Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

+30 ευρω εξοδα αποστολης πας 307.

https://www.caseking.de/powercolor-radeon-rx-480-red-devil-8192-mb-gddr5-gcpc-044.html αυτην βγαινει 322.Οποτε ειναι θεμα κυριως τι θες εσυ

επισης αποτι βλεπω ανεβηκαν ολα περιπου 10 ευρω η μου φενεται?

Δεν έχω προτίμηση σε κάποια εταιρία οποία είναι πιο value θα αγορασω, είναι το πρώτο μου desktop το οποίο έφτιαξε πριν λίγες εβδομάδες και δε έχω μεγάλη εμπειρία , εάν θα έχω πολύ καλύτερη εμπειρία με το freesync να πάω στην 480 Κανένα προβλημα, εάν δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στο freesync η 1060 έχει καλύτερες επιδοσεις απ όσο βλεπω.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν έχω προτίμηση σε κάποια εταιρία οποία είναι πιο value θα αγορασω, είναι το πρώτο μου desktop το οποίο έφτιαξε πριν λίγες εβδομάδες και δε έχω μεγάλη εμπειρία , εάν θα έχω πολύ καλύτερη εμπειρία με το freesync να πάω στην 480 Κανένα προβλημα, εάν δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στο freesync η 1060 έχει καλύτερες επιδοσεις απ όσο βλεπω.

για μενα μιας και εχει freesync πηγαινε στην 480, ναι μεν καλυτερες επιδοσεις η 1060 αλλα μικρες διαφορες.. βρες μια καλη υλοποιηση και κλοκαρε την λιγο. και αν στο μελλον δεν σου αρκει παιρνεις αλλη μια και κανε σλι.

ολες τσιτωμενες ειναι στο φουλ οποτε παρε η την msi για λιγοτερο θορυβο με 4+5 βαθμους παραπανω θερμοκρασια η την g1 με περισσοτερο θορυβο αλλα 4-5 βαθμους χαμηλωτερη θερμοκρασια

απο ελλαδα ιδια τιμη εχουν απο εξω 30 ευρω φθηνοτερη η g1

για μενα μιας και εχει freesync πηγαινε στην 480, ναι μεν καλυτερες επιδοσεις η 1060 αλλα μικρες διαφορες.. βρες μια καλη υλοποιηση και κλοκαρε την λιγο. και αν στο μελλον δεν σου αρκει παιρνεις αλλη μια και κανε σλι.

Πια custom είναι καλύτερη ? Η πάω στην πιο φθηνη? Με oc δεν έχω εμπειρία όποτε μέχρι να το ψάξω λίγο το θέμα δεν θα ασχοληθώ. Με λίγα λόγια 480 vs 1060 η ζυγαριά γέρνει υπέρ τις 1060 αλλά αν βάλουμε και το freesync γέρνει προς την 480 αν κατάλαβα καλά ,όποτε καταλήγω στην 480 και προσεύχομαι για γρήγορη διαθεσιμότητα? :D

ολες τσιτωμενες ειναι στο φουλ οποτε παρε η την msi για λιγοτερο θορυβο με 4+5 βαθμους παραπανω θερμοκρασια η την g1 με περισσοτερο θορυβο αλλα 4-5 βαθμους χαμηλωτερη θερμοκρασια

απο ελλαδα ιδια τιμη εχουν απο εξω 30 ευρω φθηνοτερη η g1

Να σου πω την αληθεια την φοβαμαι την G1 γιατι την R9 390 σε Gigabyte την ειχα παρει και εκανε σαν ελικοπτερο και την πηγα πισω και πηρα την Nitro που ακομα και σε bench κοιμοσουν διπλα απο τον υπολογιστη,

Πια custom είναι καλύτερη ? Η πάω στην πιο φθηνη? Με oc δεν έχω εμπειρία όποτε μέχρι να το ψάξω λίγο το θέμα δεν θα ασχοληθώ. Με λίγα λόγια 480 vs 1060 η ζυγαριά γέρνει υπέρ τις 1060 αλλά αν βάλουμε και το freesync γέρνει προς την 480 αν κατάλαβα καλά ,όποτε καταλήγω στην 480 και προσεύχομαι για γρήγορη διαθεσιμότητα? :D

πηγαινε στην πιο φθηνη (αφου δεν σε παιρνει)αλλα να ειναι custom.ναι γερνει προς την 480..

MOTHERBOARD: ASUS Z97 MAXIMUS HERO VII

CPU: I7 4790K

RAM: 16GB

PSU: CORSAIR 860i

Ανάλυση: full hd

Budget: 350  +/-

Για σας παιδιά! Μετά από πολύ κόπο έχω σχεδόν έτοιμο το νέο pc και το μόνο που μένει είναι η κάρτα γραφικών. Θα ήθελα να μπορώ να βάζω όλα τα games στο max. Δεν σκοπεύω να ανέβω ανάλυση για τα επόμενα 2-3 χρόνια τουλάχιστον. Είμαι ανάμεσα σε  3.

Power color RX 480 devil

Asus 1060 strix

Asus 980 matrix platinum μεταχειρισμένη από φίλο.

Περισσότερο βλέπω τη devil. Έχει χαμηλότερη τιμή και 8gb vram. Ξέρω ότι πολύ πιθανό να μην χρειάζονται τόσα αλλά είναι δελεαστικό νούμερο. Από την άλλη η matrix από όσο μπόρεσα να δω είναι δυνατότερη αλλά έχει 4gb ram τα οποία δεν ξέρω αν στο μέλλον θα είναι αρκετά και ‘’παλαιότερη’’ αρχιτεκτονική. Θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί είμαι σε τρίλιμα.

Ευχαριστώ

Για σας παιδιά! Μετά από πολύ κόπο έχω σχεδόν έτοιμο το νέο pc και το μόνο που μένει είναι η κάρτα γραφικών. Θα ήθελα να μπορώ να βάζω όλα τα games στο max. Δεν σκοπεύω να ανέβω ανάλυση για τα επόμενα 2-3 χρόνια τουλάχιστον. Είμαι ανάμεσα σε  3.

Power color RX 480 devil

Asus 1060 strix

Περισσότερο βλέπω τη devil. Έχει χαμηλότερη τιμή και 8gb vram. Ξέρω ότι πολύ πιθανό να μην χρειάζονται τόσα αλλά είναι δελεαστικό νούμερο. Από την άλλη η matrix από όσο μπόρεσα να δω είναι δυνατότερη αλλά έχει 4gb ram τα οποία δεν ξέρω αν στο μέλλον θα είναι αρκετά και ‘’παλαιότερη’’ αρχιτεκτονική. Θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί είμαι σε τρίλιμα.

Ευχαριστώ

Εαν μιλαμε για τις ιδιες τιμες, την 980 ΜΕ ΧΙΛΙΑ. Μονο αρνητικο οτι δε θα εχεις full εγγυηση αλλα ειναι σιγουρο οτι ειδικα αν την κανεις overclock την 980 ανεβαινει αρκετα μπροστα απο τις 1060/480. Θυμισου οτι o Maxwell ειναι πολυ καλος στο overclock.

Power color RX 480 devil

Asus 1060 strix

Ευχαριστώ

Θες να βάζεις anti-aliasing και ambient occlusion; Αν ναι, ίσως δεν σου κάνουν αυτές οι κάρτες. Έχω δει σε benchmarks ότι σε full antialiasing δεν έχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα όλα τα απαιτητικά παιχνίδια (30 ή περισσότερα FPS). Τώρα με τους drivers μπορεί να έχουν βελτιωθεί τα πράγματα. Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με.

Power color RX 480 devil

Asus 1060 strix

Ευχαριστώ

την 1060,Πιο καλη απο την 980 και πιο καινουργια.

Εαν μιλαμε για τις ιδιες τιμες, την 980 ΜΕ ΧΙΛΙΑ. Μονο αρνητικο οτι δε θα εχεις full εγγυηση αλλα ειναι σιγουρο οτι ειδικα αν την κανεις overclock την 980 ανεβαινει αρκετα μπροστα απο τις 1060/480. Θυμισου οτι o Maxwell ειναι πολυ καλος στο overclock.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Η 980 matrix έχει ακόμα 1 χρόνο και από μαμά είναι στα 1241Mhz όποτε θα επενδύσω στον Maxwell.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...