7nisiotis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Τι θα ήταν προτιμότερο, msi 980 ti στα 399 ( +30 μεταφορικα = Σύνολο 430€ ) ή gtx 1070 στα 459 ( +20 μεταφορικά = Σύνολο 480€ ) ? Ρωτάω γιατί φτιάχνω ένα σύστημα για φίλο και κοιτάγαμε να πάμε στην πιο συμφέρουσα λύση. Κατ'εμέ θεωρώ πολύ καλή επιλογή την 980τι παρά τα 6GB. Με τα 50 ευρώ που γλιτώνει από την 1070 στο σύστημα που φτιάχνουμε χωράει να αγοράσει και καλύτερο τροφοδοτικό ( έχουμε κρατήσει ένα corsair bronze μοντέλο του 2012 ) Τι προτείνετε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LF21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σε ολους!Σκεφτομαι να αναβαθμισω την msi gtx 550ti 1gb που εχω τωρα,αφου εχει φαει τα ψωμια της. Το setup που εχω αποτελειται απο:amd fx 8320,asrock 970 extreme 4,16 gb ddr3,coolermaster G550m,lg w2240(1080p). Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 200 ευρω το πολυ. Παιχνιδια που με ενδιαφερουν: PES,fifa,nba2K,Dirt rally κτλ Ειμαι αναμεσα σε gtx 950,rx460 4gb,r7 370 4gb και οριακα gtx 960 στα 2gb. Δεδομενου οτι δεν θα γινει αλλη αναβαθμιση σε χρονικο οριζοντα 3 ετων, τι θα μου προτεινατε? Οι τιμές τις rx 460 αυτήν την περίοδο είναι πολύ υψηλές για αυτά που προσφέρει, δεν είναι καλή αγορά. Καλύτερα πάρε την 950 με 160€ η οποία είναι και λίγο καλύτερη. Για τα παιχνίδια που θέλεις να παίζεις θα σε καλύψει άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Τι θα ήταν προτιμότερο, msi 980 ti στα 399 ( +30 μεταφορικα = Σύνολο 430€ ) ή gtx 1070 στα 459 ( +20 μεταφορικά = Σύνολο 480€ ) ? Ρωτάω γιατί φτιάχνω ένα σύστημα για φίλο και κοιτάγαμε να πάμε στην πιο συμφέρουσα λύση. Κατ'εμέ θεωρώ πολύ καλή επιλογή την 980τι παρά τα 6GB. Με τα 50 ευρώ που γλιτώνει από την 1070 στο σύστημα που φτιάχνουμε χωράει να αγοράσει και καλύτερο τροφοδοτικό ( έχουμε κρατήσει ένα corsair bronze μοντέλο του 2012 ) Τι προτείνετε ; την πιο καινουργια κατεμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markkera Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπερα!!! Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αντικατασταση της καρτας γραφικων μου,ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με την καρτα αυτη αλλα λογω και αλλων εργασιων στο pc εκτος απο το να παιζω παιχνιδια αλλα με ενδιαφερει πολυ και αυτο θα ηθελα να τον αναβαθμισω με κατι καλυτερο 1)Θα ηθελα να μου πειτε αν χρειαζεται και αλλη αναβαθμιση το pc σε αλλα εξαρτηματα που εχει ηδη το pc οταν θα αλλαξω την καρτα γραφικων 2)και αν αυτη που εχω βρει κανει για το pc χωρις να αλλαξω κατι αλλο...και αν χρειαζεται κατι να μου πειτε!!! Oi καρτes γραφικων που εχω βρει ειναι αυτes: 1)Radeon™ RX 480 G1 Gaming 8G http://www.gigabyte....spx?pid=5956#kf 2)Radeon™ RX 480 G1 Gaming 4G http://www.gigabyte....spx?pid=5957#kf 3)Radeon™ RX 470 G1 Gaming 4G http://www.gigabyte....spx?pid=5990#kf * Case (Κουτί):THERMALTAKE CASE VN40000W2N WHITE (http://www.newegg.co...N82E16811133196) * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): ALIEDTECH PFS RET 600W (http://www.naftilos....-pfc-ret-detail) * Motherboard (Μητρική):GIGABYTE M/B Z77M-D3H,1155 (http://www.gigabyte....-z77m-d3hrev_10) * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):INTEL CORE CPU i5-3330 3GHZ,S1155,IVYBRIDGE (http://ark.intel.com...-up-to-3_20-GHz) * RAM (Μνήμη συστήματος):2*(KINGSTONE MEMORY KHX1600C9D3B1/4G HYPERX BLU) (http://www.oktabit.g...190-30-KG1604HB)(ΣΥΝΟΛΟ 8 GB RAM) * GPU (Κάρτα γραφικών):GIGABYTE VGA GV-R7770C-1GD.1024MB,GDDR5 (http://www.naftilos....mb-gddr5-detail) * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 1)SAMSUNG 24 INCH HD READY & 2)SAMSUNG 50 UHD KU6000 * ΟS (Λειτουργικό σύστημα):WINDOWS 10 PRO 64 BIT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σε ολους!Σκεφτομαι να αναβαθμισω την msi gtx 550ti 1gb που εχω τωρα,αφου εχει φαει τα ψωμια της. Το setup που εχω αποτελειται απο:amd fx 8320,asrock 970 extreme 4,16 gb ddr3,coolermaster G550m,lg w2240(1080p). Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 200 ευρω το πολυ. Παιχνιδια που με ενδιαφερουν: PES,fifa,nba2K,Dirt rally κτλ Ειμαι αναμεσα σε gtx 950,rx460 4gb,r7 370 4gb και οριακα gtx 960 στα 2gb. Δεδομενου οτι δεν θα γινει αλλη αναβαθμιση σε χρονικο οριζοντα 3 ετων, τι θα μου προτεινατε? ειναι λίγο περιεργη περιοδος αλλα τεσπα ας πουμε αυτη τι στιγμη 960 με 4 γιγα μνημη... η καινουργια με 220 που δε λεει και τοσο πλεον ... η μεταχειρισμενη συνηθως με 2 χρονια εγγυηση κανα 170αρι περιπου... η που περιμενεις της εξελιξεις με της καινουργιες καρτες με τιμες κλπ... γενικως στην καλυτερη θα ελεγα βρες μια 960 με 4 γιγα κατα προτιμηση μεταχειρισμενη και εισαι οκ ... μονο παντα προσοχη στης συναλλαγες σου στα μεταχειρισμενα αν παρεις τεσπα... Καλησπερα!!! Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αντικατασταση της καρτας γραφικων μου,ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με την καρτα αυτη αλλα λογω και αλλων εργασιων στο pc εκτος απο το να παιζω παιχνιδια αλλα με ενδιαφερει πολυ και αυτο θα ηθελα να τον αναβαθμισω με κατι καλυτερο 1)Θα ηθελα να μου πειτε αν χρειαζεται και αλλη αναβαθμιση το pc σε αλλα εξαρτηματα που εχει ηδη το pc οταν θα αλλαξω την καρτα γραφικων 2)και αν αυτη που εχω βρει κανει για το pc χωρις να αλλαξω κατι αλλο...και αν χρειαζεται κατι να μου πειτε!!! θα ελεγα καλο θα ηταν καποια στιγμη να παρεις μια καλυτερη οθονη τουλαχιστον full hd... απο εκει και περα νομιζω οκ εισαι...νταξ ο επεξεργαστης σου ειναι λιγο παλιος σχετικα..αλλα νομιζω σε γενικες γραμμες δε θα εχεις καποιο θεμα....τωρα αυτο θα το δεις και στην πορεια στα παιχνιδια κλπ φυσικα... απο εκει και περα η καρτες μια χαρα ειναι και αν γινεται να παρεις με 8 γιγα μνημη ακομα καλυτερα..απλα ειναι τσιμπημενες αρκετα προς το παρον ιδικα τα καλα μοντελα.....και φυσικα πεζει και η 1060 ... τα λινκ σου ειναι λαθος διορθωσετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ane1989 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αρχικα να ευχαριστησω τον LF21 και τον Ghost007 για τις απαντησεις τους!Συμφωνω και εγω για την gtx 960 4 gb μεταχειρισμενη ,αλλα οι τιμες στις αγγελιες δεν βοηθουν και πολυ και μπορει να μπλεξεις οπως λες απο το πουθενα.Λιγο καιρο πριν,τον Μαιο, ειχα κατασταλαξει στην gtx 950, αλλα ειπα να περιμενω την rx σειρα της amd.Διαβαζω οτι ερχεται και η gtx 1050 στο αμεσο μελλον...Πολυ μπερδεμα η ιστορια αυτην την περιοδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 βγηκε η 1060/3GB που θα είναι σημαντικά ποιο γρήγορη από την 960/4GB (περισσότερο από 20-30%) , προσανατολίσου προς τα εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 βγηκε η 1060/3GB που θα είναι σημαντικά ποιο γρήγορη από την 960/4GB (περισσότερο από 20-30%) , προσανατολίσου προς τα εκεί συμφωνω οτι αν μιλαμε για καινουργια σιγουρα καλυτερα αυτη απο την 960 ..