Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1060 θα έλεγα εγώ, με την 980 σύντομα θα ρίχνεις την ποιότητα των textures λόγω VRAM.

δεν εχει καν λογο αγορας η 980 αυτην την στιγμη εκτος αν την βρεις τιποτα 240 ευρω.Ο φιλος του μαλλον παει να τον ποιασει κοτσο

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν διαλέξεις την 980 θα πρέπει να έχει κανενα 100αρικο ποιο κάτω αλλιώς δεν αξίζει , μπορείς να παίρνεις επιδόσεις τώρα αλλά στο μέλλον θα μεινει πίσω λόγω drivers , εγγυησης

• Like 1

Ή 980 πού μου δίνει είναι αυτή http://www.skroutz.gr/s/6219039/Asus-GeForce-GTX980-4GB-Martrix-Platinum-90YV07J0-M0NA00.html

με τιμή 300. Διαβάζοντας τίς παραπάνω απαντήσεις θα έλεγα ότι η ψαλίδα κλείνει μπρος την 1060. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.

Ή 980 πού μου δίνει είναι αυτή http://www.skroutz.gr/s/6219039/Asus-GeForce-GTX980-4GB-Martrix-Platinum-90YV07J0-M0NA00.html

με τιμή 300. Διαβάζοντας τίς παραπάνω απαντήσεις θα έλεγα ότι η ψαλίδα κλείνει μπρος την 1060. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.

ε ναι εννοειτε ...και δεν ειναι μονο το θεμα αποδοσης που αναφερεται ποιο πανω.. ειναι καινουργια καρτα με 2γιγα μνημη ποιο πανω και μιση καταναλωση σχεδον...ε και καινουργια με οτι αλλο σημαινει αυτο εγγυηση κλπ κλπ...

Να σου πω την αληθεια την φοβαμαι την G1 γιατι την R9 390 σε Gigabyte την ειχα παρει και εκανε σαν ελικοπτερο και την πηγα πισω και πηρα την Nitro που ακομα και σε bench κοιμοσουν διπλα απο τον υπολογιστη,

μη συγκρινεις 390 με 1070 .... αλλη καταναλωση αλλες θερμοκρασιες και αλλο συστημα ψυξης...ναι μεν παρομοιο αλλα με τα τριπλα τα ανεμιστηρια κρατιεται η καρτα σε χαμηλες θερμοκρασιες χωρις να πηγαινουν στο θεο η στροφες...

απο εκει και περα καλο συστημα ψυξης επισης εχει η asus αλλα ειναι και η ποιο ακριβη ....ε και η msi οκ ειναι αλλα ειναι με διπλα ανεμιστηρια...

παντως σε σχεση με 960-970 κλπ η  gigabyte δε μου αρεσε στην καινουργια σειρα...

κλειστο backplate και αλλαγη στο logo μπροστα...ουτε λεντ απο κατω ουτε τπτ...

πιστευω η καλυτερη απο αποψη ομορφιας και ψυξης ειναι η asus στη 1000 σειρα...

αν εβρισκα σε κοντινη τιμη απο της αλλες θα την προτιμουσα...

η gigabyte g1 gaming 1070 που πήρα έχει led-logo απο πάνω και είναι κρύα και αθόρυβη όταν παίζει παιχνίδια.

ναι δεν αμφιβαλω και εγω οτι εχω παρει σε gigabyte δεν το εχω μετανιωσει...

απλα ελεγα οτι μαρεσε καλυτερα στην 9 σειρα...με windforce μπροστα και το αλλο backplate...

αλλα οχι οτι δεν ειναι καλη και αυτη ...μια χαρα τουμπανακι ειναι...

η gigabyte g1 gaming 1070 που πήρα έχει led-logo απο πάνω και είναι κρύα και αθόρυβη όταν παίζει παιχνίδια.

ΟΤ αλλά μου θυμίζει μια παλιά μου γκόμενα.... :D

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οριστε αυτα κανετε και χανουμε της ευκαιριες την μια μετα την αλλη...

μου εβαλε ο ανθρωπος ολοκαινουργια 1060 g1 ..368ε 

και πατε και του κανετε παζαρια....

αλλα τι περιμενεις τετοιοι ανθρωποι  ειστε ..ντροπη σας... :P

οριστε την κλειδωσε τωρα και χασαμε τι προσφορα...τσ τσ τσ....

σορρυ για το OT αλλα δεν αντεξα... :D επρεπε καπου να ξεδωσω με αυτα που βλεπω στης αγγελιες ωρες ωρες :P

Επεξ/σία από Ghost007
  • Like 1

Στήν ίδια τιμή xfx480 ή powercolor480? Βέβαια μόνο η xfx έχει στοκ οπότε σκέφτομαι να κάνω παραγγελία νομίζω δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές.

Περίμενε για την Powercolor αν σου αρέσει η αισθητική της (εμένα δεν...),είναι χρονισμένη υψηλότερα.Εκτός αν πας στην black edition της xfx,οπότε έχεις τα ίδια περίπου,αλλά ανεβαίνεις τιμή.

Καλα να περιμενει για 30κατι mhz διαφορα,δε νομιζω οτι αξιζει.

Παρε οποια ειναι σε στοκ.

Τωρα αν δεις κανα review και εχουν χαοτικη διαφορα σε θερμοκρασιες-θορυβο,τοτε ισως εαν θες να περιμενεις powercolor.

Περίμενε για την Powercolor αν σου αρέσει η αισθητική της (εμένα δεν...),είναι χρονισμένη υψηλότερα.Εκτός αν πας στην black edition της xfx,οπότε έχεις τα ίδια περίπου,αλλά ανεβαίνεις τιμή.

Το ποια είναι πιο κλοκαρισμενη από το εργοστάσιο είναι το λιγότερο στην επιλογή κάρτας, έτσι κι αλλιώς μπορείς να την κλοκαρεις μόνος σου πανεύκολα... και στα όρια της να μην τη φέρεις πάλι θα σαι πολύ ψηλότερα από οποιοδήποτε factory oc. Αν τη βιάζεσαι πάρε την xfx.

Το ποια είναι πιο κλοκαρισμενη από το εργοστάσιο είναι το λιγότερο στην επιλογή κάρτας, έτσι κι αλλιώς μπορείς να την κλοκαρεις μόνος σου πανεύκολα... και στα όρια της να μην τη φέρεις πάλι θα σαι πολύ ψηλότερα από οποιοδήποτε factory oc. Αν τη βιάζεσαι πάρε την xfx.

Ευχαριστώ για της γρήγορες απαντήσεις!! Ναι όντως την βιάζομαι μιάς και έστησα καινούργιο pc εδώ και κάνα μήνα και είμαι χωρίς κάρτα γραφικών οπότε δέν μπορώ να το χαρώ! Έγινε παραγγελία xfx480 314ευρώ μαζί με μεταφορικά, να σημειώσω σε περίπτωση που κάποιος θέλει να παραγγείλει απο εδώ μπορεί να γλιτώσει 4-5 ευρώ πληρώνοντας με κάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...