο χωριό για το Πάσχα. Λέω να πάρω και το λάπτοπ μαζί μου, αλλά με το internet τι μπορώ να κάνω? Πως μπορώ να έχω εκεί σύνδεση? Δεν είμαι και πολύ γνώστης με αυτά και μια φορά την πάτησα εάν έχεις cosmote adsl (ΟΤΕ) μπορείς να κάνεις χρήση του wifi fon εφόσον υπάρχει διαθέσιμο , εάν υπάρχει γειτονικό δίκτυο να ζητήσεις τον κωδικό εάν είναι εργοστασιακος με εφαρμογές σε android μπορείς να το βρεις με αυτές που κυκλοφορούν χρήση καρτοinternet (vodafone cosmote, wind)
Georgios2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 πετυχημένο! να ήταν και το καφενείο κοντά, καλά θα ήτανε! Στο σπίτι έχω σύνδεση wind και στο κινητό το ίδιο. Όσο για το γειτονικό δίκτυο λίγο δύσκολο, λίγα σπίτια εκεί και δεν νομίζω να ασχολούνται με το ιντερνετ. Νομίζω η χρήση καρτοιντερνετ θα κάνει. Θα πάω να το ρωτήσω, ευχαριστώ!
dbconan Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Κανε διακοπες με ηρεμια και παρατα το ιντερνετ,να ηρεμησει και το κεφαλι σου..... 3
bill2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αν εχει στη wind σταθερο και ιντερνετ και εγω που μπηκα μου εδωσε μια καρτα με 120 λεπτα προς ολους και 1 gb internet δωρο καθεμηνα ρωτα αν τα δικαιουσε 1
Apos74 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αν εχει στη wind σταθερο και ιντερνετ και εγω που μπηκα μου εδωσε μια καρτα με 120 λεπτα προς ολους και 1 gb internet δωρο καθεμηνα ρωτα αν τα δικαιουσε Δηλαδη οποιος εχει σταθερο και ιντερνετ με wind, δικαιουται και μια καρτα free2go με 120 λεπτα προς ολους και 1 gb ιντερνετ δωρεαν? Και αυτο για καθε μηνα? Αν ειναι ετσι ειναι σουπερ προσφορα!
bill2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 ναι εγω που εκανα αιτηση μου τα εδωσαν δωρο καθε μηνα
james01gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 από πέρυσι που έχω κάνει σύνδεση στη wind για το σπίτι μου έδωσε κάρτα με 1 giga κάθε μήνα internet συν έναν αριθμό q που έχω μου δίνει 120 λεπτά / μήνα προς όλους. αλλά είχα κάνει μεταφορά από ΟΤΕ. συν ότι είχαν κάνει κάποια βλακεία όταν αρχικά συνδέθηκα, για 2 μήνες πλήρωνα το μισό πάγιο ως αποζημίωση. καμία σχέση με τους άλλους για εμένα. στον ΟΤΕ μου είχαν χρεώσει για παράδειγμα κάποιες διεθνείς κλήσεις (που είχα μέσα στο πακέτο) και 4 μήνες δεν έβγαζα άκρη. όλο θα μου το συμψήφιζαν με τον επόμενο λογαριασμό κτλ αλλά τίποτα. για αυτό και τους παράτησα. στη vodafone για το κινητό μόλις λήξει το συμβόλαιο έφυγα σούμπιτος, έχει προβλήματα εκτός του σήματος και στην εξυπηρέτηση πελατών.
bill2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν ξερω αλλα εγω στο σπιτι εχω οτε ειμαι υπερ ευχαριστημενος στο μαγαζι που εχω wind δεν μου αρεσε καθολου σαν εταιρια εξυπηρερτηση και ποιοτητα
Georgios2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Κανε διακοπες με ηρεμια και παρατα το ιντερνετ,να ηρεμησει και το κεφαλι σου..... Έχεις δίκιο, αυτό είναι το σωστό. Αλλά πλέον το ίντερνετ, έτσι πως έχει γίνει η ζωή το χρειαζόμαστε και για δουλειά. Πάντως σε κάθε περίπτωση έχεις απόλυτο δίκιο.
vaggospro Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Με την ενεργοποίηση του Wifi Fon χάνουμε κάτι απο την σύνδεσή μας?
bill2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 καταρχην αλλο το wifi στο σπιτι σου kκαι αλλο το ote my wifi αν ακπιος συνδεθει στο οte my wifi δεν εχει προσβαση πουθενα στα δικα σου αρχεια και στο ρουτερ σου πουθενα απλα μολις συνδεθει του βαζει ενα παραθυρο βαζει τους κωδικους που του εδωσε ο οτε και εχει ιντερνετ μονο αν μπορεσει και βρει το κωδικο σου και συνδεθει στο ρουτερ σου να φοβασαι ετσι δεν υπαρχει προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα