kleo1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 χρησιμοποιώ μοτο για μικρές αποστάσεις μέχρι 20χμ. έχω κάνει και μεγαλύτερες αποστάσεις αλλά σπάνια. προτιμώ το αυτοκίνητο. έτσι δεν ασχολούμαι και πολύ με τις μηχανές. το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα πάει διακοπές με μηχανή και έπαθα λάστιχο ξημερώματα και περίμενα στη μέση του πουθενά να ανοίξει ένα βουλκανιζατέρ. πάλι καλά δηλαδή που βρέθηκε ένας να μου πει ότι υπάρχει βουλκανιζατέρ 3χμ παρακάτω. με αφορμή αυτό το περιστατικό ανοίγω αυτό το θέμα. σε τέτοιες περιπτώσεις (μεγαλούτσικα ταξίδια εννοώ) τι κουβαλάτε μαζί σας; έχω δει κάτι κιτ επιδιόρθωσης ελαστικών. δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν και απ ότι φαίνεται θα πάω να αγοράσω ένα να υπάρχει. υπάρχει κάτι καλύτερο αν μείνεις από λάστιχο; ένα fast που λένε είναι αφρός αλλά για λάστιχα με σαμπρέλα; παιδιά είμαι άσχετος με αυτά και δεν πολυασχολούμαι
DhZou Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Υπάρχει και η εναλλακτική της οδικής βοήθειας. Το κιτ που έβαλες στο link φαίνεται καλό, πρέπει να πάρω κι εγώ ένα. Το spray με τον αφρό νομίζω σου αχρηστεύει τη σαμπρέλα μετά είναι μόνο για να φτάσεις στο βουλκανιζατερ.
kleo1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 σαν τελική λύση ναι υπάρχει, αλλά προτιμώ να εξαντλήσω τις δικές μου δυνάμεις πρώτα. ο αφρός νομίζω κάνει μόνο για λάστιχα με σαμπρέλα. δεν είμαι σίγουρος γι αυτό όμως. αφού την πάτησα όμως μια φορά λέω να πάρω ένα τέτοιο. είδα και κάτι videakia στο youtube και πιστεύω θα κάνει δουλειά. αν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς ας μας πει στην πράξη. οπότε αυτό το θεωρώ must (σε ταξίδια). εκτός αυτού όμως, κάτι άλλο που θεωρείτε απαραίτητο; τέτοιας φύσεως εννοώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα