pitsilistis Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 εχω μια gigabyte atx μητρική και υελω να την βαλω στο bitfenix comrade, αλλα το κουτι ειχε μονο 3 motherboard standoffs... πρέπει να παω να αγοράσω κι αλλα ή επιτηδες ειναι 3;
Sheogorath Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Έχει βουναλάκια για τις βίδες, δεν θέλει standoffs. 1
pitsilistis Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 το σκέφτηκα κι εγω και το δοκιμασα χωρις να βιδωσω τις βιδες και δεν καθοταν καλα... εισαι σιγουρος;
Sheogorath Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Αν είναι όπως της φωτογραφίας ναι, δεν χρειάζεται standoff κατα 99%. 1
Spyros2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα θέλω βοήθεια άλλαξα μητρική στο κουτί μου κουτί έχω ένα κουγκαρ panzer max και μητρική ASU’s rog strix b550 A και μάλλον η έχασα η δεν μου έχουν βάλει standoffs αλλά το κουτί μου στα σημεία που μπαίνει η βίδα για την μητρική έχει κάτι καρούμπαλακια η αλλιώς βουναλάκια οπως διάβασα πιο πάνω αυτά υπάρχουν για αυτήν την δουλειά η χρειάζομαι standoffs?
nickol-us Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Spyros2003 είπε Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα θέλω βοήθεια άλλαξα μητρική στο κουτί μου κουτί έχω ένα κουγκαρ panzer max και μητρική ASU’s rog strix b550 A και μάλλον η έχασα η δεν μου έχουν βάλει standoffs αλλά το κουτί μου στα σημεία που μπαίνει η βίδα για την μητρική έχει κάτι καρούμπαλακια η αλλιώς βουναλάκια οπως διάβασα πιο πάνω αυτά υπάρχουν για αυτήν την δουλειά η χρειάζομαι standoffs? Τα "βουναλάκια" είναι τα standoffs, εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις οτι πιάνουν επάνω τους οι βίδες και οτι ταιριάζουν με τις τρύπες τις μητρικής.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Ελαφρύ hijack για τοποθέτηση - ξετοποθέτηση κάρτας γραφικών. Θέλω να βγάλω αυτήν εδώ την κάρτα. Πως κουμπαντάρω αυτόν τον μπλε μοχλό για να ξεκουμπώσει?
nickol-us Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ελαφρύ hijack για τοποθέτηση - ξετοποθέτηση κάρτας γραφικών. Θέλω να βγάλω αυτήν εδώ την κάρτα. Πως κουμπαντάρω αυτόν τον μπλε μοχλό για να ξεκουμπώσει? Ανασηκώνεις προς τα πάνω και τραβάς την κάρτα προς τα έξω με παίξιμο 2
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η βίδα που πιάνει το τροφοδοτικό στα κυκλωμένα με κόκκινο σημεία, έχει κλωτσήσει. Πλέον δεν πιάνει καθόλου. Αυτό είναι θέμα όταν κουμπώνω ξεκουμπώνω το βύσμα και όταν πατάω το διακοπτάκι γιατί μπαίνει μέσα το τροφοδοτικό. Γενικά δεν το ακουμπάω πολύ και ίσως να είναι οκ για πολλούς μήνες. Άμα θελήσω κάποια στιγμή να το φτιάξω, υπάρχει κάποια πατέντα δοκιμασμένη? Στα σημεία κυκλωμένα με μπλε δεν υπάρχει υποδοχή για βίδα Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από cthulhucarbide
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Τι εννοείς έχει κλωτσήσει? Δεν μπαίνει ή δεν βγαίνει?
atheatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Η βίδα που πιάνει το τροφοδοτικό στα κυκλωμένα με κόκκινο σημεία, έχει κλωτσήσει. Πλέον δεν πιάνει καθόλου. Αυτό είναι θέμα όταν κουμπώνω ξεκουμπώνω το βύσμα και όταν πατάω το διακοπτάκι γιατί μπαίνει μέσα το τροφοδοτικό. Γενικά δεν το ακουμπάω πολύ και ίσως να είναι οκ για πολλούς μήνες. Άμα θελήσω κάποια στιγμή να το φτιάξω, υπάρχει κάποια πατέντα δοκιμασμένη? Στα σημεία κυκλωμένα με μπλε δεν υπάρχει υποδοχή για βίδα Το τροφοδοτικό έχει ανεμιστήρα ? και σε ποια μεριά κοιτάει τώρα ο ανεμιστήρας ? Πάνω ή κάτω ? Δωσε περισσότερες λεπτομερείες για το κουτι , γιατί κανονικά έπρεπε να υπάρχουν υποδοχές για βίδες στα μπλε σημεια και μάλλον το τροφοδοτικό θέλει να μπει τούμπα για να της εμφανίσει. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Στις 2/10/2023 στις 10:00 ΠΜ, BlueBlood7 είπε Τι εννοείς έχει κλωτσήσει? Δεν μπαίνει ή δεν βγαίνει? Έχει χαλάσει το σπείρωμα Στις 2/10/2023 στις 10:25 ΠΜ, atheatos είπε Το τροφοδοτικό έχει ανεμιστήρα ? και σε ποια μεριά κοιτάει τώρα ο ανεμιστήρας ? Πάνω ή κάτω ? Δωσε περισσότερες λεπτομερείες για το κουτι , γιατί κανονικά έπρεπε να υπάρχουν υποδοχές για βίδες στα μπλε σημεια και μάλλον το τροφοδοτικό θέλει να μπει τούμπα για να της εμφανίσει. Εικόνα από το εσωτερικό: Ο ανεμιστήρας είναι από την κάτω πλευρά. Το να μπει ανάποδα δεν ξέρω αν γίνεται διότι η πλεξούδα που τώρα είναι όπως βλέπετε εσωτερικά, θα πάει στην έξω πλευρά και κάποια καλώδια μάλλον δεν θα φτάνουν τόσο μακρυά. Πχ αυτά τα κίτρινα που πηγαίνουν προς τα πάνω στην άνω πλευρά της μητρικής ζήτημα να έχουν 2-3 πόντους μπόσικα
atheatos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Έχει χαλάσει το σπείρωμα Εικόνα από το εσωτερικό: Ο ανεμιστήρας είναι από την κάτω πλευρά. Το να μπει ανάποδα δεν ξέρω αν γίνεται διότι η πλεξούδα που τώρα είναι όπως βλέπετε εσωτερικά, θα πάει στην έξω πλευρά και κάποια καλώδια μάλλον δεν θα φτάνουν τόσο μακρυά. Πχ αυτά τα κίτρινα που πηγαίνουν προς τα πάνω στην άνω πλευρά της μητρικής ζήτημα να έχουν 2-3 πόντους μπόσικα Tο τροφοδοτικό είναι ανάποδα. Είναι αδύνατον να τραβήξει αέρα από το πάτωμα. Απορω πως δουλεύει ως τώρα. Αν το βάλεις κανονικά θα βελτιώσεις και την τοη αέρα μέσα στο κουτί. Αν δεν θες να αλλάξεις τροφοδοτικό υπάρχουν καλώδια extensions,που από ότι κατάλαβα θες τα power sata. 2-3 ευρώ κόστος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα