ThelifeofPablo Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλησπερα σε ολους, λοιπον περιπου πριν ενα μηνα πηρα ενα pc απο τις αγγελιες εδω μεσα σε καλη τιμη και το τσιμπησα. Εχει gpu GTX750ti 2gb NVIDIA.Αφου τα εχω ολα ετοιμα το συνδεω με hdmi στην οθονη μου ( Site: Philips19'' και φτανει μεχρι εκει που λεει εναρξη τον windows και με το που παει να δειξει επιφανεια εργασιας γινετε η οθονη μπλε,λογω αναλυσης υποθετω. Την επομενη μερα,παω αγοραζω ανταπτορακι απο dvi σε vga μιας και η gpu δεν εχει vga και η οθονη δεν εχει dvi(χαχα) το συνδεω και ως δια μαγειας ΑΝΟΙΞΕ.Απο τοτε ολα καλα,μεχρι σημερα που αγορασα το Tom Clancy's The Division,με το που παει να ανοιξει το παιχνιδι γινετε μπλε η οθονη και μου γραφει απο κατω 1440χ1020 νομιζω. Ειμαι διατεθημενος να δοκιμασω τα παντα,μιας και δεν ξερω τι αλλο να κανω. Ευχαριστω.
gio23 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ξεκινάς απο τα πιο βασικά.Ίσως να το έχεις δοκιμάσει. Δοκιμασε να κάνεις ενημέρωση στο πρόγραμμα οδήγησης της κάρτας.Αν δεν μπαίνει κανονικά δοκίμασε μήπως το κάνεις απο ασφαλή λειτουργία.Δεν ξέρω με σιγουριά αν θα πιάσει αλλά απο κάπου πρέπει να ξεκινήσεις. Απεγκατέστησε το παιχνίδι καλού κακού πρώτα.Αυτό μπορείς από ασφαλή λειτουργία σίγουρα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Είχα παρόμοιο θέμα έβαλα ένα παλιό vga καλώδιο σε μια gts 450 μιας και η οθόνη έχει μόνο vga το έβαλα με ανταπτορα στην κάρτα ξαφνικά και στο nvidia control panel αλλά και στην ρύθμιση ανάλυσης τον Windows μου έβγαζε ότι ανάλυση μπορείς να φανταστείς και δεν ανοίγε καμιά εφαρμογή που ήταν full screen , αρχικά βλέπω η native ανάλυση της οθόνης σου είναι 1440*900 δοκίμασε να διαλέξεις την παραπάνω ανάλυση και δες αν σου παρουσιάζει πάλι το πρόβλημα όταν ανοίγεις το παιχνίδι, επόμενη λύση είναι να πάρεις ένα καλύτερης ποιότητας καλώδιο όπως έκανα εγώ και έλυσε το πρόβλημα μου Επίσης κατέβασε το ddu μπες σε ασφαλή λειτουργία και καθάρισε τους οδηγούς και περνά πάλι τους τελευταίους
ThelifeofPablo Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Σας ευχαριστω και τους 2 για την ανταποκριση. Ξεχασα να πω οτι η αναλυση 1440x900 δεν μου εμφανιζεται στις ρυθμισεις ουτε τον windows ουτε της καρτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα