Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πάω για rx480 απο amazon ποια υλοποίηση είναι η καλύτερη;

δεν εχω ψωνισει απο αμαζον ποτε και δε με βολευει το search του. Ας βοηθησει καποιος αλλος εδω

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν πάω για rx480 απο amazon ποια υλοποίηση είναι η καλύτερη;

Δες σε Sapphire Nitro, Powercolor ή xfx. Πάνω κάτω ίδιες είναι. Αν και νομίζω ακόμα δεν έχει φέρει πολλά μοντέλα το amazon καθώς δεν υπάρχει ούτε για δείγμα 480 στην αγορά. Να αναμένεις μετά τον 15 Αυγουστο. Εν ολίγοις, απλά πάρε την φθηνότερη aftermarket ( non reference δηλαδή ). 

Δημοσ.

καλησπερα να ρωτησω..μονο η ΕΒΓΑ στειλνει ελλαδα με αγοορες κατευθειαν απο το site της??γνωριζει καποιος??υπαρχει αλλη εταιρια να στελνει ελλαδα?

Δημοσ.

Λέω να κάνω μια αλλαγή στην R9 290 και να πάω σε κάτι καλύτερο. Μετάβαση σε RX480 ή 1060 έχει νόημα ή θα είναι μικρές οι διαφορές; 1080p ανάλυση και το υπόλοιπο hardware αυτό της υπογραφής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα να ρωτησω..μονο η ΕΒΓΑ στειλνει ελλαδα με αγοορες κατευθειαν απο το site της??γνωριζει καποιος??υπαρχει αλλη εταιρια να στελνει ελλαδα?

Σαν κατασκευαστής ναι. 

Λέω να κάνω μια αλλαγή στην R9 290 και να πάω σε κάτι καλύτερο. Μετάβαση σε RX480 ή 1060 έχει νόημα ή θα είναι μικρές οι διαφορές; 1080p ανάλυση και το υπόλοιπο hardware αυτό της υπογραφής.

Δεν νομίζω να αξίζει να πας από 290 σε 480 **. Εκτός και θες μικρότερη κατανάλωση - λογικά και καλύτερες θερμοκρασίες. Στη θέση σου ή θα περίμενα για Vega αν με κάλυπτε η κάρτα με τα παιχνίδια που παίζω ή θα πήγαινα σε 1070. 

** Και εφόσον βρεις την 480 σε καλή τιμή βάζοντας ελάχιστα επιπλέον χρήματα από την πώληση της 290.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 3
Δημοσ.

Αξιζει μονο εαν καταφερεις και πουλησεις την 290 καμια 150 αρα και βαλεις αλλα 100. Βασικα τωρα που το σκεφτομαι ουτε τοτε δεν αξιζει οι διαφορες ειναι πολυ μικρες για να δικαιολογησουν ολη αυτην την ταλαιπωρια. Αλλαξε μονο εαν εχεις τραγικο προβλημα με θερμοκρασιες/τροφοδοσια.

• Like 3
Δημοσ.

αξιζει μεταβαση μονο σε 1070-1080

• Like 2
Δημοσ.

Αξιζει μονο εαν καταφερεις και πουλησεις την 290 καμια 150 αρα και βαλεις αλλα 100. Βασικα τωρα που το σκεφτομαι ουτε τοτε δεν αξιζει οι διαφορες ειναι πολυ μικρες για να δικαιολογησουν ολη αυτην την ταλαιπωρια. Αλλαξε μονο εαν εχεις τραγικο προβλημα με θερμοκρασιες/τροφοδοσια.

Με θερμοκρασίες είμαι κομπλέ,έχω Tri X cooler πάνω και custom ρύθμιση στροφών με afterburner. Μέχρι ένα κατοστάρικο πάνω κάτω έλεγα να δώσω,γι αυτό και μπήκα στον πειρασμό,τώρα που κάτι αξίζει η 290.

Δημοσ.

Με θερμοκρασίες είμαι κομπλέ,έχω Tri X cooler πάνω και custom ρύθμιση στροφών με afterburner. Μέχρι ένα κατοστάρικο πάνω κάτω έλεγα να δώσω,γι αυτό και μπήκα στον πειρασμό,τώρα που κάτι αξίζει η 290.

Οχι. Καλύτερα υπομονή και από Σεπτέμβριο αν θες κοιτάς σε 1070-1080 όπως είπε και ο Kostas από πάνω. 

Δημοσ.
Operating System

Windows 10 Home 64-bit

CPU

Intel Core i7 2600 @ 3.40GHz 42 °C

Sandy Bridge 32nm Technology

RAM

16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 800MHz (9-9-9-24)

Motherboard

Gigabyte Technology Co. Ltd. Z77X-D3H (Intel Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz) 28 °C

Graphics

2D FHD LG TV (1920x1080@60Hz)

SDM-HS73 (1280x1024@60Hz)

1023MB NVIDIA GeForce GTX 460 (MSI) 52 °C

Storage

698GB Western Digital WDC WD7500AALX-009BA0 (SATA) 35 °C

232GB Samsung SSD 850 EVO 250GB (SSD) 36 °C

465GB Seagate USB 3.0 Cable USB Device (USB (SATA)) 36 °C

Optical Drives

HL-DT-ST DVDRAM GH22NS70

Audio

VIA HD Audio(Win 10)

Χρειάζομαι βοήθεια για αναβάθμιση της κάρτας γραφικών...απο 180 -200euro...ασχολούμε me video editing..thxx...ακόμη και μεταχειρισμένες η ανταλλαγές...

Δημοσ.

να ρωτησω τους εμπειρους... το ψηνω για την rx 480 8GB και ελεγα για την sapphire συγκεκριμενα μιας και αυτη παρουσιαστηκε απο την AMD! αλλα ειδα κατι για custom κτλ μπορει καποιος εν ταχει να μου εξηγησει δυο πραγματα για τις εκδοσεις κτλ ευχαριστω!!

Δημοσ.

Χρειάζομαι βοήθεια για αναβάθμιση της κάρτας γραφικών...απο 180 -200euro...ασχολούμε me video editing..thxx...ακόμη και μεταχειρισμένες η ανταλλαγές...

Περιμένεις για RX 460. Μεταχειρισμένες τώρα, ίσως κάποια 970.

Δημοσ.

Σκεφτομαι για μελλοντικο Upgrade σε 1060 (πριν πειτε για μπουκαλι, το συστημα της υπογραφης εννοειται οτι δεν θα μεινει ως εχει).

Υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι τιμες η λογω ζητησης θα κατσω στο γατζο? γενικως δεν βιαζομαι, θα περιμενω αρκετα ωσπου να μαζεψω τα χρηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...