Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ! ΔΟυλευω ενα αρκετα μεγαλο project . Μεσα σε αυτα ειναι ενα προγραμμα που εχει μεσα WebBrowser και συνδεεται στο facebook σε συγκεκριμενο λογαριασμο. Θελω ομως τα cookies του browser να καθαριζουν καθε φορα που κλεινω το προγραμμα. Εκανα μερικες προσπαθειες αλλα τζιφος, και μετα εψαξα λιγο στο ιντερνετ. Βρηκα αυτο:

http://stackoverflow.com/questions/912741/how-to-delete-cookies-from-windows-form

Εκανα αυτο που λεει ο τυπος στην τελευταια απαντηση.

Στην αρχη δουλευαι, και τωρα δεν δουλευει. Δηλαδη, κανει sign in στον δικο μου λογαριασμο(συνδεθηκα οταν εκανα πρωτη φορα δοκιμη), και με το που μπαινει, πεταει μηνυμα που λεει "δεν εχετε συνδεθει" και κανει την αποσυνδεση. Δηλαδη δουλευει, μεν γιατι κανει αποσυνδεση. Αλλα φαινεται στην αρχη να εχει "κρατησει την συνδεση". Καμια ιδεα για να το διορθωσω ?? Δεν βρηκα κατι αλλο ευελικτο δυστηχως. Σε αλλες λυσεις πρεπει να εχεις βαλει allow το java script. Κατι που δεν θελω.

Δημοσ.

Θα ήθελα να σου πω να προσέχεις γιατί το facebook δεν επιτρέπει σε προγράμματα να συνδέονται και μόλις σε καταλάβουν θα σε κλειδώσουν

• Like 1
Δημοσ.

Θα ήθελα να σου πω να προσέχεις γιατί το facebook δεν επιτρέπει σε προγράμματα να συνδέονται και μόλις σε καταλάβουν θα σε κλειδώσουν

Τι καινουρια βλακεια ειναι αυτη παλι ?? Ποσο χαζοι ειναι αυτοι στο facebook. Κι εγω θελω δηλαδη ποιο ειναι το προβλημα τους ?? Ααααα δεν παμε καλα μου φαινεται....

• Moderators
Δημοσ.

Τι καινουρια βλακεια ειναι αυτη παλι ?? Ποσο χαζοι ειναι αυτοι στο facebook. Κι εγω θελω δηλαδη ποιο ειναι το προβλημα τους ?? Ααααα δεν παμε καλα μου φαινεται....

Bots, scammers κλπ...

Δημοσ.

Δεν είναι καινούργια έχουν φάει πολλοί bahn

Δημοσ.

Bots, scammers κλπ...

Ε και ? Στο gmail εχουν επιλογη γι'αυτα. Αν θελεις δηλαδη να συνδεονται "μη ασφαλης εφαρμογες" στο λογαριασμο σου η οχι. Προφανως αυτοι στη google εχουν λιγο περισσοτερο μυαλο απ'οτι ο Ζουκ.

Δεν είναι καινούργια έχουν φάει πολλοί bahn

Μαλιστα. Παει ολη η εφαμοργη μου σταφι. 2 μηνες προγραμματιζω, και η βαση ηταν οτι το webbrowser θα συνδεεται σε λογαριασμο facebook. ΕΛΕΟΣ. Καινουριο γιατι εγω το εμαθα τωρα. Οχι γιατι οντως ειναι καινουριο :P

• Moderators
Δημοσ.

Άμα είσαι scammer πατάς "Ναι" στην επιλογή. Δεν καταλαβαίνω τι λύνει αυτό. Προφανώς θα έχουν τους λόγους τους.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα είσαι scammer πατάς "Ναι" στην επιλογή. Δεν καταλαβαίνω τι λύνει αυτό. Προφανώς θα έχουν τους λόγους τους.

Ναι ρε φιλε, αλλα και εγω ηθελα να φτιαξω μια εφαρμογη(μεσα στην εφαρμογη μου), που ο χρηστης θα αποθηκευει το e-mail και τον κωδικο του. Και μετα μεσα απο εκει, θα μπορει να ανοιγει αυτοματα το facebook μεσω webbrowser, και τα credentials θα φορτωνονται αυτοματα στα textbox e-mail και pass. Ενα auto-completion δηλαδη. Tωρα θα πρεπει να αλλαξω ολη τη λογικη του προγραμματος μου(ου προγραμματος μεσα στο προγραμμα). Ευτηχως εχω κι αλλη λυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...