το προβλημα παραμενει και παλι το ιδιο.. οτι μολις βγει θα εχει κανα 300αρι αντε 280 χλωμο...στην ελλαδα τουλαχιστον...ε μετα απο κανα μηνα θα ειναι πολυ καλυτερα ας πουμε κανα 240 περιπου.... Αρχικα να ευχαριστησω τον LF21 και τον Ghost007 για τις απαντησεις τους! Συμφωνω και εγω για την gtx 960 4 gb μεταχειρισμενη ,αλλα οι τιμες στις αγγελιες δεν βοηθουν και πολυ και μπορει να μπλεξεις οπως λες απο το πουθενα. Λιγο καιρο πριν,τον Μαιο, ειχα κατασταλαξει στην gtx 950, αλλα ειπα να περιμενω την rx σειρα της amd. Διαβαζω οτι ερχεται και η gtx 1050 στο αμεσο μελλον... Πολυ μπερδεμα η ιστορια αυτην την περιοδο... κοιτα το θεμα καταρχας ειναι κατα ποσο καιγεσαι να παρεις αμεσα καρτα η οχι ... αν οχι τοτε κανε υπομονη να δουμε που θα πανε οι τιμες σε 2 βδομαδες στης καινουργιες και το ξαναβλεπουμε το θεμα... μπορει στη πορεια να βρεις και καμια καλη προσφορα σε μεταχειρισμενη απο αξιοπιστο πωλητη... παντως αφου εχεις 200ε να διαθεσεις ειναι κριμα να πανε σε κατι ποιο κατω απο 960 με 4 γιγα... δε κανεις δουλεια με 950 2γιγα κλπ.. στα σημερινα παιχνιδια.... οχι οτι δε πεζουν οκ...αλλα πολυ περιορισμενα...ενω με την 960 μπορεις να πεξεις οτι εχει βγει ως τωρα σχεδον ολα ultra σε 50-60φπς χαλαρα...και χωρις λαγκ απο ελλειψη μνημης κλπ... φυσικα λογω οτι λες για 3 χρονια αναβαθμιση κλπ η καλυτερη επιλογη θα ηταν να περιμενεις και να παρεις μια 1060 που εχει σαφως περισσοτερο μελλον ακομα και αυτη με τα 3γιγα ...θα περιοριζει ελαφρα η μνημη σε καποια αλλα η αποδοση της γενικα δεν εχει να κανει με την 960 ειναι διπλη καρτα σχεδον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ane1989 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 συμφωνω οτι αν μιλαμε για καινουργια σιγουρα καλυτερα αυτη απο την 960 ..το προβλημα παραμενει και παλι το ιδιο.. οτι μολις βγει θα εχει κανα 300αρι αντε 280 χλωμο...στην ελλαδα τουλαχιστον...ε μετα απο κανα μηνα θα ειναι πολυ καλυτερα ας πουμε κανα 240 περιπου.... κοιτα το θεμα καταρχας ειναι κατα ποσο καιγεσαι να παρεις αμεσα καρτα η οχι ... αν οχι τοτε κανε υπομονη να δουμε που θα πανε οι τιμες σε 2 βδομαδες στης καινουργιες και το ξαναβλεπουμε το θεμα... μπορει στη πορεια να βρεις και καμια καλη προσφορα σε μεταχειρισμενη απο αξιοπιστο πωλητη... παντως αφου εχεις 200ε να διαθεσεις ειναι κριμα να πανε σε κατι ποιο κατω απο 960 με 4 γιγα... δε κανεις δουλεια με 950 2γιγα κλπ.. στα σημερινα παιχνιδια.... οχι οτι δε πεζουν οκ...αλλα πολυ περιορισμενα...ενω με την 960 μπορεις να πεξεις οτι εχει βγει ως τωρα σχεδον ολα ultra σε 50-60φπς χαλαρα...και χωρις λαγκ απο ελλειψη μνημης κλπ... φυσικα λογω οτι λες για 3 χρονια αναβαθμιση κλπ η καλυτερη επιλογη θα ηταν να περιμενεις και να παρεις μια 1060 που εχει σαφως περισσοτερο μελλον ακομα και αυτη με τα 3γιγα ...θα περιοριζει ελαφρα η μνημη σε καποια αλλα η αποδοση της γενικα δεν εχει να κανει με την 960 ειναι διπλη καρτα σχεδον... Θα περιμενω ακομα λιγο,δεν εγινε και τιποτα να περιμενω ακομα ενα μηνα!εδω περιμενουμε σχεδον κανα 5μηνο Σιγουρα η 1060 ειναι δελεαστικη προταση,ακομα και αυτη με τα 3gb οπως λες! Οποτε αναμενω μεχρι τα μεσα του Σεπτεμβριου και το ξανακοιταμε τοτε το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Τι θα ήταν προτιμότερο, msi 980 ti στα 399 ( +30 μεταφορικα = Σύνολο 430€ ) ή gtx 1070 στα 459 ( +20 μεταφορικά = Σύνολο 480€ ) ? Ρωτάω γιατί φτιάχνω ένα σύστημα για φίλο και κοιτάγαμε να πάμε στην πιο συμφέρουσα λύση. Κατ'εμέ θεωρώ πολύ καλή επιλογή την 980τι παρά τα 6GB. Με τα 50 ευρώ που γλιτώνει από την 1070 στο σύστημα που φτιάχνουμε χωράει να αγοράσει και καλύτερο τροφοδοτικό ( έχουμε κρατήσει ένα corsair bronze μοντέλο του 2012 ) Τι προτείνετε ; 1070 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Θα περιμενω ακομα λιγο,δεν εγινε και τιποτα να περιμενω ακομα ενα μηνα!εδω περιμενουμε σχεδον κανα 5μηνο Σιγουρα η 1060 ειναι δελεαστικη προταση,ακομα και αυτη με τα 3gb οπως λες! Οποτε αναμενω μεχρι τα μεσα του Σεπτεμβριου και το ξανακοιταμε τοτε το θεμα. τι να σου πω ...οπως νομιζεις.... για εμενα προς το παρον θα ηταν καλυτερα μια μεταχειρισμενη παντως ειτε 960 - 380 η καμια 970 αν δεν εχεις θεμα με το τροφοδοτικο... γιατι αυτη τη στιγμη στα 200ε κοντα καινουργια καρτα δεν υπαρχει καποια που να προτεινεται για αγορα... εκτος ποια απο την 460 με τα 4γιγα μνημη στα 180ε η οποια ομως ειναι κανα 10αρια φπς ποιο κατω απο την 960 αν δε κανω λαθος γιατι δεν την εχω ψαξει και πολυ.... τωρα η 1060 με τα 3 γιγα και αυτη αναθεμα να σου πω την αληθεια... δλδ αν εχει κανα 30αρι αντε 40 ποιο κατω απο αυτη με τα 6 γιγα τοτε παλι δεν αξιζει η αγορα... καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις ειτε 1060 με 6γιγα ειτε καμια 470 η 480 με 8 γιγα κατα προτιμηση... αλλα εκει μιλαμε για κανα 300αρι κοντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinapn85 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 https://www.amazon.co.uk/Zotac-GeForce-Extreme-PCI-E-Graphics/dp/B00YOJ91YO/ref=sr_1_73?s=computers&ie=UTF8&qid=1471761937&sr=1-73&keywords=gtx+1070 αξιζει? ποσο θα μου κοστισει σε ευρω με μεταφορικα? αυτη? http://www.mindfactory.de/product_info.php/6144MB-Palit-GeForce-GTX-980-Ti-JetStream-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1008281.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Σε λίγες ημέρες θα γίνει αναβάθμιση κάρτας γραφικών...Μάλλον θα καταλήξω στην rx480... 1o ερώτημα:Είναι αρκετή για gaming στα 1080p?? Δηλαδή θα παίζει σε high και ultra settings στην συγκεκριμένη ανάλυση χωρίς πρόβλημα; 2o: Υπάρχει κάποιο site έστω και στο εξωτερικό που θα μπορέσω να την βρω έστω και μεταχειρισμένη, μέχρι 230 ευρώ; γιατί δεν θέλω να ξεφύγω πολύ με το budget διότι θα αγοραστεί και τροφοδοτικό μαζί, άρα πρέπει να κρατήσω χρήματα και γι'αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 ναι θα αρκετη στην πλειοψηφια των παιχνιδιων . μεταχειρισμενη ; εδω δεν υπαρχει στοκ σε καινουργιες και θες μεταχειρισμενη εσυ ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Σε λίγες ημέρες θα γίνει αναβάθμιση κάρτας γραφικών...Μάλλον θα καταλήξω στην rx480... 1o ερώτημα:Είναι αρκετή για gaming στα 1080p?? Δηλαδή θα παίζει σε high και ultra settings στην συγκεκριμένη ανάλυση χωρίς πρόβλημα; 2o: Υπάρχει κάποιο site έστω και στο εξωτερικό που θα μπορέσω να την βρω έστω και μεταχειρισμένη, μέχρι 230 ευρώ; γιατί δεν θέλω να ξεφύγω πολύ με το budget διότι θα αγοραστεί και τροφοδοτικό μαζί, άρα πρέπει να κρατήσω χρήματα και γι'αυτό. Για 1080 είναι άψογη και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ποια έκδοση θέλεις; Στα 8 gb δεν υπάρχει περίπτωση να τη βρεις στα 230€. Επίσης δεν μπορούμε να τη βρούμε καινούργια, οπότε για μεταχειρισμένη δε νομίζω να υπάρχει πιθανότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα