jimmyfis Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πρόσφατα αγόρασα μια μητρική Asus και είχε 2 καλώδια sata το ένα γωνία και το άλλο ίσιο, όπως αυτά: https://www.amazon.co.uk/Quality-Original-White-Black-Cable/dp/B00IML7E5S?ie=UTF8&*Version*=1&*entries*=0 Επειδή με ενοχλεί αφάνταστα να μην είναι ίδια, ψάχνω να βρω σε ελληνικό κατάστημα τα ίδια ή ιδανικά μόνο με γωνία, αλλά δεν έχω πετύχει κάτι. Γνωρίζετε να πουλάει κάποιος αυτά τα καλώδια; Δεν θέλω να κάνω αγορά από εξωτερικό. Επίσης, αν κάποιος έχει τα ίδια καλώδια και προτιμάει να έχει μόνο ίσια αντί για ένα ίσιο και ένα γωνία θα μπορούσαμε να ανταλλάξουμε .
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πρόσφατα αγόρασα μια μητρική Asus και είχε 2 καλώδια sata το ένα γωνία και το άλλο ίσιο, όπως αυτά: https://www.amazon.co.uk/Quality-Original-White-Black-Cable/dp/B00IML7E5S?ie=UTF8&*Version*=1&*entries*=0 Επειδή με ενοχλεί αφάνταστα να μην είναι ίδια, ψάχνω να βρω σε ελληνικό κατάστημα τα ίδια ή ιδανικά μόνο με γωνία, αλλά δεν έχω πετύχει κάτι. Γνωρίζετε να πουλάει κάποιος αυτά τα καλώδια; Δεν θέλω να κάνω αγορά από εξωτερικό. Επίσης, αν κάποιος έχει τα ίδια καλώδια και προτιμάει να έχει μόνο ίσια αντί για ένα ίσιο και ένα γωνία θα μπορούσαμε να ανταλλάξουμε . Πιο εύκολα θα βρεις στην αγορά άλλο σχέδιο Για να πάρεις 2 η όσα θέλεις με γωνία πάρα θα βρεις ίδια με Asus , δοκίμασε να ανοίξεις μια αγγελία ζήτησης μήπως υπάρχει κάποιος που έχει και δεν τα θέλει
jimmyfis Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ το άσπρο με το μαύρο που έχουν, το οποίο γενικά προσπαθώ να το ακολουθήσω για τα χρώματα του case. Έψαξα για κάτι αντίστοιχο αλλά δεν μου γέμισε το μάτι. Έχεις δίκιο για την αγγελία αν και πιστεύω πιο πολλοί θα το δουν εδώ. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα