Νυσταγμένος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Το ποσο ενεργοβορα ειναι δε με ενδιαφερει. Να τη παλεψει 3-4 χρονια θελω και να μη κανει σαν αεροπλανο. Σε ολα τα bench παντως η 390χ ριχνει ευκολα 10+ fps στην 480. Αναλογα το game και αν ειναι σε dx11 ή dx12.Η 480 ειναι ποιο future proof σε σχεση με το dx12. 1
Kostas.karras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ακριβώς! Και σε 3 με 4 χρόνια που θες να σου κρατήσει, η 480 στα νέα παιχνίδια θα ρίχνει στην 390 10-20+ fps.. 1
Dantε Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Παντως προς το παρον και στα dx12 οριακα τη φτανει την 390 η 480. Λογικα θα βελτιωθει... Η nitro+ απο το αμαζον νομιζω εχει καλη τιμη. Αξιζει ουσιαστικά προπαραγγελια;
teo20net Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ακριβώς! Και σε 3 με 4 χρόνια που θες να σου κρατήσει, η 480 στα νέα παιχνίδια θα ρίχνει στην 390 10-20+ fps.. Ίσως να γίνει optimisation στην 480 αλλα 20 fps είναι πάρα πολλά. Σκέψου απλά ποιες κάρτες έχουν τώρα 20 fps διαφορά. Ναι μεν Dx12, ,ναι μεν Polaris 10 αλλα αυτές οι 2 κάρτες (390/480) με δεδομένο hardware τα 20 fps είναι το 15-30% ++ της απόδοσης τους (χοντρικά). Σε επίπεδο drivers δεν θυμάμαι καμμία κάρτα στο παρελθόν (τουλάχιστον επί εποχής που η Amd έβγαζε κάρτες με τετραψήφιο name Aka 7790/6790 κλπ) να αύξησε τόσο πολύ την απόδοσή της. Για εμένα το πολύ πολύ να πάρει ένα 3-5% η Rx480 λόγω drivers. Παρόλα αυτά δεν σταματάει το optimisation και της 390 σειράς. Τώρα αν πλέον αξίζει κάποιος να πάει σε 390... Ίσως όχι για διάφορους λόγους. Αλλα αν την βρεις μεαταχειρισμένη σε καλή τιμή, σαφώς και είναι μια καλή επιλογή. 1
pados1002 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Παιδιά γνωρίζετε αν δώσω ευρωπαϊκό Α.Φ.Μ. σε κάποιο απ τα καταστήματα του geizhals απο Γερμανία π.χ caseking αν θα γλιτωσω το Φ.Π.Α.. Τελικά θα πάρω μάλλον 99% την Zotac 1070 AMP!. Απλα μια διευκρίνηση: Το Α.Φ.Μ. ανήκει στη μητέρα μου που είναι δηλωμένη αγρότης και μια αγορά που εκανα απο Πολωνια με ανταλλακτικά αγροτικού εξοπλισμού πέρασε κανονικά χωρις φόρο. Το θέμα είναι μπορεί να δικαιολογήσει και αγορά της κάρτας?
Kostas.karras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Καλά νταξει μιλάω με μια δόση υπερβολης και δεν μπορώ να γνωρίζω πόσα fps διαφορά θα παίζει αλλά αν είναι σε καινούργια κάρτα δεν το συζητώ ποια αξίζει.. Σε μτχ σε καλη τιμή οκ.. Δεν αντιλέγω..
mike299 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Πες οτι την έχεις στο τρακτέρ για να κάνει υπολογισμό της βέλτιστης διαδρομής που θα οργώσει το χωράφι Μετά μας κατηγορούν ότι δεν κάνουμε χρήση της τελευταίας τεχνολογίας στον αγροτικό τομέα 1
teo20net Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Πες οτι την έχεις στο τρακτέρ για να κάνει υπολογισμό της βέλτιστης διαδρομής που θα οργώσει το χωράφι Μετά μας κατηγορούν ότι δεν κάνουμε χρήση της τελευταίας τεχνολογίας στον αγροτικό τομέα ...ή ότι καλλιεργείς βιολογικά bitcoins. Πιάνεται κι αυτό για e-agrotiki παραγωγή. 1
Sakiz105 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Παιδιά γνωρίζετε αν δώσω ευρωπαϊκό Α.Φ.Μ. σε κάποιο απ τα καταστήματα του geizhals απο Γερμανία π.χ caseking αν θα γλιτωσω το Φ.Π.Α.. Τελικά θα πάρω μάλλον 99% την Zotac 1070 AMP!. Απλα μια διευκρίνηση: Το Α.Φ.Μ. ανήκει στη μητέρα μου που είναι δηλωμένη αγρότης και μια αγορά που εκανα απο Πολωνια με ανταλλακτικά αγροτικού εξοπλισμού πέρασε κανονικά χωρις φόρο. Το θέμα είναι μπορεί να δικαιολογήσει και αγορά της κάρτας? εχω δει να αγοραζουν επιπλα σπιτιου και να τα πληρωνουν χωρις φπα με αφμ για μοναδα αγελαδων,αν μπορεις να την καλυψεις χωρις φπα παντως στειλε μου ενα πμ 1
Chocobo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Aπο Caseking αγοράζω μόνο μέσω paypal/revolut παιδιά ή μπορώ και μέσω της κάρτας.? Γιατί σκέφτομαι να πάρω κάτι όταν φυσικά έχουμε καλό στόκ και πέσουν εκεί που πρέπει οι τιμές.
pados1002 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 εχω δει να αγοραζουν επιπλα σπιτιου και να τα πληρωνουν χωρις φπα με αφμ για μοναδα αγελαδων,αν μπορεις να την καλυψεις χωρις φπα παντως στειλε μου ενα πμ Έγραψα για το συγκεκριμένο θέμα και σε topic για αγορές από εξωτερικό και μου απάντησε ένα παληκάρι ότι μπορώ να το κάνω εύκολα. Έκανα και μια ερώτηση τελικά και στο λογιστή μου και μου είπε ότι αν κάνω την αγορά θα βρούμε να τα δικαιολογήσουμε! Στο κάτω κάτω όλα τα επαγγέλματα χρειάζονται ένα λειτουργικό PC, σωστά;;;;;;;
Sakiz105 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Έγραψα για το συγκεκριμένο θέμα και σε topic για αγορές από εξωτερικό και μου απάντησε ένα παληκάρι ότι μπορώ να το κάνω εύκολα. Έκανα και μια ερώτηση τελικά και στο λογιστή μου και μου είπε ότι αν κάνω την αγορά θα βρούμε να τα δικαιολογήσουμε! Στο κάτω κάτω όλα τα επαγγέλματα χρειάζονται ένα λειτουργικό PC, σωστά;;;;;;; dunno.Δεν ξερω τι αγελαδες θελουν ανακλιντρο
pados1002 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 dunno.Δεν ξερω τι αγελαδες θελουν ανακλιντροΌχι απαραίτητα αγελάδες. Φωτοβολταϊκό πάρκο για να το τσεκάρεις ας πούμε απ το σπίτι, κάμερες και μετρήσεις! Ενα pc το θες....
Dantε Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Για να μη σπαμαρω αλλο,διοτι με τρωει αγρια το χερι να ριξω τη παραγγελια... Βγαινει με μεταφορικα 295Ε. https://www.amazon.fr/Sapphire-Technology-11260-07-20G-graphique-Express/dp/B01J1J7SKK/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1470924733&sr=8-3&keywords=rx480 Βεβαια δεν εχει στοκ. Λετε να περιμενω να βγαλουν στοκ η να ριξω παραγγελια και ο θεος βοηθος? Γιατι σκεφτομαι και το ενδεχομενο να σκασει στοκ και να εξαφανιστει η να ανεβασουν τιμες και το 295 που βγαινει δε το βλεπω και ασχημο. Επισης εχει τη τιμη 275 και πριν πας να βαλεις τη πιστωτικη καρτα ,στη τσιμπαει και 8Ε και τη παει 283.Τα μεταφορικα ειναι αυτα η τα βαζει μετα και απλα σου αυξανουν τη τιμη της καρτας απλα επειδη μπορουν?
Sakiz105 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 15 του μηνος περιμενουν στοκ ολοι στην ευρωπη.Αν μπορεις περιμενε μπας και παρεις καμια αλλη γιατι η νιτρο ειναι η χειροτερη σε αυτην την γενια. Θα προτεινα powercolor για αποδοση/τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα