Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1ον κοντευει να φτασει το λαπτοπ μου σε ram και αυτο με κανει νευρικο! :P

2ο το αγοραζω αμεσα γιατι μου αρεσει εμφανισιακα και θελω να την σπαω σε αυτους που εχουν κινητα των 800 ευρω με χαμηλοτερα χαρακτηριστικα...

Δημοσ.

Είχα το Letv L1 pro που στην ουσία ειναι ο προκάτοχος του pro που γράφει το άρθρο. Πολύ premium συσκευή και δεν κόλλαγε πουθενά. Η μοναδική που ο snapdragon 810 δεν έκανε overheat. Κάμερα και ανάλυση τρομερή και οθόνη τούμπανο. Ο λόγος που το έδωσα ήταν ότι δεν είχε υποστήριξη σε international rom καθώς η εταιρεία προσανατολίζονταν κυρίως σε αγορά Κίνας. Αν άλλαξε αυτό η συσκευές ειναι πολύ ποιοτικές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει από όσο γνωρίζω. ΄Εχω το Χ500 με HelioX10, του έχω περάσει μια custom multi-language rom και δεν με έχει στενοχωρήσει μέχρι τώρα ενώ μου στοίχισε μόλις 164 ευρώ. Η ποιότητα κατασκευής τους είναι όντως πολύ υψηλή.

http://www.anandtech.com/show/10263/leeco-announces-new-le-devices

Στα 150 ευρώ περίπου για το μικρότερο Le 2, έχει για άλλη μία φορά μια πολύ καλή σχέση τιμής/απόδοσης. Προσωπικά περιμένω την τρίτη τους γενιά με X30 για να πάω για αναβάθμιση.

Δημοσ.

Για όσους αγνοούν την LeEco (πρώην LeTV), είναι από τους μεγαλύτερους παρόχους VoD και τηλεόρασης στην Κίνα (τρεις φορές η Ευρώπη δηλαδή) και δεν περιορίζεται μόνο στα κινητά. Έχει βγάλει και τηλεοράσεις καθώς και ξεκίνησε την ανάπτυξη ηλεκτρικού αυτοκινήτου το οποίο και παρουσίασε χτες. Γι αυτό και άλλαξε το όνομα, γιατί δεν είναι μόνο τηλεόραση πλέον.

Δημοσ.

Επίσης στην πλειοψηφία τους οι τιμές πώλησης των κινητών τους είναι κάτω από το BOM (για την ώρα τουλάχιστον).

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλες προτασεις σε πολυ καλες τιμες.

Σκεφτομουν και εγω αρκετα ενα Χ500 η Χ600 αλλα μου τα χαλασε λιγο στα σημεια και στην ελλειψη υποστηριξης ρομ.

Απο οτι εχω διαβασει,οντως εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.

Δημοσ.

Μου έβγαλε λίγο το λάδι γιατί με την πρώτη απόπειρα root κατέληξε σε brick, αλλά ευτυχώς το έλυσα με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο άμεσα. Επειδή έχω δοκιμάσει πλείστες κινέζικες συσκευές ή θα πονάνε σε κακό σήμα wifi, ή θα έχουν καλό σήμα αλλά θα καταναλώνουν υπερβολικά με wifi ή θα έχουν κουκουρούκου μπαταρία που ότι θυμάται χαίρετε.

Το Χ500 και σοική μπαταρία έχει και δυνατό σήμα wifi (φανταστείτε ότι είναι η μόνη συσκευή που βρίσκει σήμα μέσα από διπλο-μονωμένη ταράτσα) και δεν μου κάνει νερά η μπαταρία.

Δημοσ.

Και τι τα θέλει 6gb ram? 

MySQL server θα τρέχει με βάση δεδομένων από κανένα νοσοκομείο; 

Να έχεις ραμ απλά για να την βλέπεις ελεύθερη?

Ψυχαναγκασμός

Είναι σημάδι των καιρών: σε άλλους να περισσεύει και σε άλλους να μη φτάνει.

Δημοσ.

Για  καποιο ανεξηγητο λογο  την συγκεκριμενη εταιρεια  την  φοβαμαι  λιγο...Ισως  να φταιει  οτι ενα  letv 900 που  πηρα  δεν ειχε  και  το καλυτερο performance πιθανον λογ  ρομ...Aλλα  καποιο απο ολα  σιγουρα θα  το  δοκιμασω  για  να εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη...

Δημοσ.

Πολύ ωραίες προτάσεις ελκυστικές θα έλεγα!! Καλη η xiaomi καλό το redmi note 2 αλλά η μπαταρία του είναι για κλάματα.. Μου εχει σπάσει τα νεύρα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το πιο πιθανό να δουλεύει και με μόνιτορ. ίσως γιαυτό χρειάζόνταί πλέον τόση μνήμη. το έχετε πάρει χαμπάρι ότι τα κινητα μας ειναι τα νεά gaming station. ακόμα και οι εργασίες office,Word κλπ γίνονται από το κινητό μας.. ξεκινήσαμε από desktop,laptops,netbooks,tablet και καταλήγουμε να κάνουμε τα πάντα μέσω του κινητού μας

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το έχω στα χέρια μου!! Απλά είναι δυναμίτης!!!! Οθόνη απίστευτη και με αυτή την κάμερα οι φωτό είναι φοβερές!!! Δεν κολλάει πουθενά και γενικά είναι πανέμορφο και στιβαρο

Εύγε letv!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...