gherudos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγώ πάλι είχα το wd live tv hd και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Μέχρι και torrents το έβαζα να κατεβάζει κι έτσι είχα τον υπολογιστή κλειστό, αυτή τη λειτουργία βέβαια μόνο με custom firmware του b-rad.
karasardelis Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Με λιγότερο από €23 αγοράζεις Android TV Box με HDMI που παίζει και KODI και κάνει παπάδες... http://www.ebay.com/itm/272138645723 Γιατί να πετάξει κάποιος €10 για αυτή την αρχαιότητα; 5
nek4d Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ειναι καλο προιον για τους νοσταλγους της εξελιξης της τεχνολογιας, η οποια μας προσπερναει αν δεν την ακολουθουμε. Εχω επισης απο παλαια ενα egreat που εως τωρα επαιζε τα παντα και ετσι δεν ειχα ενδωσει στον πειρασμο καποιων φθηνων πια android tv boxes που εβλεπα και στο θεμα προσφορων κατα καιρους, αραιη και η χρηση μου, δεν ειχα προβλημα, λεω, δεν χρειαζομαι κατι αλλο. Εε, πριν 2 βδομαδες στο προτελευταιο επεισοδιο των Vikings σε mkv, δεν το αναγνωριζε. Τα προηγουμενα mkv τα επαιζε, προφανως δεν αναγνωριζει καποια νεα συγκεκριμενη εσωτερικη κωδικοποιηση mkv (φυσικα παιζει στο Η/Υ). Εκει καταλαβα, οτι "εμεινα πισω" πλεον... Καποια στιγμη θα ψαξω πως και τι γινεται για αναβαθμιση λογισμικου του egreat, αλλα ομολογω οτι σκεφθηκα αμεσως, γιατι να μην ειχα παρει ενα android tv box και σαν εναλλακτικο player και για να δω τις νεες δυνατοτητες.
geopro Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αγνοούσα παντελώς την ύπαρξη αυτού του player χωρίς hdmi. Για 10 € ίσως και να το αγόραζα για μια παλιά τηλεόραση χωρίς hdmi ή για αναπαραγωγή αρχείων ήχου. Αν του δώσεις να παίξει "εύκολα" αρχεία δεν θα έχει πρόβλημα.
paylidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 εχω μια hd ready του 2005-06 με καμενο hdmi & vga port οποτε το χτύπησα και εγω και ελπιζω να κανει τη δουλεια του οπως υποσχεται... μεχρι τωρα προσπαθούσα με το εξωτερικό δεκτη mpeg4 αλλα δεν επαιξε τον ηχο (dts) - αυτό θα τον παίξει ή ειναι τελειως αχρηστο;;;;
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 εχω μια hd ready του 2005-06 με καμενο hdmi & vga port οποτε το χτύπησα και εγω και ελπιζω να κανει τη δουλεια του οπως υποσχεται... μεχρι τωρα προσπαθούσα με το εξωτερικό δεκτη mpeg4 αλλα δεν επαιξε τον ηχο (dts) - αυτό θα τον παίξει ή ειναι τελειως αχρηστο;;;; Υποστηριζόμενα Αρχεία Μουσικής: MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, OGG, APE
paylidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Υποστηριζόμενα Αρχεία Μουσικής: MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, OGG, APE Αναφέρομαι στον ήχο των ταινιών
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αναφέρομαι στον ήχο των ταινιών Αυτές οι συσκευές δεν περνάνε ήχο πέρα από 2.0. Ακόμα και το κινέζικο που προτάθηκε παραπάνω ως εναλλακτική σε αυτά τα λεφτά downmix κάνει.
Nimda075 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 o μαγαζατορας δεν θα το πιστευει οτι καταφερε να πουλησει αυτο το πραγμα 1
paylidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δε θελω 5.1 κλπ απλα ισα να παιζει τον ηχο απο ταινίες... Εν πασει περιπτωση, το πηρα το πληρωσα το πολυ πολυ να το κανω σφηνα για την πορτα να αντικαταστησει τα μοντεμ που εδινε η συγχωρεμενη η αλτεκ... 2
normal40 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ωραίο είναι για να παίζει παιδικά όλη μέρα, μέχρι πότε είναι η προσφορά;
kinezos69 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Με λιγότερο από €23 αγοράζεις Android TV Box με HDMI που παίζει και KODI και κάνει παπάδες... http://www.ebay.com/itm/272138645723 Γιατί να πετάξει κάποιος €10 για αυτή την αρχαιότητα; είναι καλό το συγκεκριμένο? το έχει πάρει κάποιος?
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 o μαγαζατορας δεν θα το πιστευει οτι καταφερε να πουλησει αυτο το πραγμα Πάντως την παραπλανητική φωτό με το HDMI την έβγαλε...
pedrojay Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ειναι καλο προιον για τους νοσταλγους της εξελιξης της τεχνολογιας, η οποια μας προσπερναει αν δεν την ακολουθουμε. Εχω επισης απο παλαια ενα egreat που εως τωρα επαιζε τα παντα και ετσι δεν ειχα ενδωσει στον πειρασμο καποιων φθηνων πια android tv boxes που εβλεπα και στο θεμα προσφορων κατα καιρους, αραιη και η χρηση μου, δεν ειχα προβλημα, λεω, δεν χρειαζομαι κατι αλλο. Εε, πριν 2 βδομαδες στο προτελευταιο επεισοδιο των Vikings σε mkv, δεν το αναγνωριζε. Τα προηγουμενα mkv τα επαιζε, προφανως δεν αναγνωριζει καποια νεα συγκεκριμενη εσωτερικη κωδικοποιηση mkv (φυσικα παιζει στο Η/Υ). Εκει καταλαβα, οτι "εμεινα πισω" πλεον... Καποια στιγμη θα ψαξω πως και τι γινεται για αναβαθμιση λογισμικου του egreat, αλλα ομολογω οτι σκεφθηκα αμεσως, γιατι να μην ειχα παρει ενα android tv box και σαν εναλλακτικο player και για να δω τις νεες δυνατοτητες Νεκτάριε,λογικά θα το έχεις υπόψιν σου,αλλά σε περίπτωση που σου διέφυγε,μήπως κατέβασες το επεισόδιο σε x265/hevc format;Αν ναι αυτό φταίει,τελευταία που ανεβάζουν πολλές σειρές και σε x265 με έχουν "ενοχλήσει" αρκετοί γνωστοί με media players για παρόμοιο θέμα. 1
geopro Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Το μηχάνημα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονο για παιδικά καθώς και για αναπαραγωγή μουσικής και φωτογραφιών. Δεν κάνει για κάτι άλλο. Το προσεξατε οτι παίζει μόνο αρχεία standard definition και όχι high definition ? Το 1080 I αναφέρεται μόνο στο upscale
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα