Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω καποιες γνωμες σχετικα με το πως πρεπει να ειναι η μορφοποιηση δεκαδικων αριθμων. Σε ενα project που κανω εμφανιζω καποια νουμερα συχνοτητων π.χ. 3,951.06 Hz και σε αλλο σημειο του προγραμματος την παυση σε δευτερολεπτα π.χ. 0,5 δευτ. Το θεμα ειναι οτι ετσι οπως το εχω τωρα οι δεκαδικες μοναδες στις συχνοτητες χωριζονται με τελεια ενω η παυση με υποδιαστολη. Πιστευεται οτι ειναι καλυτερα να μεινει η μορφοποιηση στη συχνοτητα οπως ειναι π.χ. 3,951.06 Hz και να κανω την παυση 0.5 δευτ ή 3.951,06 Hz και η παυση 0,5 δευτ;

Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Δε μπορείς στη μία περίπτωση να έχεις τη μία μορφή και στην άλλη περίπτωση την άλλη. Διάλεξε μία και χρησιμοποίησέ τη σε όλο το πρόγραμμα. Αν ήταν να διαλέξω ένα απ' τα δύο θα διάλεγα τη δεύτερη γιατί αυτή τη μορφή χρησιμοποιούμε εδώ. Αν το πρόγραμμά σου θα το χρησιμοποιήσουν κυρίως Αμερικάνοι, διάλεξε την πρώτη.

• Like 3
Δημοσ.

3951.06 Hz και 0.5 s είναι το σωστό.

Η χρήση τελείας για υποδιαστολή και η απουσία διαχωριστικού των χιλιάδων είναι το πιο βολικό για copy paste κτλ, αλλά δεν υπάρχει «σωστό». Κάθε χώρα έχει τις δικές της συμβάσεις.

Αν θες να το κάνεις σωστά, θα πρέπει να διαβάζεις τα locales του λειτουργικού και να εμφανίζεις ανάλογα.

• Like 2
Δημοσ.

το ερώτημα είναι τα 0.6 Hz...

Εάν κρίνω από την συχνότητα, μιλάμε για audible frequency. Το 0.6 τι στην ευχή το θέλεις; Με τη Fs και σε τι window length κάνεις FFT που έχεις και 0.6Hz;

Δηλαδή, το έχεις λάθος και πρώτα πρέπει να σε απασχολήσει το 0.6 και μετά η απεικόνισή του. 

• Like 1
Δημοσ.

το ερώτημα είναι τα 0.6 Hz...

Είναι 0.06 Hz...

Εάν κρίνω από την συχνότητα, μιλάμε για audible frequency. Το 0.6 τι στην ευχή το θέλεις; Με τη Fs και σε τι window length κάνεις FFT που έχεις και 0.6Hz;

Ναι μιλάμε για audible frequency, αλλά δεν εχω ιδέα τι είναι το Fs και το FFT που λες.

Δηλαδή, το έχεις λάθος και πρώτα πρέπει να σε απασχολήσει το 0.6 και μετά η απεικόνισή του.

Δηλαδή μου λες ότι κάνω FFT και το έχω και λάθος...

Δημοσ.

Είναι 0.06 Hz...

Ναι μιλάμε για audible frequency, αλλά δεν εχω ιδέα τι είναι το Fs και το FFT που λες.

Δηλαδή μου λες ότι κάνω FFT και το έχω και λάθος...

Ακόμα χειρότερα....!!!!

Τόσο επειδή είναι 0.06 Hz (LOL) όσο και επειδή δεν ξέρεις καν τι είναι το Fs και το FFT. 

Ερώτηση, πως πήρες το 0.06 Hz; Από πού προέκυψε; Τι ακριβώς κάνεις; 

Δημοσ.

Ακόμα χειρότερα....!!!!

Τόσο επειδή είναι 0.06 Hz (LOL) όσο και επειδή δεν ξέρεις καν τι είναι το Fs και το FFT. 

Δεν ειναι κακό να μη ξέρω τι είναι το Fs και το FFT και δεν με ενδιαφερει να μαθω τι ειναι. Δεν γίνεται όλοι να τα ξέρουμε όλα. Αυτό που κάνω είναι κάτι πάρα πολύ απλό.

Ερώτηση, πως πήρες το 0.06 Hz; Από πού προέκυψε; Τι ακριβώς κάνεις; 

Αυτά έπρεπε να τα ρωτήσεις από την αρχή πριν βγάλεις λάθος συμπεράσματα.

Οταν διάβασα

Με τη Fs και σε τι window length κάνεις FFT που έχεις και 0.6Hz;

λέω καλά τι λέει αυτός; Στον ύπνο του τα είδε;

Αστο ρε παλικάρι, τις απαντήσεις που ήθελα σε αυτό που ρώτησα τις πήρα απά τα παιδιά από πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια θελω καποιες γνωμες σχετικα με το πως πρεπει να ειναι η μορφοποιηση δεκαδικων αριθμων. Σε ενα project που κανω εμφανιζω καποια νουμερα συχνοτητων π.χ. 3,951.06 Hz και σε αλλο σημειο του προγραμματος την παυση σε δευτερολεπτα π.χ. 0,5 δευτ. Το θεμα ειναι οτι ετσι οπως το εχω τωρα οι δεκαδικες μοναδες στις συχνοτητες χωριζονται με τελεια ενω η παυση με υποδιαστολη. Πιστευεται οτι ειναι καλυτερα να μεινει η μορφοποιηση στη συχνοτητα οπως ειναι π.χ. 3,951.06 Hz και να κανω την παυση 0.5 δευτ ή 3.951,06 Hz και η παυση 0,5 δευτ;

Ευχαριστω

Πως το εκανες αυτο; Οι συναρτησεις του τυπου "tostring" δουλευουν με localization, ασχετα με την γλωσσα που γραφεις. Αν το localization σου ειναι Ελληνικα τοτε θα γινεται μετατροπη σε 3.123,19 αν ειναι Αγγλικα τοτε θα στη κανει σε 3,113.12

Δημοσ.

Και αυτό τώρα γιατί είναι χρήσιμο στον OP; Επειδή το σκέφτηκε ο Groot...;

Δημοσ.

Και αυτό τώρα γιατί είναι χρήσιμο στον OP; Επειδή το σκέφτηκε ο Groot...;

Δηλαδή, δεν φτάνει που λες βλακείες συνέχεια και όπου βρεις, εάν σε αφήσουν χωρίς να ασχολούνται μαζί σου τρέχεις εσύ να ασχοληθείς. 

Ειλικρινά, λίγο τσίπα σαν άνθρωπος δεν έχεις; Πόσο ελεεινός είσαι; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...