Maverickj13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω επιτέλους κινητό. Η σχέση μου με διάφορα περιβάλλοντα MIUI, Flyme κτλπ είναιανύπαρκτη καθώς δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με ROM, root κτλπ. Μετά από ένα εξάμηνο χρήσης Jiauy και το σπάσιμο αυτού θέλω να αποκτήσω ένα καλύτερο μοντέλο. Έχω κοιτάξει αρκετά τις τελευταίες μέρες και μέσα στο forum και γενικότερα. Προσδιορίζομαι σε αγορά από κίνα αλλά ίσως έκανα εξαίρεση για το LG G4 ή το Moto X Play (καθότι υπάρχει και έκπτωση στον ΦΠΑ). Το διαθέσιμο budget το έχω προσδιορίσει στα 200-250 ευρώ. Πάμε τώρα στα χαρακτηριστικά. Θα μου άρεσε να έχει ωραία, στιβαρή κατασκευή. Οι φωτογραφίες να είναι decent, ενώ τα extraδάκια δαχτυλικό αποτύπωμα, slowmo video, δικαρτο, είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά όχι αναγκαία αντίθετα με SD card και ράδιόφωνο που είναι απαραίτητα. Με προβληματίζει το μέγεθος καθότι πάντα με ενοχλούσαν τα τεράστια κινητά και θεωρώ πως οι 5,5' ίσως είναι υπερβολικές και ίσως θα έπρεπε να προσανατοληστώ στις 5'-5,1'. Από την άλλη βλέπω πως η αγορά δεν έχει πολλές επιλογές σε αυτό το μέγεθος και ενώ μου αρέσει πολύ το Xiaomi Mi5 ξεφεύγει αρκετά από το budget. Μέχρι τώρα τα κινητά που μου φαίνονται ενδιαφέροντα είναι το Redmi Note 3 Pro, LG G4, Meizu MX5, Moto X Play. Μπορείτε να μου δώσετε τις προτάσεις σας? Επεξ/σία 20 Απριλίου 2016 από Maverickj13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα