Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτές οι τιμές δεν υπάρχουν , πάρε μια 480/4GB αν βρεις σε προσφορά ανεβάζοντας 50ευρώ το μπαντζετ σου.

ετσι και αλλιώς στα 1080 τα 4GB είναι μια χαρά και δεν υπάρχει σημαντικη διαφορά ταχύτητας ανάμεσα στα 4GB και στα 8GB

επίσης δεν μας λες το υπόλοιπο μηχάνημα σου , να δουμε τι σε συμφέρει περισσότερο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και όμως την είχα βρει στο gumtree μεταχειρισμένη (8gb) στα 230 ευρώ πριν λίγες μέρες...Τώρα νομίζω όμως ότι αγοράστηκε...

Το σύστημα μου έχει ως εξής :

cpu - intel i7 4790s

ram - 16gb ddr3

motherboard (δυστυχώς) μαμίσια της hp

και τροφοδοτικό (έτσι κι αλλιώς θα αγοράσω μαζί με την νέα κάρτα γιατί είναι μικρό και δεν θα την σηκώνει)...

Δηλαδή αξίζει να αγοράσω την έκδοση των 4gb, θα με ικανοποιεί για 1080p ή θα ζορίζεται σε high settings κτλ??

Και όμως την είχα βρει στο gumtree μεταχειρισμένη (8gb) στα 230 ευρώ πριν λίγες μέρες...Τώρα νομίζω όμως ότι αγοράστηκε...

Το σύστημα μου έχει ως εξής :

cpu - intel i7 4790s

ram - 16gb ddr3

motherboard (δυστυχώς) μαμίσια της hp

και τροφοδοτικό (έτσι κι αλλιώς θα αγοράσω μαζί με την νέα κάρτα γιατί είναι μικρό και δεν θα την σηκώνει)...

Δηλαδή αξίζει να αγοράσω την έκδοση των 4gb, θα με ικανοποιεί για 1080p ή θα ζορίζεται σε high settings κτλ??

κοιτα σε αυτα τα λεφτα θα ελεγα η μονη περιπτωση ειναι η 470 με 4γιγα μνημη...

μετα απο εκει και περα αν πας σε 480 που ηδη κοστιζει παραπανω...

εκει για εμενα αξιζει να παρεις με τα 8 γιγα μνημη αλλα παμε στα 300+...

Η 1060 mini αξίζει ή είναι πολύ κατώτερη της 480?

δεν εχει διαφορα η μινι με της αλλες εκτος στο θεμα ψυξης....το οποιο ειναι αρκετα βασικο

οποτε δεν την προτεινω εκτος αν δεν υπαρχει εναλλακτικη λυση η πεζει θεμα με το χωρο στο κουτι κλπ...

εγω νομιζω στα 230 οπως ειπα η καλυτερη περιπτωση ειναι μια 470 με 4 γιγα μνημη...ειναι περιπου στα επιπεδα της 970....

δεν εχει διαφορα η μινι με της αλλες εκτος στο θεμα ψυξης....το οποιο ειναι αρκετα βασικο

οποτε δεν την προτεινω εκτος αν δεν υπαρχει εναλλακτικη λυση η πεζει θεμα με το χωρο στο κουτι κλπ...

εγω νομιζω στα 230 οπως ειπα η καλυτερη περιπτωση ειναι μια 470 με 4 γιγα μνημη...ειναι περιπου στα επιπεδα της 970....

Υπάρχει θέμα με το κουτί, έχω microtower, συνεπώς και με βολεύει λόγω μικρού μεγέθους η 1060 π.χ. από την υλοποίηση της evga, και την είδα και σε προσιτή τιμή....Και διαβάζω πως έχει καλή απόδοση, κοντράρεται δηλαδή με την rx480..

Υπάρχει θέμα με το κουτί, έχω microtower, συνεπώς και με βολεύει λόγω μικρού μεγέθους η 1060 π.χ. από την υλοποίηση της evga, και την είδα και σε προσιτή τιμή....Και διαβάζω πως έχει καλή απόδοση, κοντράρεται δηλαδή με την rx480..

και εγω για αυτο στο ειπα..μια χαρα αποδοση εχει δεν αλλαζει κατι με τις αλλες..απλα δεν ειναι οτι καλυτερο σε θεμα ψυξης και θορυβου...

αν δεν χωραει καμια αλλη και δε πεζει να αλλαξεις κουτι κλπ..τοτε τι να σου πω ειναι μονοδρομος νομιζω καποια τετοια καρτα..

Αξίζει αυτή η υλοποίηση; Να ρίξω παραγγελία ή να περιμένω λίγο καιρό ακόμα για καλύτερες τιμές;

Link.png Site: AsusNVIDIA GeForce GTX 1060 - DUAL

εχω την εντυπωση οτι ολες αυτες η απλες 1060 που ειναι με 6πινο δεν ειναι οτι καλυτερο...και κατι ακουσα και για θεματα στης ατι παρομοιες 480 με 6πινο ...οτι δε περνουν σωστα ρευμα κλπ...

επισης νομιζω εχουν αρκετα ανεβασμενες θερμοκρασιες σε σχεση με καλυτερα μοντελα κλπ...

θα ελεγα ψαχτο καλα πριν παρεις κατι...για να γλιτωσεις 20-30ε δεν αξιζει να μη παρεις ενα καλο μοντελο...

τι να σου πω ...οπως νομιζεις....  για εμενα προς το παρον θα ηταν καλυτερα μια μεταχειρισμενη παντως

ειτε 960 - 380 η καμια 970 αν δεν εχεις θεμα με το τροφοδοτικο...

γιατι αυτη τη στιγμη στα 200ε κοντα καινουργια καρτα δεν υπαρχει καποια που να προτεινεται για αγορα...

εκτος ποια απο την 460 με τα 4γιγα μνημη στα 180ε η οποια ομως ειναι κανα 10αρια φπς ποιο κατω απο την 960 αν δε κανω

λαθος γιατι δεν την εχω ψαξει και πολυ....

τωρα η 1060 με τα 3 γιγα και αυτη αναθεμα να σου πω την αληθεια...

δλδ αν εχει κανα 30αρι αντε 40 ποιο κατω απο αυτη με τα 6 γιγα τοτε παλι δεν αξιζει η αγορα...

καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις ειτε 1060 με 6γιγα ειτε καμια 470 η 480 με 8 γιγα κατα προτιμηση...

αλλα εκει μιλαμε για κανα 300αρι κοντα...

Εκανα μια  μινι ερευνα αγοαρας και ψιλοκατεληξα εδω 

https://www.computeruniverse.net/en/products/90664071/xfx-radeon-rx-470-rs-black-edition-hard-swap.asp

νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη επιλογη για τα χρηματα που ζηταει (περιπου 240 με τα μεταφορικα).

Θα περιμενω βεβαια μηπως και πεσει λιγο ακομη η τιμη στο επομενο διαστημα...

Εγω θα ελεγα να αλλαξεις πρωτα οθονη.

Ερωτηση: βρε παλικαρια εσεις που αγοραζετε απο εξωτερικο ποια θα ειναι η τελικη τιμη αν παρω αυτη απο Αμαζον

https://www.amazon.com/MSI-GAMING-GTX-1070-8G/dp/B01GXOX3SW

Εκανα μια  μινι ερευνα αγοαρας και ψιλοκατεληξα εδω 

https://www.computeruniverse.net/en/products/90664071/xfx-radeon-rx-470-rs-black-edition-hard-swap.asp

νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη επιλογη για τα χρηματα που ζηταει (περιπου 240 με τα μεταφορικα).

Θα περιμενω βεβαια μηπως και πεσει λιγο ακομη η τιμη στο επομενο διαστημα...

230 εγω βλεπω να κοστιζει τα 10 ευρω παραπανω πως τα βγαζεις ?

230 εγω βλεπω να κοστιζει τα 10 ευρω παραπανω πως τα βγαζεις ?

+ 3 ευρω  paypal,και αν θες premium shiphing +5 ευρω (δεν εχω αγορασει ξανα απο το συγκεκριμενο καταστημα,αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσουν οι πιο εμπειροι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...