Ghost007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 @ akpe δες για RX470 καλύτερα http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=rx+470 συμφωνω μονο να περιμενει λιγο για καλυτερες τιμες και διαθεσιμοτητα σε καλυτερα μοντελα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Χμμ κοιτάω τώρα την 470 (καλοβλέπω της Sapphire), εκτός από αισθητά καλύτερο performance που πλησιάζει η αγγίζει την 970, διαβάζω και για χαμηλότερες θερμοκρασίες. Εντωμεταξύ χρησιμοποιει ένα 8πινο μόνο, αντί για δύο 6πινα (φαντάζομαι αυτό το καλώδιο του ax860 κάνει) ενώ η οθόνη μου έχει καλώδιο DVI-I και όχι DVI-D της 470, αλλά κλάιν, ένας αντάπτορας υπόθεση είναι. Edit: μιας και ψάχνω λίγο τη συγκεκριμένη σειρά, φαντάζομαι αν διαθέτω τη διαφορά στο μπάτζετ, αξίζει να κοιτάξω προς την 480, έστω την έκδοση στα 4GB; Παίζει περίπτωση bottleneck από τον επεξεργαστή; Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2016 από akpe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Χμμ κοιτάω τώρα την 470 (καλοβλέπω της Sapphire), εκτός από αισθητά καλύτερο performance που πλησιάζει η αγγίζει την 970, διαβάζω και για χαμηλότερες θερμοκρασίες. Εντωμεταξύ χρησιμοποιει ένα 8πινο μόνο, αντί για δύο 6πινα (φαντάζομαι αυτό το καλώδιο του ax860 κάνει) ενώ η οθόνη μου έχει καλώδιο DVI-I και όχι DVI-D της 470, αλλά κλάιν, ένας αντάπτορας υπόθεση είναι. Edit: μιας και ψάχνω λίγο τη συγκεκριμένη σειρά, φαντάζομαι αν διαθέτω τη διαφορά στο μπάτζετ, αξίζει να κοιτάξω προς την 480, έστω την έκδοση στα 4GB; Παίζει περίπτωση bottleneck από τον επεξεργαστή; Μπουκάλι επουδενεί με 3570Κ.....όσον αφορά rx 470 4gb / rx 480 4gb μικρές οι διαφορές για μένα μεταξύ τους....Γενικώς όταν τα κλάσει σε απόδοση ο πυρήνας της μίας το ίδιο θα ισχύει και για την άλλην.....Από εκεί και πέρα θα σου πρότεινα την rx 480 8gb σαν πιο futureproof αλλά δεν δικαιολογείται το κόστος αγοράς της (ακα 350+ευρώ) την συγκεκριμένη τουλάχιστον χρονική στιγμη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 συμφωνω με babis και να προσθεσω οτι λογω τιμης για εμενα 2 ειναι η περιπτωσεις σε ατι...ειτε περνεις 470 με 4 γιγα ειτε περνεις 480 αλλα με 8γιγα... .... και το λεω γιατι οι δυο καρτες αυτες λογικα θα εχουν καποια αρκετα μεγαλη διαφορα χρηματων οταν σταθεροποιηθουν οι τιμες λεμε...ας πουμε γυρω στα 70-80ε .... αλλιως δεν εχει ουσια να πας σε κατι ενδιαμεσο για 20-30-40ε διαφορα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Χμμ κοιτάω τώρα την 470 (καλοβλέπω της Sapphire), εκτός από αισθητά καλύτερο performance που πλησιάζει η αγγίζει την 970, διαβάζω και για χαμηλότερες θερμοκρασίες. Εντωμεταξύ χρησιμοποιει ένα 8πινο μόνο, αντί για δύο 6πινα (φαντάζομαι αυτό το καλώδιο του ax860 κάνει) ενώ η οθόνη μου έχει καλώδιο DVI-I και όχι DVI-D της 470, αλλά κλάιν, ένας αντάπτορας υπόθεση είναι. Edit: μιας και ψάχνω λίγο τη συγκεκριμένη σειρά, φαντάζομαι αν διαθέτω τη διαφορά στο μπάτζετ, αξίζει να κοιτάξω προς την 480, έστω την έκδοση στα 4GB; Παίζει περίπτωση bottleneck από τον επεξεργαστή; Όχι αλλά αφού έχεις που έχεις k επεξεργαστή μάθε να κάνεις και oc να σαι ακόμα πιο άνετος, δυο τιμές αλλάζεις όλο κι όλο στο bios, multiplier και voltage, ένα τέταρτο να διαβάσεις ένα καλό κείμενο για oc τελείωσες. Επίσης επειδή βλέπω ότι έχεις 800mhz ram, πάρα πολύ αργή δηλαδή, να σου πω ότι το ram speed παίζει και παραπαίζει ρόλο στα fps (εντάξει μέχρι ενός σημείου, εκεί στα 2400+ αρχίζουν τα diminishing returns και εξαρτάται και λίγο το παιχνίδι) και αξίζει να την αναβαθμίσεις ειδικά αν αναλογιστείς το μικρό κόστος συγκριτικά με άλλα components. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Όχι αλλά αφού έχεις που έχεις k επεξεργαστή μάθε να κάνεις και oc να σαι ακόμα πιο άνετος, δυο τιμές αλλάζεις όλο κι όλο στο bios, multiplier και voltage, ένα τέταρτο να διαβάσεις ένα καλό κείμενο για oc τελείωσες. Επίσης επειδή βλέπω ότι έχεις 800mhz ram, πάρα πολύ αργή δηλαδή, να σου πω ότι το ram speed παίζει και παραπαίζει ρόλο στα fps (εντάξει μέχρι ενός σημείου, εκεί στα 2400+ αρχίζουν τα diminishing returns και εξαρτάται και λίγο το παιχνίδι) και αξίζει να την αναβαθμίσεις ειδικά αν αναλογιστείς το μικρό κόστος συγκριτικά με άλλα components. μαλλον 1600 εννοει χλωμο να ειναι 800αρα .... απλα βλεπει μεσα που λεει 800 και μπερδευτηκε φανταζομαι... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 μαλλον 1600 εννοει χλωμο να ειναι 800αρα .... απλα βλεπει μεσα που λεει 800 και μπερδευτηκε φανταζομαι... Μάλλον αυτό συμβαίνει, το είπε το παλικάρι ότι έχει αποχή από το άθλημα και λογικά μπερδεύτηκε αφού επειδή έχει 2 stick ram, τα διαγνωστικά γράφουν 800 όταν είναι 1600. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Πάω για Gigabyte Radeon RX 480 8gb, η θα έχω bottleneck?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Πάω για Gigabyte Radeon RX 480 8gb, η θα έχω bottleneck?? Γιατι πας για FE καρτα και δεν αγοραζεις με καλη ψυκτρα με 3 ανεμιστηρες οπως αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=52995&cat=5 PS μαλλον το 1 στην τιμη ειναι λαθος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Πάω για Gigabyte Radeon RX 480 8gb, η θα έχω bottleneck?? Bottleneck απο τι να εχεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Πάω για Gigabyte Radeon RX 480 8gb, η θα έχω bottleneck?? αμα ξεραμε και τι επεξεργαστη εχεις το συζηταγαμε... και σε καμια περιπτωση δε προτεινεται αυτη η συγκεκριμενη...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 intel i5-680 3,60Ghz ram 8gb 1333 MHZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 βοήθεια σας για αγορά κάρτας γραφικών. Ο υπολογιστής δεν εχει υλοποιηθεί ακόμα ωστόσο εχουν αγοραστεί αρκετά κομμάτια τα οποία εχουν ως εξής : Case : corsair carbide 400c Mobo: Asus Maximus Viii hero Cpu: i7 6700k Ram: Corsair LPX 3000mhz 16GB PSU: Corsair RM750i SSD : Samsung 850 evo 256GB HDD: 1tb WD Caviar BLue Hydro : Ακόμα το σκέφτομαι ..Η cooler master Nepton 240m ή corsair h100i ή κάποια αεροψυξη (noctua etc) Τώρα εχω το ερώτημα για την κάρτα γραφικών. Ποια και γιατι? Δεν εχω οθόνη ωστόσο λέω να επενδύσω για freesyng/ gsyng.. Ποσο που διαθέτω μεχρι και 500€ , θα κάνω το σκ..ο μου παξιμάδι και θα τα βρω , χαχαχ Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 βοήθεια σας για αγορά κάρτας γραφικών. Ο υπολογιστής δεν εχει υλοποιηθεί ακόμα ωστόσο εχουν αγοραστεί αρκετά κομμάτια τα οποία εχουν ως εξής : Case : corsair carbide 400c Mobo: Asus Maximus Viii hero Cpu: i7 6700k Ram: Corsair LPX 3000mhz 16GB PSU: Corsair RM750i SSD : Samsung 850 evo 256GB HDD: 1tb WD Caviar BLue Hydro : Ακόμα το σκέφτομαι ..Η cooler master Nepton 240m ή corsair h100i ή κάποια αεροψυξη (noctua etc) Τώρα εχω το ερώτημα για την κάρτα γραφικών. Ποια και γιατι? Δεν εχω οθόνη ωστόσο λέω να επενδύσω για freesyng/ gsyng.. Ποσο που διαθέτω μεχρι και 500€ , θα κάνω το σκ..ο μου παξιμάδι και θα τα βρω , χαχαχ Ευχαριστω πολυ Eύκολη επιλογή στα ~500, GTX 1070. Προσωπικά θα πρότεινα αερόψυξη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από leaks κτλ, έτσι κι αλλιώς άμα είσαι διατεθειμένος να σκάσεις τόσα για cooler, παίρνεις μια noctua κι έχεις επιδόσεις ακόμα καλύτερες κι από τις περισσότερες υδροψύξεις. Θέλω να ελπίζω ότι με Κ cpu, τέτοια mobo και πανάκριβο cooler, σκοπεύεις να τον τσιτώσεις στο oc, γιατί πολλά ωραία ακούμε τώρα τελευταία. μαλλον 1600 εννοει χλωμο να ειναι 800αρα .... απλα βλεπει μεσα που λεει 800 και μπερδευτηκε φανταζομαι... Ναι το σκέφτηκα, αλλά το είπα για καλό και για κακό μιας και υπάρχουν actually και 800αρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Όντως μπερδεύτηκα διαβάζοντας το στο cpu-z, έχω δύο στικάκια 8gb 1600 σε dual mode γι'αυτό τις δείχνει 800 Τελικά αποφάσισα να πάω προς 470/4gb, με option για την 480/8gb αν τη σηκώνει τελικά το μπάτζετ μου, θα κριθεί τέλος του μήνα. Ευχαριστώ παίδες! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα