DjVassel Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Σιγουρα ειναι δυσκολο να γυρισεις παντως απο μεγαλυτερη οθονη σε μικροτερη, νομιζεις οτι δε βλεπεις καλα πλεον. Αλλα για καποιο περιεργο λογο μου φαινεται οτι το 5αρι μου εχει υψηλοτερη αναλυση απο το 6. Δεν ισχυει αλλα ξεγελιεται το ματι λογω μικροτερης γραμματοσειρας
Thanos.C Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Σιγουρα ειναι δυσκολο να γυρισεις παντως απο μεγαλυτερη οθονη σε μικροτερη, νομιζεις οτι δε βλεπεις καλα πλεον. Αλλα για καποιο περιεργο λογο μου φαινεται οτι το 5αρι μου εχει υψηλοτερη αναλυση απο το 6. Δεν ισχυει αλλα ξεγελιεται το ματι λογω μικροτερης γραμματοσειρας Καταλαβαίνω. Σαν να λεμε οτι είχαμε μια οθονη 1080p και αγοράσαμε καινούργια 2Κ (ή περισσοτερα) σχεδον ίδιας ίντσας
Thanos.C Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Τα φωτα σας, ποιο μοντελο κοιτάω για ξεκλείδωτο iPhone SE απο Αμερική;
DjVassel Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Νομιζω πλεον ολα παιζουν κι εδω, απλα ζητας εκδοση factory unlocked
Thanos.C Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Νομιζω πλεον ολα παιζουν κι εδω, απλα ζητας εκδοση factory unlocked Ναι ναι, μήπως γνωριζεις πιο μοντελο ειν να σιγουρευτώ για να το χω υπόψιν εκτός απ το οτι ζητάς ξεκλείδωτο, όπως το 5s ειναι Α1533 Ευχαριστώ
DjVassel Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δε ξερω το μοντελο, αλλα θα τους το ζητησεις ως factory unlocked για να εισαι σιγουρος
Thanos.C Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 οκ, ευχαριστω για το χρονο σου. Μπορει αλλος να με φωτισει σχετικα με το μοντελο SE απο Αμερικη?
flyer Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 οκ, ευχαριστω για το χρονο σου. Μπορει αλλος να με φωτισει σχετικα με το μοντελο SE απο Αμερικη? Model A1723 (GSM)
Thanos.C Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εχω στην κατοχή μου το SE 64αρι κανα 4μηνο περίπου, το πήρα τελικα απ δω σε τιμη ευκαιρίας. Μπορώ να πω οτι είναι ενα φουλ κινητό, είναι απίστευτα γρήγορο σε όλα, παιχνίδια, εφαρμογές Ίντερνετ κλπ, πλάκα-πλάκα η μπαταρία του κρατάει μέχρι και 45 ώρες με μέτρια χρήση (άνετα πάει κ παραπάνω αλλα δεν μου έτυχε λόγω της χρήσης που κάνω), με βαριά χρήση μεσα στη ίδια μερα τελειώνει (πολύ σπάνια). Κάμερα εξαιρετική λεπτομέρεια κ ποιότητα με τα 12mpixel & η μπροστινή που βγάζει άνετα μες στ νύχτα με ενσωματωμένο φλας όπως ακριβώς κ στο 6s/6s plus. Μερικές φορές ξεχνάω οτι εχω το SE λόγω του ίδιου σχεδίου με το 5s που ειχα. Δεν ειν λίγοι αυτοί που δεν κατάλαβαν οτι άλλαξα κινητό, είχα ίδιο χρωμα γι αυτο. Μονο τη καινούργια θήκη σχολίασαν, χαχα! (Spigen rugged armor) παρά πολύ καλή θήκη. Με έχει βγάλει απρόσωπο, προστατεύει μέχρι κ τη οθονη σε ικανοποιητικό βαθμό, παρόλο που εχω και tempered glass X-ONE 2.5D. Ειμαι στη τελευταία έκδοση iOS 9. Δεν παω στο iOS 10 γιατί με χαλάει που λείπει "σύρε για ξεκλείδωμα" όταν το ανοίγεις. Αναγκάζεσαι να πατάς 2 φορές το κουμπί. Σπαστικό!! Αν μπει στις μελλοντικές αναβαθμίσεις ίσως το σκεφτώ. Όσοι σκέφτονται ανάμεσα στο 5s και SE αξίζει να δώσει κανείς λιγο περισσότερα για το SE, θα σας βγάλει απρόσωπο. Δυστυχώς η νεα έκδοση iOS 10 στο 5s (μιλαμε για ενα 4χρονο κινητό) δεν ειν κ σε ικανοποιητικό βαθμό θα δείτε οτι θα σέρνεται με το πέρασμα του χρόνου, όπως συνέβη κ στο 4s με τη έκδοση iOS 9 (πάντα φιλική άποψη)
CheOnWeb Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δεν πάω στο iOS 10 γιατί με χαλάει που λείπει "σύρε για ξεκλείδωμα" όταν το ανοίγεις. Αναγκάζεσαι να πατάς 2 φορές το κουμπί. Σπαστικό!! Αν μπει στις μελλοντικές αναβαθμίσεις ίσως το σκεφτώ. Στην πράξη δεν πατάς καμμία φορά. Σηκώνεις και ακουμπάς. Settings>Display & Brightness>Raise to wake. Settings>General>Accessibility>Home Button>Rest Finger to Open. 1
russianpa50 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας, Εχω ατην κατοχή μου ενα iPhone 5s, άριστα λειτουργικό κ χωρις κανένα θεμα ή ελαττωματικό! Διαβάζω κ κοιτάω στ YouTube τις συγκρίσεις, παρουσιάσεις κλπ των iPhone SE διπλα στ αλλα κινητά της ίδιας εταιρείας 5s, 6, 6s (το plus δεν.... λογω μεγέθους). Αλλοι λένε οτι αξίζει η αναβάθμιση εξαιτιας της ισχύ ενός 6s σε σώμα του σασί 5/5s κ αλλοι λένε οτι με πολλη χρήση πέφτει αισθητά ταχύτερα η μπαταρια απο ενα 5s εξαιτιας της ισχύ του A9 & 2 GB RAM παρα τη αύξηση της μπαταρίας (5s 1560mAh vs SE 1624mAh) και δίνει χρονο αναμονής 250 ωρες στο 5s και 240 ωρες στο SE και απο χρόνους ομιλίας (5s 10 ωρες, SE 14 ωρες) κ μουσική (5s 40 ωρες, SE 50 ωρες), τι λάθος έχει;; Μειωμένο χρονο στη αναμονή και αυξημένο χρονο στην ομιλία/μουσική;; Στα θετικά: Η πισω κάμερα των 12mp στο SE έναντι των 8mp στο 5s, αναβαθμισμένη ram & επεξεργαστής, flash selfie Στα αρνητικά: Ιδιο σασί απο το iPhone 5 (θα μπορούσε να κανει 6s mini όπως στα iPad Pro, iPad & iPad mini), Μπροστινή κάμερα(!!), Touch ID πρώτης γενιάς (2ης γενιάς έχει το 6s), οθονη & ανάλυση, έλλειψη 3D touch Εαν ζούσε ο Steve jobs δεν νομίζω να έβγαζε στη παραγωγή κινητά με τεχνολογια 5 ετών. Εντελώς ξεπερασμένο, σίγουρα θα έβγαζε τουλάχιστον ενα 6s mini με τα παντα οτι έχει σε ενα 6s (θα το έπαιρνα με κλειστά ματια) η κατι ανάλογο αλλα οχι ενα 5αρι Εαν ζούσε ο Steve jobs δεν νομίζω να έβγαζε στη παραγωγή κινητά με τεχνολογια 5 ετών. Εντελώς ξεπερασμένο, σίγουρα θα έβγαζε τουλάχιστον ενα 6s mini με τα παντα οτι έχει σε ενα 6s (θα το έπαιρνα με κλειστά ματια) η κατι ανάλογο αλλα οχι ενα 5αρι δεν ξερω αν θα το εκανε η το τι ακριβως θα εκανε αλλα σιγουρα δεν θα εκανε τα λαθη των τωρινων που κανουν οτι να ναι στα περισσοτερα σχεδια και υλικα ... απο μεσα καλα τα πανε αλλα και παλι καλυτερα θα εκανε τα πραγματα αυτος και το πιστευω παντα ... στο μονο που διαφωνω και μαλιστα δεν καταλαβα ποτε το γιατι το κανει ειναι οτι δεν γουσταρε ποτε τις μεγαλες κηνιταρες οθονες περαν της 4ης ιντσας και κατι
Thanos.C Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Στην πράξη δεν πατάς καμμία φορά. Σηκώνεις και ακουμπάς. Settings>Display & Brightness>Raise to wake. Settings>General>Accessibility>Home Button>Rest Finger to Open. ναι το γνωριζω αυτο, ευχαριστω, απλα μου αρεσει το παραδοσιακο "συρετε για ξεκλειδωμα" δεν ειν λιγοι αυτοι που εκφρασαν αρνητικα αυτη τη ιδεα σε πολλα-πολλα forum δεν ξερω αν θα το εκανε η το τι ακριβως θα εκανε αλλα σιγουρα δεν θα εκανε τα λαθη των τωρινων που κανουν οτι να ναι στα περισσοτερα σχεδια και υλικα ... απο μεσα καλα τα πανε αλλα και παλι καλυτερα θα εκανε τα πραγματα αυτος και το πιστευω παντα ... στο μονο που διαφωνω και μαλιστα δεν καταλαβα ποτε το γιατι το κανει ειναι οτι δεν γουσταρε ποτε τις μεγαλες κηνιταρες οθονες περαν της 4ης ιντσας και κατι εχει κ τα θετικα κ τα αρνητικα σε ολους τους τομεις. Ουτος κ αλλιως ειν μια οικονομικη συσκευη με φουλ δυνατοτητες, δεν συγκρινεται με καμια αλλη συσκευη ιδιου μεγεθους
men in black Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 για ολα τα αλλα δεν ξερω αλλα οικονομική δεν τη λες σιγουρα........συγκριτικά παντα.
Makis38 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Εαν ζούσε ο Steve jobs δεν νομίζω να έβγαζε στη παραγωγή κινητά με τεχνολογια 5 ετών. Εντελώς ξεπερασμένο, σίγουρα θα έβγαζε τουλάχιστον ενα 6s mini με τα παντα οτι έχει σε ενα 6s (θα το έπαιρνα με κλειστά ματια) η κατι ανάλογο αλλα οχι ενα 5αρι δεν ξερω αν θα το εκανε η το τι ακριβως θα εκανε αλλα σιγουρα δεν θα εκανε τα λαθη των τωρινων που κανουν οτι να ναι στα περισσοτερα σχεδια και υλικα ... απο μεσα καλα τα πανε αλλα και παλι καλυτερα θα εκανε τα πραγματα αυτος και το πιστευω παντα ... στο μονο που διαφωνω και μαλιστα δεν καταλαβα ποτε το γιατι το κανει ειναι οτι δεν γουσταρε ποτε τις μεγαλες κηνιταρες οθονες περαν της 4ης ιντσας και κατι Όχι 25 ετών τεχνολογία είναι...μπροστινή κάμερα και 3D Touch, σιγά τις διαφορές με το 6s, και του αποτυπώματος προηγούμενης γενιάς για να 'χουμε να λέμε...
camor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Κοιτάζω και εγώ το SE λόγω μεγέθους κυρίως. Το 5-αρι μου άρεσε εμφανισιακά πάντα αλλά δεν έτυχε. IOS εμπειρία ποτε. Ρωτώ, να πάρω το 64αρι με IOS 9.3 ή να περιμένω για το 128 GB με Ios 10 από istorm? Τι αξίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα